Přejít na výpis diskuzí
Peake hlásí: Je tu nová šance. Posekáme korupci
28.3.2013 | red
56 příspěvků
-
To opravdu nemá chybu!!
Karolíno hlavně neodcházej,..s kým si bude Přesčas vytírat rektální otvor a o koho si bude Kalousek se Schvarzenbergerem otírat boty?????
...větší drzost, ubohost a sebestřednost má už pouze bývalý nejvyšší zločinec Klaus!!! -
-
Palec vzhůru!!!
-
-
Paní Píková je dneska po ránu samý vtip!¨
Žádám presidenta, aby ihned rozpustil vládu, Parlament a Senát. Vše je nefunkční, zkorumpované,klientelistické,lobbistické fungující na bázi stranických klíčů, zákulisních praktik. Paní Píková nechť předloží výkaz toho, čím OSOBNĚ přispěla k očistě politiky, podnikání atd.
Těch pár naučených frází a klišé neberu. -
-
Čím mohla ta velkohubá trouba přspět. Samozřejmě ničím. Je to slepice,která patří do kurníku,pardon ona už v něm vlastně sedí.
-
A mohl bys mi říci, jak by to neodpovědný, tj. nesvéprávný prasedent mohl všechno "rozpustit"?
-
-
Ty děláš, jakoby současný stav byly nové "věčné časy". Uvudíš až po zvolení nového parlamentu, že se toho dá změnit ....
-
-
-
To říká ta pravá, která utajila zdanění. Měla by raději jít na mateřskou a pokud je schopna vychovávat děti, tak se o ně starat.
-
Občasné výkřiky - to je její bohatě placená práce. Pík už další šanci nemá být v politice a to tleskáme. Nic za ní není vidět, zadarmo drahá.
-
Paní Karolíno, soudružko, jděte už někam. PRavdu slyšet nechcete, zákony neznáte, nevíte která bije v politice, nekomunikujete když vám někdo řekne pravdu naplno, co vy zkorumpovano hyeno ještě chcete komu dokazovat? To vám ze sebe už není špatně? Půl roku jsem dokázal s vámi komunikovat a dokázal jsem, že zákony této země jsou pro vás napsány na toaletním papíru. Bezpáteřní člověk, bez srdce a plný zloby a povýšenosti. Komu vy chcete někco ukazovat o korupci. Vy???
-
Volejte Chocholouška! Nutně!
-
ta by mela sekat leda prutem do exkrementu *1*
-
Za tak neomalenou drzost až sprostotu je v civilizovaném světě jediný trest:
Zavěšenou na hákách za její psí uši spustit do smrdutého kanálu nejlépe na bývalých jatkách a dát vědět všem potkanům!!! *16* -
Předvolební sliby by měly znít asi následovně. Když jste nás volili a my jsme se dostali do parlamentu, tak jsme ze svých slibů splnili to a to. A nikoliv zase slibovat něco, co nelze splnit a někteří lidé znalí pouze čtení Blesku či Aha vyslyší tuto dámu, která zastupuje stranu v parlamentu a neměla před volbami žádný program ba ani neexistovala. Ale u nás je možné všechno.
-
Ten výkřik mi připomíná častušku z padesátých let- Vyhrnem si rukávy (lehneme si do trávy)!
-
-
Přesně tak. Jenom si nejsem jist, co si ta paní nejraději vyhrnuje, ale rukávy to tedy nejsou....A lehnout si už ví dobře kam....
-