Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Nemám na to jasně vyčleněný názor a neříkám ani ano, ani ne. Ale jestli to bude fungovat tak, že když se přijme euro, začnou růst v okolí měst výrobní haly a celkově se tady rozhýbe ten průmysl a výroba, tak jsem pro. Jestliže to bude jenom o tom, že se přiblížíme do eurozóny a v obchodě budu muset přepočítávat z peněz na eura, tak za mě ne. Musí to mít fakt pozitivní význam pro českou ekonomiku a nebýt to jenom takové vstřícné gesto směrem k EU. 

  • Žádné Euro nepřijímat!
    Ono by se potom v celé nahotě ukázalo, jaké jsou platy a ceny v naší kotlině. 

    Lidé by začali zbytečně srovnávat a nedej Bože chtít to samé jako Helmuti.

    Nepřípustné. Naše milovaná vláda v čele s ODS a ostatními složkami Národní fronty to nedovolí.

    A já bych proti Euru nebyl. Platí ve větší části Evropy a zatím se z toho nikdo nezbláznil. 

    Umělý problém, protože máme k řešení důležité věci, tak se hledají zástupná témata. 

  • KIMCID

    Většina národa ani ekonomové euro nechce takže bych nezačínal ani s přechodem. Navíc tahle vláda nezvládá spočítat ani rozpočet takže bych to teď nepokoušel. Komu se nelíbí v Čechách s českou korunkou nikdo ho tu nedrží.

  • Záškodníkovi z Hradu zas někdo napsal bajku.Bajku bez hlavy a paty.Pokud se někde špacíruje a nemluví - špica.Namaskovaný je jak divadelník.Ale nesmí tradičně otevřít hubu.To jsou pak výbuchy volovin.Kterým sám nerozumí ale působí jakože vědecky.Aktuálně vznikla zatím hloupost č.1 tohoto roku.Bohužel bude asi pokračovat v tomto řečnickém žonglování.

  • Přijímat euro znamená zatloukat poslední hřeb do rakve samostatnosti ČR. Prezident Pavel opět potvrdil svůj protičeský kurz. 

    • Domnívá se snad pisatel, že bychom měli přijmout rubl?

      • Občane, doufám, že si v diskusi děláte srandu. Pokud všechno, co píšete, myslíte vážně a dokonce tomu věříte, tak je to s vámi moc vážné. To už není obyčejná naivita, to je úplné zatmění mozku.

      • Opět dotaz z periférie. Hovoří snad někdo o rublu?
        Jedu bylo zase někde k mání dostatek? 

      • KIMCID

        Nemáme přijímat nic máme korunu a ta je česká.

  • pávek je tak servilní že tím zaskočil i ostatní vládní bruselské lokaje.... skutečně nejhorší co nám tady vládlo za posledních 150 let.

  • Guma - Muž tisíce Ř.tí, si v podstatě může plácat co chce, protože je známo, že ničemu nerozumí. Je to pak etalon indikující to, co se nemá dělat. Pravdou je, že až na výjimky je pravda jinde než káže, a má se dělat opak toho, co vypotil.

    Každopádně nás čeká zajímavý rok. Pro většinu lidí v ČR dost těžký.
    Ekonomicky, sociálně i psychicky. Výrazný růst cen (na každé písmeno v abecedě lze najít to, co má být zdraženo), omezení sociálních výdajů, růst zločinnosti, a to bez ohledu na bujarý optimismus Rakušanova ministerstva vnitra, stále otevřenější omezování základních
    práv a svobod…  A pověstné světlo na konci tunelu, naznačující obrat k lepším časům, zatím bohužel ani neproblikává. Půjčkami už splácíme dříve uzavřené půjčky (mezi členy ODS vzrůstá tichý vzdor proti Fialovi a do voleb půjde pětikolka s úplně jiným koaličním vzorcem) a obsluhu státního dluhu.  V Germánii se chystají na 8. a 15. ledna mega demonstrance zemědělců proti rušení výhod které měli, firmy jim tam krachují, Merkelová - hrobař Germánie se vrací do politiky, a my se v obchodě orientujeme na Germániii. No nekup to. Diskutuje se o budoucnosti EU a jak ji Británie ukočíruje (zvláště i proto, že hlavně Francie stále více upadá do bezvýznamnosti), když USA jde o to, zbavit se starosti o Evropu, když jim hoří konflikty jinde a doma jim vykolejují vlaky a neopravují se obyčejné silnice.

     🤣  🤣 🤣 🤣

  • KIMCID

    Klid na to ČR nemá 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit