Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Tak a důchodci budou šoupat!

  • Tak co blbci co jste volili pětikoalici ,rodiče v důchodu vám okradli ,státní svátky zruší ,všechny daně zvednou ,ale můžete zdarma křičet sláva ukrajině



  •  Vazena vlado, za tech 360 Kc co pridavate seniorum v dnesni drahote si nedam ani dva obedy v restaouraci. Jsem vdovec a jsem odkazan na stravu   v mistni restauraci ktera je me nejblize.  obed patek7.9.23    Polevka 45 Kc, svickova na smetane 169 Kc pivo  45 Kc

    Celkem   259 Kc    X   30 dnu  =  7770 Kc  a to jsou pouze obedy.  Hlavne ze si vy pridavate desetitisice.   Toto je nejhorsi vlada od revoluce !!!

  • Pokud si dobře pamatuji, tak podobnou úpravu již jednou Ústavní soud odmítl. Nelze nezohledňovat zásluhovou část.

  • gaheris

    V každém případě je to velký pokrok! Kalousek totiž přidal celých čtyřicet korun! To ten zpropadený Babiš se rozšoupnul s tisícovkou! Ovšem tři stovky jsou lepší než těch čtyřicet kaček, to jen Babiš rozhazoval plnejma hrstma, my ale musíme šetřit aby měli ukrajinci čím střílet!

  • Nejsmutnější na tom všem je ten důchodový socialismus, ten kdo v životě toho moc neodvedl na daních a má nízký důchod dostane stejně ten kdo  měl vysoké odvody!

  • mun.go

    Co v tom případě dělají ty tisícovky na obrázku v titulku? Není to klamání čtenářů?

    Nebyl by přiměřenější takovýto obrázek?

  • To je pěkná urážka důchodců.

  • Je to moc hezké, že důchodcům přidají 360 korun, ale hned je šoupnou kamošům do Čt. Takže těm co žijí sami vlastně přidají možná stovku. HANBA!!!

  • Po této dočasné vládě volského potahu na čele se Zlatoústým signalistou, přijde nejspíše koaliční vláda národní obrody ANO + SPD. Dostaví se sebereflexe u části voličů. Nová vláda bude muset hodně napravovat. Paní Schillerová řekla, že penzijní systém vrátí do původní podoby. Nejspíše dojde i na finanční kompenzaci, tedy půjde o další navýšení státního dluhu. Víme ale, čím muže být navýšení kompenzováno - kde půjde o škrty v iracionálních výdajích. Zastaralé letouny, kterým se mají už nyní odstraňovat závady - třeba přehřívání, a navíc jsou jen minimálně stelth, do letounu 5. generace mají daleko, tedy F-35, mají být zavedeny v ČR v r. 2035. V té době budou oproti zemím, které tyto letouny promyšleně koncepčně nechtějí a počítají už s letadly 6. generace - například Maďarsko, velmi pozadu. Do té doby budou využívat Gripeny. Orbán buduje v Maďarsku průmysl s vyšší přidanou
    hodnotou, než je v ČR. Mohl by si vůbec případný nepřítel dovolit nezlikvidovat letiště ? Rakety jsou u nás do 10ti minut.

    V oblasti práva bude další kolosální práce nové vlády. Je známo, že se z Německa firmy vystěhovávají kvůli drahým energiím - i na to bude muset česká vláda reagovat. V Německu na podzim s největší pravděpodobností vnikne silná politická strana paní Wagenknechtové - a ta má úplně jiný program. Ten by mohl pomoci. Pro asijské ekonomické giganty je Evropa celkem ekonomicky slabý poloostrov, jak řekl Kmoníček. Četl jsem, že země, která nepopravuje svoje zkompromitované zrádce, zahyne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit