Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • byl jsem rychlejší :)

  • hodně alarmující zjištění o tom, jak je tady financována u nás SOVĚTSKÁ PROPAGANDA. Je to z peněz podvodně jednající tzv. investiční firmy IPC, která z článků investigativních novinářů ze seznamzprávy soudě funguje ani ne jako klasické letadlo, ale vyloženě podvod na drobné investory, kteří ji svěřují své prostředky (výběry na Louis Vuitton a jiné nestandardy). V celé záležitosti figuruje i bývalý mluvčí Václava Klause Hájek. Být Václavem, okamžitě se od tohoto distancuju, stejně jako od kolegy Hájka.

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-exmluvci-klause-siril-propagandu-za-penize-firmy-napojene-na-ruskou-banku-230329


    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-detailni-odhaleni-jak-funguje-firma-pres-niz-cesi-pomahaji-putinovi-230242


    doporučuji přečíst všechen text, tedy i články, které jsou vloženy do původního..

    • hlavně jakými lidmi je financována...Hlavně z tohoto projektu by měla být tato IPC s evidentními vazbami na Sovětský svaz minimálně Bezpečnostní radou našeho státu vyštípána, popř. by se univerzity měly zříct jejich financování, protože celé podnikání IPC se jeví jako podvodná aktivita, navíc je tam zřejmý výstup dostání se k citlivým informacím souvisejících s bezpečnostní politikou státu - coby výměna něco za něco, ty pak mají putovat přes toho podvodníka z článku Vaněčka na Východ:

      IPC ale svůj záběr rozšiřuje dál. Vstoupila do projektu zahrnujícího vysoce citlivé jaderné technologie,
      na něž se vztahují protiruské sankce. Financuje vývoj malého jaderného
      reaktoru, který navrhli vědci ze Západočeské univerzity a pražské ČVUT.

  • Vůbec nikdy bych si nedovolil sdělovat, že pan prezident a premiér jsou naprostí mimoni. Kde vidí ty koncentráky, kde probíhá holocaust jako za 2. SVV a další souvislosti??

    Jsou to jenom agitátoři a aktivisti hlouposti a podlého zla. Copak u fialového Mukačevce nebo u prosté Černošky by mě to ani tak nepřekvapovalo, ale prezident? 

    • Že jsem tak smělá - kde a kdo hovořil o koncentracích a holokaustu...?

      • Každé srovnání kulhá. 

        A když tito dva potentáti srovnávají události na Ukrajině s hrůzami 2.SVV, tak srovnávají nesrovnatelné. 

        Nebo položíte mezi tyto tragické události rovnítko? Přeji hezký májový den. 

        • Každá válka je hrozná...

          Nelze srovnávat a říkat, že je některá " lepší" , nebo horší...

          V každé umírají neviní lidé...

          Ale - neodpověděl jste mi na mou otázku...

          • Jste vážně tak vypatlaný/á/é?

            • Sýkoro - vypatlaný jste vy...

              Svým příspěvkem zpochybňuje že je každá válka hrozná a že v ní umírají lidé...



              • Reakce na příspěvek:

                Takže opravdu vypatlaný/á/é...

                • Reakce na příspěvek:

                  Jj - je to jak Sýkoro, jste vypatlaný...

  • Něco tak bezvýznamného jako Pávek může vědět, co se má dít s Ruskem? Koho má třeba za přítele kromě své motorky, Zelenského a Čaputové ? Nějak se nemůžu rozpomenout, na jeden jediný jeho pozitivní čin... Vlastně - opravuji: když spí, je nejužitečnější.

    S nositeli názorů z opačného politického a intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější  v zimě čekat na posedu kvůli odstřelu medvěda.

  • my víme, že jsou fidlala a pávek tajrtdlíci a netřeba nám to každý den znovu a znovu připomínat....

  • Když  jsem v 89 cinkal klíčema tak jsem věřil ,že už žádný komunista nám nebude říkat co máme dělat, už jenom chybí aby nám z balkonu začal říkat "právě se vracím z hradu"

  • ..jsem přesvědčen, že dezinformátoři, lokajové a kolaboranti, kteří mají snahu ničit ekonomiku a  život v naší zemi budou za své jednání spravedlivě potrestáni. Pokud jsou bratři Mašínové prezentováni v této době jako hrdinové v boji proti totalitě, je tedy správné pokračovat v jejich boji.

  • Cernochova neni pry valecny stvac...no 15.11.2022 chtela tato soudruzka valcit hned.

    • Klidně by použila i jaderné zbraně:

      "2. 4. 13:30

      Použití taktické jaderné zbraně na území Ukrajiny by neznamenalo ohrožení pro české občany, řekla v dnešním pořadu České televize (ČT) ministryně obrany Jana Černochová (ODS)."

  • Hysterie a historie jsou dvě odlišná slova. Ale to těm dvěma bazilišků moc nedochází. 

  • „Nejhorší v historii je nepoučit se a opakovat stejné chyby. Jsem velice
    hrdý na to, že ČR od prvních dní války na Ukrajině ji velice intenzivně
    podporuje a chce si zachovat svoji čest,“ uvedl Pavel."

    Jak říkaly baby v tramvaji. Školený záškodník Pavel na fotkách dobrý.Ale nesmí otevřít hubu.A to pak máme gejzíry pitomin.To pak máme nadílku paranoidního tvůrce hloupostí. Hochu to tvoje "podporování" nás stálo totální neřízenou díru do státních financí. To se to házelo ramenama a nechalo se to škrábat bruselskýma za ušima. Aktuálně tady máme holé zadky. Ale poklepávání na ramena nekončí. Tady ti všichni prdí na " tvoji čest".Když nejsou peníze na důchody, není léků a bude se škrábat DPH na občanech i firmách. Jen aby se podporovalo = přikrádalo ze státního .

    • Šíření proruské propagandy je zneuctění obětí druhé světové války chrochtal prý na Vítkově pepa z pražského depa - no nebýt těch ruských obětí tak by nechrochtal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit