Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    To je jasný, že už nic levnější nebude, ani rohlík, ani chleba, ani benzín. Jsme v EU proto musíme mít ceny jako v EU. A navíc, lidi to tak chtějí, tak ať platí, dobře jim tak. Já to v pohodě přežiju a do voličských ovcí mně nic není, co si zvolili, to mají.

    • Chmelo meleš nesmysly!Jeď se podívat k sousedům do Bavorska a zjistíš, že už dneska je chleba tam levnější jak v Čechách a víš proč? Protože tam nemají Babiše,Tomany,Madetu a jiné postkomunistické inteligenty.Bureš teďka bude muset vracet dotace tak musí natáhnout ceny ,aby to někdo zaplatil a ten někdo je spotřebitel!Všichni z nich kvičí jak postřelený prasata.Sáhlo se jim na dotace a nevěděj co se s nimi děje. Kaufland plnej nekvalitního zboží z koncernu Agrofert .Co kdyby ve větším množství prodával od regionálních sedláků jejich produkty?

      • Diwa

        jarda-jana

        Ten chlast ti teda dává zabrat ! Co tam piješ za patoky ? Běž si lehnout, evidentně ta vedra ti dávají společně s alkoholem zabrat  !  Ještě drobnost, skoč si do kuchyně ke stolu, sedni si na židli a popros manželku aby ti dala pár facek, nebo rovnou pěstí !

      • josef.chmela

        Pardon. Já úplně zapomněl, že za vše může Babiš a Putin. I za tu tvou tupost tito pánové mohou? Anebo jsi ji získal masáží mozku od pětikolky? Nebo, že by od narození?

    • Jen naivní hlupák, pane Chmelo, by se domníval, že se budou ceny snižovat. Když si jednou namočlili sosáček, už ho z medu nevytáhnou. Jak pumpaři, rafinérie, tak i pekaři. 

      Ano, ceny se blíží průměru EU - o mzdách (tedy platbě za práci, ne dávkách), se to ale říct nedá a nesmí se o tom ani mluvit. To by prý byla inflace! Pokud se cena práce rovná zlomku ceny produkce, tak o žádnou inflaci nejde.

      Ta vzniká nákupy eroplánů a vyhazováním státu za neproduktivní aktivity. 

  • I kdyby byla pšenice zadarmo, i kdyby stál benzín 15 korun litr. Prostě si dělný lid musí zvykat na nové cenové standardy. Platit, platit,  platit, platit... 

    • henrys

      Nojo, každá vláda prohlašuje, že chce naše blaho! Takže je třeba se mít na pozoru a nenechat si ho od nich vzít!!! 😛


      • Asi se vrátíme k našim babkám. Naučíme se chleba a rohlíky péct doma. Chvilku to může trvat, ale šikovnější z nás to jistě za čas zvládnou. 

  • Diwa

    Nejhorší je především to, že plno komodit je předražováno uměle !!! Všechno se hází na válku a melou se diskuze že za to může to či ono ! Je to nesmysl ! Na plno komoditách akorát výrobci a prodejci využili situace aby se každý z nich krásně napakoval ! Ve finále na tom nemá válka vůbec nic společného! Klasika ! Ve finále, jestli někdo chce, aby tady bylo zboží drahé jako v EU, což už vlastně máme, tak rozhodně nejsem proti, ale dejte nám k tomu také unijní výplaty !!!! Pak mě bude jedno co bude rohlík nebo chleba stát !!!

  • kocourXL

    Pečivo, základní potravina dražší více jak 100%.

     Za Babiše
    bylo líp.

  • Běžné máslo nebo zmrzlina Carte ď or je v Monte Carlo Carrefour tento měsíc levnější než u nás. Ta zmrzlina víc jak o polovinu.Krásně to vymysleli v jednom polském městečku.A moc to funguje. Prostě se pár dnů nekupuje komodita na které se lidi domluvil. Čerstvé mléko, máslo, smetana. Vždy tak max dva druhy. A jak to pěkně funguje! Vyžírka v marketu prostě sníží cenu.Konkurence taktéž.Nemůže jinak. Při zdejší schopnosti pro recesi by to u nás ve velkém jistě krásně zafungovalo. Jasně že by se našli stávkokazi. Pokud se pracující lid nespojí budou marketové vyžírky pořád vymýšlet kraviny.

    • Spletl jsem se. Omlouvám se.Ještě větší vyžírky než se čekalo.Zmrzlina Carte dˇor stojí u nás 189 kč. Přesně tatáž v Monte Carlo 2,3 Eur.

  • Díky fialovi a jeho vládě budem nejchudší zemí na světě.

  • ". . . soudí analytik . . ." 

    Pro Boha živého - čím se ti lidé živí?

  • Český sport je v troskách. Kluby kvůli nedostatku peněz krachuj

    Díky fialo to se ti povedlo.

  • I v dnešní době se dá hodně ušetřit. Člověk jen musí přemýšlet nad tím, jak si dům zařídí. Pečivo a jídlo jsou malé věci, režie domu stojí nejvíc. Fotovoltaika na střeše je jasná věc, ale hodně dělá i topení. Tepelné čerpadlo není špatné, ale ještě lepší jsou akumulační kamna na dřevo Norsk Kleber , které máme my. Naložíme je plná dřevem, ohřejí se a pak už skoro netopíme a užíváme si teplo, které si z nich uvolňuje zadarmo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit