Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dyš je blbej, tak mu musej radit ! Chytrej by si poradil sám !
  • p. Blažek samolibej blbeček. *11*
  • Pan Blažek si nemusí nechat radit.Je to jasné, ať se rozhodne pro JUDr.Bradáčávou
    • To nemůže a nesmí. JUDr.Bradáčová by mohla dostat před soud i Kikinu. Proto Kikina nařídil Nečasovi, že musí Pospíšila vyhodit zedne na den. A poskok Nečas to hned poslušně udělal.
      ODS je pro slušného člověka nevolitelná.
  • Tenhle chlap byl svého času Nečasem kritizován a teď ho tam nasadil jako "lepšího" co to má dát do pořádku...No hlavně, že byl vyměněn starý ministr co byl ministrem ve dvou vládách během cca 24 hod, aby se stihlo to co by se mohlo stát, kdyby tam byl o týden déle...U Václava Moravce v neděli, bylo zřetelně vidět a znát, že tento člověk ani pořádně neví kolik uhodilo a zřejmě to nebylo ani jeho cílem, aby se tak rychle stal ministrem..No, ale na to, aby byl klid do voleb a hodně věcí pod kontrolou nějakého "skutečného ministra v pozadí" to bude stačit a o to jde především..
  • ..co kdybys zajel na poradu s louktovodičem Klausem za soudruhem Putinem?? Ten by ti určitě poradil jak se dělá ta fašisticko-bolševická demokracie lži a nenávisti...také nezapomeň na poradu se svými asi kmotry...soudruhu ministře s něco málo soukromými firmami...hlavně seber a vlez do všeho, na co přijdeš...hrabej, jsi mladý a perspektivní soudruh a byrokrat, kterému mnohé asi nedochází...např. co to je občanská hrdost a lidská důstojnost......Jo! A nezapomeň se poradit také se soudruhem Miloušem Jakešem, ty hlupáku už od pohledu...!!!...dle mého názoru....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit