Přejít na výpis diskuzí
Peake hlásí: Je tu nová šance. Posekáme korupci
28.3.2013 | red
56 příspěvků
-
Ten výkřik mi připomíná častušku z padesátých let- Vyhrnem si rukávy (lehneme si do trávy)!
-
Paní Píková je dneska po ránu samý vtip!¨
Žádám presidenta, aby ihned rozpustil vládu, Parlament a Senát. Vše je nefunkční, zkorumpované,klientelistické,lobbistické fungující na bázi stranických klíčů, zákulisních praktik. Paní Píková nechť předloží výkaz toho, čím OSOBNĚ přispěla k očistě politiky, podnikání atd.
Těch pár naučených frází a klišé neberu. -
A víte proč? Jsou různé způsoby jak si zajistit poslušnost a ten nepostižitelný zvolil Bárta, i když v podstatě jde o uplácení, ale nejde to prokázat.
-
Místo těch emocionálních výkřiků hospodských žvanilů si spíš položte otázku co sami děláte proti korupci jako občané, zda sami ctíte poctivost a morálku a chováte se podle ní a především jak pečlivě vybíráte své zástupce při volbách a zda vůbec chodíte volit.
-
Bárta ten rozdával svoje peníze. To je něco jiného.
-
Palec vzhůru!!!
-
Škárka Bárta na svobodě. To je výsledek boji proti korupci. *11* Janoušek, Bém, Barták, Parkanová, atd.????? *11* *11*
-
To opravdu nemá chybu!!
Karolíno hlavně neodcházej,..s kým si bude Přesčas vytírat rektální otvor a o koho si bude Kalousek se Schvarzenbergerem otírat boty?????
...větší drzost, ubohost a sebestřednost má už pouze bývalý nejvyšší zločinec Klaus!!! -
Volejte Chocholouška! Nutně!
-
To nemá chybu.Ten titulek mne rozesmál hned po ranním protření očí. Zkorumpovaná bezcharakterní Karolína, ruku v ruce s pravicovou, na korupci stojící a korupcí prolezlou vládní svoločí, posekají korupci. Fakt síla.
-
Občasné výkřiky - to je její bohatě placená práce. Pík už další šanci nemá být v politice a to tleskáme. Nic za ní není vidět, zadarmo drahá.
-
To říká ta pravá, která utajila zdanění. Měla by raději jít na mateřskou a pokud je schopna vychovávat děti, tak se o ně starat.
-
Ty už nic neposekávej a běž do pr....Lidé tě posekají, až se ti dostanou ke kůži.
-
Ryba smrdí od hlavy. Udělali si zákony aby na ně nikdo nemohl. Teď každý vidí jak se obohacují na úkor slušných jak hrabou ale ze zákona je tato jejich zločinná činnost netrestná-legální. Udělali si zákony jak se lidem vysmívat, že kradou - nelze je soudit ( všichni to vidí ale "nejsou důkazy ), natož dle vůle občanů odvolat!!!!
-
Heslo dne paní Píky: Buď mně zaplatíte, nebo vás prásknu pro korupci!!!
-
Ty vidíš nějakou dámu, já tedy ne, je to hajzl v sukních. *11*
-
Neurážej dámu pacholku!!!
-
Slavná protikorupční Karolína by měla zalést do nory a nevystrkovat ten svůj křivej čumák. *12* *16* *11*
-
Hm, po dvou a půl letech boje proti korupci, je to skutečně "slušný" výsledek. Jestliže Nečasově vládě nevěří téměř 90% lidí, tak samotné Peak už nemůže věřit vůbec nikdo. Nečasovým vládnutím se z politiky stala tak smrdutá žumpa, že ji v budoucnu těžko někdo překoná. Husák se Štrougalem v porovnání se současnou vládou byli lidumilní, slušní a inteligentní lidé.
-
sliby se slibujou, blazni se radujou