Přejít na výpis diskuzí
'Pěkně ho setřel, vola' aneb Milošova cesta k lidu
20.4.2016 | Martin Bach
169 příspěvků
-
Dnes tu bude nablito. To vám říkám jako havloidní přizdisráč!
-
-
co máš na sobě ??? *14*
-
-
Já staré dobré rudé sovětské trenky. *14*
-
-
Pche. já na nich mám i žlutý srp s kladivem. *14*
-
-
..a pro jistotu zevnitř svastiku v bílým křoužku. No přeci co kdyby....
-
já hnědé škrtátko *3*
-
-
-
-
-
Nejvíc mě vždy pobaví, když se Zemanův fan klub rozohní a začne si stěžovat na prodanou a rozkradenou republiku.
Když pominu situaci po r. 89, kdy se komunistické "kádry", které seděly na rozhodujících místech a využily každou příležitost se řádně "napakovat", je zajímavé, co se děje nyní.
V souvislosti s návštěvou toho oslavovaného Číňana, se hovořilo o miliardách, které přitečou do té naší - podle některých -zdevastované a rozkradené země, bude zajímavé na co ty investice půjdou.
Jestli si někdo myslí, že budou využity na tvorbu pracovních míst, krutě se mýlí.
Pracovních sil má ten čínský potentát doma víc než dost.
Jemu jde o to, vytvořit si tady základnu pro pronikání čínského vlivu do Evropy a samozřejmě, že za své peníze bude také něco chtít.
A nebude to nic jiného, než možnost ovlivňovat politickou a ekonomickou orientaci naší země.
"Luftjarda" Tvrdík spolu s hradním pánem to zařídí.....za potlesku svých příznivců! -
-
Potřebuješ vyvenčit a přitom se koukej dokola jak v tomto protektorátu živoří většina lidí.
-
Ano, směřujeme na východ, který nás nikdy nezradil. Tam je naše místo. Komu se to nelíbí, může si sbalit čemodan a odstěhovat se do nevadské pouště. *3*
-
-
No neříkal jsem, že tu bude nablito?