Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s pedagogy!
    Nacionalista Bátora, který se stýká s nácky nejhrubšího zrna, nemá na ministerstvu školství co dělat, leda tak spravovat sklad tušek, jak pravil Karel Schwarzenberg.
    V dnešní době je nutný předmět sexuální výchova, možnost nakažení virem HIV stoupá ...
    Výchova k národní hrdosti národní hrdost do našich myslí nevpraví. Je to individuální záležitost a žádný národ není víc a ani méně než ostatní národy.
  • Co ten Bátora udělal tak hrozného, že "někoho" to tak dožírá. V každé straně či uskupení se přece dá najít nějaký "Bátora". Myslím, že tady snad ani nejde o nějakého Bátoru,ale o maskování či odvedení pozornosti od věcí daleko důležitějších....
  • Pseudopedagogové, běžte už tam, kam slunce nesvítí. *12*
  • Myslím si, že by soudruzi učitelé měli držet hubu! Ve většině byli členy zločinecké organizace KSČ! Pan Bátora je vedle nich poctivý a bezúhonný člověk, který si dovolil kandidovat na kandidátce Národní strany (která byla v té době legitimní stranou), které nebyl ani členem. Hlavně, že média splnila úkol v honu na nepohodlného člověka.
  • Domnívám se, že bychom se měli ozvat všichni, koho se tento resort dotýká. Jak ministr, tak jeho personální politika nejsou dobrou vizitkou pro školství jako takové. Bohužel, MŠMT vždy připadne někomu, kdo rád experimentuje, a odneseme to my, kdo tyto výmysly musíme realizovat v praxi.
  • Já se domnívám, na rozdíl od profesorů vysokých škol / zajímalo by mne k jaké politické straně inklinuji /, že neštěstím a tím co znevažuje ministerstvo školství není Bátora, ale sám ministr Dobeš. Jeho "nápady" jsou opravdu diletantské / s celým jehom poradním sborem, kteří o reálném školství neví skoro nic. Je to parta teoretiků /. Bárta mi nevadí, protože jsme ve svobodné zemi, kde si může každý vyznávat co chce, pokud to není na úkor jiného. A Bátora nic takového nedělá. Je to jenom mediální "humbuk" několika lidi. Měli by si více všímat ministra Dobeše, který tento "flek" obdržel za věrnost straně VV a ne proto, že je na školství odborník. Je to ješitný Napoleon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit