Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vsichni soudci i statni zastupci jsou zkorumpovany to vi kazdy hlupacek.museli by jsme vsechny vyhodit ale to nejde.vetsinou spolu chodili do školy.a vsichni se navzajem znaj.....
  • Jak věřit komisi, která je složená z lidi ze stran, které jsou soupeří straně ANO, která se ujala obhajoby st. zástupců a oponovala policejní reorganizaci. Jak věřit jejímu předsedovi Blažkovi z ODS, který sám jako ministr, i před tím, neměl pražádnou důvěru? Ať to skončí jakkoliv, nikdo nevyvrátí to známé lidové, že "na každém šprochu pravdy trochu" a že co říkali st. zástupci, mohlo být z toho kde co pravdy. Nikdo nevyvrátí občanům, že i v policií jsou lidé, kteří již nejednou selhali v různých kauzách. Proto je naprosto jisté, že policie není až tak čistá, jak o ní mluví ministr Chovanec - student plzeňských práv a sám plagiátor v diplomové práci, a ředitel policie Tuhý.
    • josef.servit.9
      Blažek KOZEL zahradníkem. Obludný omyl poslanců !!!!
  • Čím se ten pan doktor Blažek bude živit po příštích parlamentních volbách ? Možná, snad by mohl právně zastupovat mgr. Sobotku obviněného ze zločinu vlastizrady.
  • brněnský křivák I. kategorie. V 2010 jej tehdejší premiér odvolal z dozorčí rady Lesů české republiky. Pro ztrátu důvěry. A to už je u ODSáků co říct. Ovšem pikantní je stará Blažková: od roku 2002 dostával od brněnské městské části přednostní zakázky na exekuce. Podrobně a barvitě nám to popisuje tehdejší tisk. A TOTO nám děla předsedu vyšetřovací komise. TOTO vyslýchá státní zástupce? Hnůj všech hnojů kvalifikovaným zahradníkem?
  • Správný názor všech přispěvků.Kozla udělali zahradníkem.Zráva od Blažka ani jinak nemohla dopadnout.To je jako kbyby udělali Němci po válce, šéfa vyšetřovací komise nacistických zločinů gestapáka.Takový ňouma co se rád sám sebe poslouchá, nemůže ani jinou zprávu předložit,protože by Fiala s Kalouskem ho propleskli.ŠAŠCI !!!
  • než vstoupil přes ODS do politiky byl to bezvýznamný advokátský šmudla. Běžný člověk by mu nesvěřil ani krádež jízdního kola před komisí veřejného pořádku. Modráci jej vyšvihli do ministrského křesílka.Panečku to byl nářez! To nečekal. I předvedl několik ministerských kotrmelců a srandovních rozhodnutí. Ještě než mohl napáchat více škody, vyfičel s celou vládou. A tato bezvýznamná figurka s manýrama jarmarečníka nám přednáší jakože kvalifikované závěry? Toto co je rádo za každý svůj štěk ve zprávách, by chtělo nadělovat objektivní rozhodnutí?Komické.
  • Ty voe, brněnské chytrolín v akci.... Zrovna ten je ten pravé, co može mudrovat, tróba, aji s celó svó ÓDéeSkó ... *1* *1* *1*
  • josef.servit.9
    Vážený pane Blažek vy zrovna konáte stejně, ale na rozdíl od nich nechcete nic zveřejnit ?
    Co si o Vás můžeme domyslet§§§§?Vaše ODS chce soudit? Oblbujte někoho jiného !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit