Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to ma byt, tak je to spravne.

  • 😛

  • mun.go

    Není to pravda. Prezident složil slib: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí."

    Takže nemůže jednat zcela podle své libovůle.

  • mun.go

    Někteří také na Slovensku a na Moravě ...

  • No tak nic proti tomu, když si prezidenti volají a komunikují. To je správné. Lepší než po sobě střílet.

    Jestlipak také pan prezident Pavel nastínil Zelenskému naše potřeby?

    Nebo mají potřeby jen Ukrajinci?

  • Diwa

    Pavel nás ještě dostane do průseru......budeme se ještě divit.....je to jen otázkou času.

  • Přijede do Kyjeva tankem, nebo pojede s cestovkou? 

    Lavra Pečorskaja stojí za vidění. Mohl by pozdravit všechny kolem Užhorodu a Mukačevu. tedy jestli bude koho, všichni jsou prý v Čechách.

  • Moje věc - a xanidila zbytečná starost . . . 

  • Já ho chápu,ten už složil tolik přísah ,že se v tom sám nevyzná. Možná si už neuvědomuje, že Ukrajina už není SSSR.

  • Tak proto sebrali důchodcům peníze, ještě by mohl generalissimus poslat dědoušky  do války

  • "Pogratuloval jsem mu k oficiálnímu nástupu do funkce. Nastínil jsem
    situaci na frontě a naše bezpečnostní potřeby,“ uvedl ukrajinský
    prezident."

    Což v překladu znamená. Hoši v Praze dobrý, dobrý ale potřebovali bychom primárně : EUR, USD. Bezpečně. Vy to tam už nějak utáhnete. Jinak se ale odmítá uvěřit. Uvěřit té podržtašce z Hradu. Na svém Twitter účtu ještě před zvolením uvedl. Že "mu bude ctí podepsat u nás mobilizační vyhlášku". A pomoct záásadně UKčkám. Hochu pokud k tomu dojde bude to u nás pořádný mazec. To si opravdu myslíš, že naše maminy piplají kluky do nějakého válčení? Za cizí zdivočelé domorodce kteří mají život na háku? U nás je pohled na život člověka jiný. Těžko těžko někdo dobrovolně vyrazí bojovat. Věří se, že vydařená švejkovina odvrátí naše válčení.

  • Pávek je pár dnů u koryta a už nadělal tolik kiksů, že ba se z toho jeden .....

  • Ovšem Janáku, ty normální nejseš.

  • Pávek pojede do Polska. Je jasné, že půjde o konflikt na Ukrajině. Kdo je koordinátorem vojenského postupu hned několika států ? Polsko chce mít v Evropě nejsilnější armádu. Pávkovi už někteří vyčítají až přílišnou aktivitu. Dnes má asi Den smutku. Včera zasáhli Rusové jedním z osmi kinžálů koordinační vojenské centrum na Ukrajině, ve kterém byli vojenští poradci NATA, hlavně američtí. USA v šoku -  už nesměle naznačují odvetu. Dosud mluvili o tom, že Rusové nemají na to takové rakety vyrobit. Víme, kdo rozumí jen síle. Rusové se připravují i na rozsáhlejší konflikt, na zapojení zemí NATA. Budují masivní obranu včetně bunkrů a zákopů, zejména poblíž hranic s Ukrajinou. Čína mluví o ničení amerických satelitů. Zadejte do vyhledávače Krasuha 4.

  • Otázka: A to mluvili přes mobil, nebo červenou linku?

    Odpověď: Přes fialovou. 🙂

  • Je normální, že si představitelé dvou zemí navzájem blahopřejí

    a ujišťují se o spolupráci. 

  • mun.go

    EU již téměř vyčerpala své možnosti trestních opatření proti Rusku a je třeba, aby se pozornost bloku přesunula k finanční a vojenské podpoře Ukrajiny, uvedl v exkluzivním rozhovoru pro EURACTIV šéf diplomacie EU Josep Borrell.

    "Z hlediska sankcí již není co dělat, ale můžeme pokračovat ve zvyšování finanční a vojenské podpory," řekl Borrell v rozhovoru pro EURACTIV ve Stockholmu po zasedání ministrů obrany EU.

    Obávám se, že finance a materiál vložený do pomoci Ukrajině už nikdy neuvidíte. Černá díra.

    The EU has nearly exhausted its options for punitive measures against Russia and the bloc’s attention needs to shift to financial and military support for Ukraine, the EU’s chief diplomat Josep Borrell told EURACTIV in an exclusive interview.

    “There is not much more to do from the point of view of sanctions, but we can continue to increase financial and military support,” Borrell told EURACTIV in Stockholm, following a meeting of EU defence ministers.

  • Je věcí pana prezidenta kdy, komu a proč volá. Je věcí veřejnosti, jak takové počínání hodnotí. Ukroludé se zalykají štěstím, rusolidé se zalknou vztekem. Tak to mezi lidmi chodí. 

  • Alespoň se Zelím že mluví. Řekl, že s Ruskem se nemá diskutovat a že je třeba pomáhat Ukrajině za ničení civilních cílů ze strany Ruska. Jestlipak by to řekl naopak, kdy před začátkem speciální vojenské operace Ukrajinci denně ničili civilní cíle obou povstaleckých republik ? Nebo že zase ty zpropadené ideologické brýle na školení v NATO ? Já opravdu, ale opravdu, nevím ...

    Porušení § 403 odst. 1 TrZ se dopustí ten, kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob. Za to je pachatel ohrožen trestní sazbou od jednoho roku do  pěti let.

  • Soudruh Pávek si taky dobře se.e do úst;https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nejsem-jestrab-ujistuje-pristi-sef-vojenskeho-vyboru-nato/r~300a24f6ce2d11e4b8ba0025900fea04/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit