Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud si dobře vzpomínám, při kupónové privatizaci bylo mnohem víc fondů a krást to nikomu nezabránilo. Rozehrává se tu nová hra typu LETADLO a na účty "HARVARDSKÝCH FONDŮ" budou bezpracně téct peníze od ovčanů mnoho let. Nikdo je nebude kontrolovat a až přijde na výplatu, řeknou, že v obchodních podmínkách bylo jasně napsáno, že výnos nikdo automaticky nezaručil a ovčan si toho musel být jasně vědom. Pak na ovčana zbyde leda tak jedno kulové a bude se dívat, jaká hezká auta mají správci jeho majetku. Pokud toto dopustíme, pak si to my Češi opravdu takové zacházení zasluhujeme.
  • Takže stát pomalu opouští péči o občany co mu celý život odváděli daně, pak ale by měl brát jen 10 % na málo funkční birokraciji a občane starej se, Kup si latifundie nebo zlato a nebo nadělej fodně hodných dětí které tě budou opatrovat až nebudeš moci. Konečně taky nechť zavedou autonaziji ať se jeden nemusí zastřelit sám.
    • Dovolím si malé Re: Stát pomalu neopouští péči o občany, co mu celý život odváděli daně. Ale tenhle stát na nás zvysoka dlabe !!!
      Já jsem rozhodně přesvědčený, že si tohle jednání nezasluhujeme a proto modrý ptáky ani oranžový šály já volit nikdy nebudu !!!

      Vidíme to i v současné době. Města a obce silně občansky a demokraticky na občany kašlou a sníh z ulic neodklízejí. Chodci s pohybovým handicapem se po chodníku nemohou téměř pohybovat a dostat se k přechodu pro chodce je jako vylézt na Everest. Primátoři, starostové a radní by si měli z vysokých platů řádně odkrojit, protože si své platy nezaslouží. Kdyby to na ulicích bylo vidět, ať ty platy mají. Ale podle současného - jen málokdo svůj plat má oprávněně. Jak se musí obyčejný pracující namakat, aby svůj si plat řádně zasloužil, he? *10*
  • Lidi, když to vidíte a víte, něco udělejte pro to, aby se při dalších volbách tihle šmejdi ke kormidlu nedostali.

    Nevolte ty spolky politických korouhví. A také svůj názor řekněte všem Vašim známým - vesměs stejně postižených a ohrožených slušných a pracujících občanů.
  • Drábku,buď opatrný,aby si někdo nespletl MPASV s bankou....To A navíc je pravý název-asociálních věcí...
  • Pokud má mít dnešní mladá generace nějakou šanci mít ,v budoucnosti,nějaký důchod,tak je třeba znárodnit majetek všem darebákům,kteří tuto zemi rozkradli,nebo zadlužili a nahnat je makat do pracovních táborů,do doby,než se země zbaví dluhů a stát bude mít tolik státního majetku,jako když komunisté končili.Znovu znárodnit majetek restituentů,za to jak pomáhali lumpům se udržet u moci.Urychleně provést měnovou reformu,aby se odčerpaly finance politických i jiných zlodějů.Rovněž potrestat všechny,kteří pomáhali rozkrádat státní majetek přes kuponové privatizace a podnikové akcie.Po splnění těchto podmínek může být pak garantem důchodů stát,jako tomu bylo za komunistů.Nesmí si však pustit do politiky takové lumpy,jako se stalo po údajné revoluci.
    • To by se muselo nejdříve začít u Wency wod Haflů a pak ihned u Wency wod Klausů.
  • Za tu lumpárnu se soukromnými důchodovými fondy,by Drábek zasloužil narazit na kůl,po předcházejícím stažení z kůže.S takovým lumpáctvím,při cestě naší země ke státnímu bankrotu,může přijít jen obrdarebák.Pořád političtí šíbři se snaží zneužívat těch hůře chápajících občanů.Stejná lumpárna,jako toto, jsou takzvané výhodné půjčky.
    • Nejlepší půjčka je ta, kterou si nevezmete. *1* *1* *1* *1*
  • Korupčník Drábek, kdo se diví, zase uplacený politický přeběhlík a turista z HOP zlodějů. Z toho bude zase zestátnění nebo bankrot, jeho soukromých kamarádů a kmotrů, kteří se na tom s ním napakují! Tohle zažil už můj děda, který celý život šetřil a pak o ty peníze přišel, jsou to fakt svině!
  • ááááááááá, z toho kouká následné zestátnění těch soukromých na doplnění kapesného papalášům podle úvah Maďarských expertů *10*
  • To,že Drábek i vláda chtějí vyvést peníze do soukromých fondů je sice krásná myšlenka,ale ani Drábek,natož tato vláda se nezaručí,že když budou tyto fondy vytunelovány nebo zkrachují a lidé přijdou o finance.Jsou všichni schopni tvrdit,že za to nemohou a odmítnou nést zodpovědnost za své
    rozhodnutí, nedej bože aby museli uhradit vzniklé ztráty vyplívající z jejich rozhodnutí včetně poslanců a senátorů,kteří budou pro tzv.reformu hlasovat.Stačilo by vrátit na penzijní účet peníze, ,které byly za poslední roky použity ve státním rozpočtu!Jen za Topolánkovy vlády s Kalouskem to bylo asi 23 miliard kč.

    *1*
  • Drábe,reformu už odstartoval dnes ten důchodce v bance,tak co blábolíš.Bezděk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit