Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morální spodina jsi právě ty. Divně nazýváš dvě třetiny obyvatek .
  • Potřebuješ vyvenčit a přitom se koukej dokola jak v tomto protektorátu živoří většina lidí.
  • A nechat tuto zemi na pospas EUUSA teroristům - Shappirovi. To raději vypakujeme tebe jednoho z "X" áků.
  • Putin a soukmenovec? Krásnej blábol, to máš ze své hlavy, nebo jsi to právě vyzvracel?
  • Dobře pane prezidente, kandidujte znovu, budeme volit takového, který sem nepustí islamisty a odpálkuje ty podělaný sluníčkáře! Havloidní dementy neposlouchat, plácaj vidlema do tmy a mávají tibetskejma vlajkama.
  • No neříkal jsem, že tu bude nablito?
  • Sice glo glo, ale vetu da dohromady na rozdil od knizete.
  • Jo havloidi, uz vam zvoni umiracek, vsichni na vas seerou..hi..hi
  • Gloglo glo glo glo
  • Nikoho lepšího nám soukmenovec Putin na hrad dosadit nemohl!
  • Emmmm eeeee hhhmmm
  • Václav Havel?
  • Ožralá lůza a připitomnělé ovce si zvolily ožralu a hulváta k obrazu svému. Tak na nás svět hledí jako na bandu ožralů a hulvátů.
  • Tak hned na začátku článku jsem se dozvěděl že Středočeská Vlašim je vlastně venkovské provinční město a tím pádem na názoru jejich občanů vlastně nezáleží, protože jediní chytří a pomazaní žijí v Praze, nejlépe v kavárně.Dále jsem se dozvěděl že tam byl i nějaký bývalý ředitel soutěže Miss Miloš Zapletal,ty brďo koho to zajímá ???Já jsem snad neviděl ani jeden díl této estradý vysoké kulturní úrovně .To fňukání jak Zeman komunikuje z lidmi a ti mu to žerou...Tak proč nechodí mezi občany Sobotka, Kalousek,Bělobrádek a další politikové placení z našich peněz?Proč se nevyjádří? Ano jsou ČT dobře chránění, aby náhodou k nim nepronikly názory občanů-voličů
  • soudruzi....
  • Miloš je náš!
  • Nejdříve si nech v parlamentě schválit příslušný zákon, pakliže máš dost peněz na "motivaci"
    poslanců.
  • To není správná definice. Faktem je, že jde o bombardování těch, kteří neskáčou jak EUUSA přikáží. Historickým výsledkem humanitárního bombardování Srbska bylo otevření velké tákladny USArmyteroristů a dále třeba prudký vzrůst obchodu s orgány na balkáně.
  • Trapný pokus Simone. Vždy sklouneš do svého nezaměnitelného buranského stylu psaní, takže se neskryješ za sebelepší nick.
  • Ale byl, za třetí říše a pak za Havla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit