Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • těch slibů bylo tolik,že už nikdo nevěří.....hlavně že je skore při hraní words of tanks...

  • No těch slibů tu už od toho podrztasky bylo, mel by jit za katr za ockovani bojovou chemickou vakcinou...

  • Diwa

    Mě se líbí, jak ČR měla všechno, nebyl nikde problém. Teď jsou u moci naši demokraté a nic nefunguje........co víc si přát, že ? Jen se divím že dědka Válka už někdo nevzal holí a nevyhodil na dvůr !

  • "„Během roku, roku a půl, se tady spustí výroba léků.“   Vlastimil Válek, ministr zdravotnictví

    Něco jako: "Sáblíkové postavíme halu na rychlobruslení!

    Politici mají výhodu, že mohou prohlásit cokolůiv populistického, i když vědí, že to nesplní. Jednoduše se dá říct, že lžou, až se jim od huby práší. Nemají za nic zodpovědnost, platy jisté, tak co by nelhali. Novináři přece lhaní hledají pouze u nemainstreamových médií a webů. Tam se ovšem proti lžím nebo dezinformacím bojovat musí!!!

  • Válek už toho nasliboval. Ovšem obnovením výroby penicilínu jde Válek proti radám Pirátů a dalších politicky uvědomělých novátorů, kteří se řídí heslem: NAČ NĚCO VYRÁBĚT, KDYŽ VŠE POTŘEBNÉ MŮŽEME POHODLNĚ DOVÉZT ZE ZAHRANIČÍ.  Zejména pirát Peksa proslul iniciativním blbnutím na kvadrát, když prohlašoval, že žádné elektrárny nepotřebujeme, že můžeme všechnu elektřinu pohodlně dovézt. Já jen dodávám, že u nás se nikdy neměla rušit výroba penicilínu a dalších důležitých položek. V lékové oblasti, stejně jako v potravinách atd. jsme byli před rokem 89 soběstační. 

  • KIMCID

    Válek je velký problém!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit