Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to je za debilní jméno Peake, který blb ji to dal, když už tak Peaková, blbci pitomí.
    • Peake je anglické jméno, paní Peake má za manžela angličana.
      • Tak proč ho nenásleduje k němu? Co tu ještě chce? Má dobré koryto. Tak ho nechce opustit.
  • A tak vznikne : Strana mírného pokroku v mezích zákona.
  • Pohnutky? Prachy, prachy, prachy. Pak dlouho nic a zase prachy, prachy, prachy. Hamty, hamty, hamty, ať mám víc než tamty. Hlavně ze státního a ať nemusím nic dělat. Jen kecat, kecat a kecat.
    • Stoprocentní souhlas. Žádný pud sebezáchovy, ale pud hamižnosti, hrabivosti a nenakrkanosti. Tak je to, a ona myslí, že jsme blbci !!!
    • Jsi si tím jist? Nebo pouze soudíš podle rčení "podle sebe soudím tebe".
      • Já jsem si tím jist na milion procent !!! A nesoudím podle sebe, žádné miliony nemám, jen co vydělám prací. To ty ani nemusíš, vydělávám zřejmě i na tebe, Pišto. Tak si toho važ !!!
      • ... tak ať si dají přiměřené platy ke svým výkonům a začnou od nejhoršího ministra se 30 000,- Kč, a každý smí mít nejvýše jednoho poradce a ať si je střídá podle téma projednávání, ale ne aby jich měl deset z toho devět rodinných příslušníků.
        A stejně tak v prdlamentu a seníku ... za 30 000 ,- s parlamentními cenami stravy a bezplatné dopravy a dalšího vyžírání na schůzích, poradách a večerních rautech se dá vyžít *1* *1* *1*
  • "Já vůbec nevím, pro mě to je neskutečné a nepochopitelné, nedovedu si představit, že bych někdy někomu ublížila, natož svým voličům z VV," uvedla Karolina Peake, bořila jsem, vím to, ale teď již opravdu chci stavět, na své lariéře, platu, korupci a úplatcích, děkuji vám za pochopení, asi tak to nyní Katy prožívá, že se nestydí.
    • Přesně tak. Karieristé a přisluhovači Kalouska a Nečase-proto jsme VV nevolili
      paní Peake!!!!!!!!!!!!!!
  • ...ta paní nebezpečně připomíná jednoho pána, co to myslel upřímě...
  • oprava - akorát--
  • Svazak Necas mnohokrat prohlasil,ze vyjde na povrch privatizace spojena s korupci pod taktovkou s.predsedy CSSD.Jedna se o byvale byty OKD,Hnedouhelne panve Most,Benziny,CS.Telekomu...(Treba proto chce vladnout dal s nasi Karlickou?!)
    Proc za 2 roky nic nevykonal?
    Ze by se jednalo o spriznenou partaj ODS z opozicni smlouvy? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit