Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já nejen tedy pečuji jak o svá chodidla, tak právě třeba i o celkovou svou imunitu... Na této stránce zde se mi podařilo najít docela dost výhodné balíčky s cbd produkty, které mi doporučila relativně nedávno známá, ale musím říct, že už i za tak krátkou dobu užívání vidím opravdové výsledky a to asi o něčem svědčí.

  • Dobrý den, článek je moc hezky zpracovaný. Musím souhlasit s panem Ivem, nejdůležitější je prevence, a jak píšete v článku: chodidlo tvoří 28 kostí, 33 kloubů, 19 svalů a 107 vazů. Naše tělo je strašně komplexní mechanismus, starejme se o něj! Pro ty, které trápí bolest pohybového aparátu, mohu Vám doporučit regenerační gel Herbal Balsam, který mi doporučil před lety můj pediatr. Trpěl jsem na bolest klobů. Skvělá záležitost, gel vždy uleví od bolesti. Mějte se krásně a hlavně hodně zdraví, protože to je ve finále nejdůležitější.


    -PK

  • Myslím si, že je třeba tedy nejen nepodceňovat zdraví svých chodidel, ale celého člověka je potřeba udržovat tak nějak v pořádku. Pokud bychom tak nečinili, bůh ví, jak by to s náma za pár let dopadlo:) Přitom stačí tak málo, nějaké ty vitaminy, kolagen a probiotika a člověk je jak rybička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit