Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je super. Takže v Praze, kde tržní nájemné v dvougarsonce v hnusném socialistickém paneláku ze 70. let běžně přesahuje 20.000,- bude za "dostupné nájemné" považováno třeba 18.000,-??? Peníze, které pro lidi s podprůměrnými příjmy znamenají v podstatě celou vejplatu??? To si z nás dělají p***l, ne? 


    • Ono těmhle, kteří si věří, na lidech vůbec nesejde. Nakradli si miliony a nad ostatními ohrnují nos.

      Všeho do času, milé modré straky. 

    • KIMCID

      A co je na tom děsivé ,nebýt těch paneláku, tak to bydlení není.

  • Von Pávek tomu rozumí...

    • No vidíš - už se u tvé mysli začíná rýsovat pozitivní rys, jen jsi zavadil o můj nick. A co teprv po výkonu !

      • janhrom

        No vidíš - už se u tvé mysli začíná rýsovat pozitivní rys, jen jsi zavadil o můj nick. A co teprv po výkonu !

  • Zase jenom líbivý kočkopes z dílny marketingové líhně našeho PePy.

    90% tržního nájemného? To budou mlaskat blahem všechny domácnosti v Praze s mírně podprůměrným příjmem a senioři.

    Komu má být takové bydlení dostupné? Známým, příbuzným nebo těm, kdo podmáznou? 

    Ušetřené miliardy za letadélka a vyhozené za americké zájmy na Ukrajině a můžeme si potom skutečně takové bydlení připravit.

    Jenže za to by pana Fialu nepohladili ani v USA, ani v EU po tvářičce. 


  • "Novela má také zjednodušit podpory z fondu a rozšířit okruh oblastí, v nichž bude možné peníze z fondu využívat."

    Takže v překladu to všechno znamená.Až jsme našimi veřejnými penězi, získanými z odvodů státu, všech plateb a daní nakrmili Ukrajinu, nakoupili střelivo, postarali se o přivandrovalce ..... usypeme pár grošů tady našim lidem. Odmítá se uvěřit že takové protilidové přímo kolaborantské jednání chce někdo ve volbách podpořit.


  • https://www.novinky.cz/clanek/domaci-novy-ministr-pro-vedu-neni-zadna-hvezda-ma-sramy-v-predatorskych-casopisech-tvrdi-experti-40470124#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

    ono Slezská univerzita taky není žádná hvězda mezi našimi univerzitami, si přiznejme.. :) Ale chtěl jsem tady zmínit aktuální výzkum amerického sociálního psychologa, který doporučuje rodičům dávat mobil dětem až od 16 let. Denně na něm podle jeho studie tráví až 9 hod. času a nemají poté čas už na nic jiného.

    Přiznejme si, tohle je nerealistické řešení v dnešním světě elektronické generace, což asi zrovna sociálnímu psychologovi není třeba vysvětlovat, že se dítě izoluje v rámci malé soc. skupiny, která v tomhle elektronickém světě bohužel dnes funguje. Vše je přitom jen otázkou výchovy rodičů.
    Když jsem učil, tak děcka dávala na první lavici, už před mými hodinami, mobily automaticky. Po hodině si je rozebrala. Totéž by mělo být doma. Mobil na poličku v kuchyni, v pokoji ho nepotřebuješ - až se naučíš, uděláš si úkoly, půjdeš ven, tak si ho zase vezmeš.. :)
    Ale že by dítě fungovalo bez mobilu, nebo s tlačítkovým (senior) mobilem do 16 let, to je myslím nemyslitelný závěr tohoto výzkumu. Při dnešní agresivitě dětí by čelilo posměškům, možná někde i vyloučení z kolektivu.
    Kde se to dá a musí regulovat, to je ta věkovka do 5 let věku. Tam jiný výzkum přímo přinesl potvrzení hypotéz, že to užívání mobilů, tabletů u takto malých dětí, má neblahý vliv na rozvoj neuronových sítí v mozku, poruchy soustředění apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit