Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže další neodborník do vlády neumětelů.

    "Zemědělství není jeho hlavní expertíza ..." jak doslova řekl nejchytřejší soudruh Pávek.

  • dzixy

    Od nástupu  do funkce prezidenta udělal Pavel  již několik chyb. První, nejzávažnější, kdy se ukázal jako neskutečný alibista, ani ne jako voják velitel, který se musí umět rozhodnout, když podepsal zákon, o správnosti kterého sám pochyboval. Potom bylo několik dalších, ale tou, dosti další závažnou je, když jmenoval Výborného ministrem, aniž by měl cokoliv se zemědělstvím něco společného, snad až na to, že konzumuje produkty zemědělců. Jeho neskutečná argumentace, cob omluva za jmenování, že je dobrým rétorikem a politikem, je více než směšná a kopíruje Fialu a politiky z koalice.  No a toto vše jasně ukazuje, že lhal, když tvrdil, že není "vládním, koaličním " prezidentem. A tak mám chabou otázku, k čemu  máme prezidenta, když podepisuje zákony o kterých pochybuje, když do postů ministrů jmenuje každého, koho mu chabý premiér nadiktuje, a nač nám prezidenta, když Poslanecká sněmovna stejně přehlasuje jeho případné odmítavé stanovisko?? Domnívám se, že na dvě věci.

  • goyim

    Tak samozřejmě, pane neodborná guma hadrfous, co má spoustu zkušeností s převlékáním a análním alpinismem...😂

  • Zatím a troufám si říct, že skoro až z 95% projevili všichni ministři odbornost v oboru "malá až velká domů"...  A proč taky projevovat jinší odbornost, když je teď v módě poslouchat a plnit nařízení eurobyrokratů. Co na tom, že to poškodí občany této země a při skládání slibu se složili slib , že budou pracovat ve prospěch lidí své země. (Ty lidi , si omezili na skupinu svých a svých soukmenovců. Asi by měli mít ve slibu všech lidí - nebo aspoň většiny lidí).   A Fiala se svými soukmenovci to povýšil na ještě vyšší level. Sliby obrací o 180°  a o vyslovené prachsprosté zlodějské okrádní, ve prospěch cizí země a cizích mocností. Loutka Pavel jim k tomu jen poklonkuje..

     

  • Jó, jó - pořád se něco děje . . . 

    Prý - Výborný . . .

    Hmmm...

    • Náš Čaputa zase perlí. Nejspíš je to z přehřátí. 

  • Rád se dozvím jaké zkušenosti může mít učitel dějepisu a stejně tak rád uvidím jak společně s prezidentem ukazují práci s motykou,kosou,lopatou,vidlemi atd.Opravdu VÝBORNÝ proslov PAVLE.

  • A má vůbec tento výborný nějaké odborné vzdělání v zemědělství nebo jako obvykle jenom stranickou knížku? Pak by měl on a všichni jeho příbuzní ručit svým celým majetkem za jím spáchané škody.

  • Diwa

    Nechám si postavit barák od zkušeného ! Pane Lorenc..uvezu to ? NE !!  A teď pane Lorenc ? Teď jo.........On teda nevezme cihlu do ruky, ale jinak je to odborník.........

  • ..nepřeji tomu zelenému vo.ovi z hradu nic špatného, ale když mu něco bude a bude muset do nemocnice ... tak ať ho ošetří zkušený vrátný ... místo odborného lékaře ... bože to je na tom hradě opravdu v°l ... korunovaný:-)!!

  • V televizi jsem vyslechl názor šéfa nějakého sdružení českých zemědělců, a ten nesouhlasil s tím co uvedl nastávající ministr jako hlavní - to je nesouhlasil s jeho názorem, že se bude snažit o soběstačnost v zemědělské produkci. Podle názoru šéfa by mělo být tím hlavním dosažení konkurenceschopnosti našich zemědělců, našich produktů, na evropském trhu. Asi myslel dotační politiku jakou mají z EU například němečtí zemědělci a kterou my nemáme, a proto nejsme konkurenceschopní. Také souhlasil s názorem dotazujícího se reportéra, že by bylo přínosné, aby se v obchodních řetězcích objevilo více ryze českých výrobků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit