Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozooor!!!!! jsem hamacek a ted vam neco povim: bleeeee meeeeee mrd prd!!!!!! 

  • josef.chmela

    Jen rozvolňujte. Omezování základních lidských práv a svobod je přece nepřípustné.  Raději ať se tu Covid 19 rozšíří co nejvíc. Nevadí, že lidé budou umírat, hlavně že nebyly omezeny jejich práva a svobody.

    Demokracie je vláda neschoných.

    • Všeobecně známý kobliho-demen..ík chmelík se nám zase vyzvracel.

      To tě už zase oštřovatel pustil z klecového lůžka ke klávesnici ty náš zemano-babišovský pšouku???

      Vláda neschopných - nebo spíš všehoschopný loupežných bestií - tedy komoušské zběře zde vládla od r. 48, máš tedy nějakou časovou prodlevu.

    • Pokud chce někdo omezovat lidská práva a svobodu, tak by to měl dělat jedině se souhlasem těch, které chce takto omezovat. Pokud to někdo přikazuje bez tohoto souhlasu, tak jde vždy o diktaturu. A ta by měla být trestná.

      A když už se zdá, že číslo R postupně klesá až zcela vymizí, tak vládní podvodníci do počtu infikovaných připočítají osazenstvo domovů důchodců a LDN, které ovšem nikam nechodí a nikoho nemůže ohrozit. A jak se lidé v domovech důchodců a LDN nakazili, když vláda od začátku vyřvává, že se musí chránit hlavně tito nejvíce ohrožení? Aha. Zaměstnance nikdo netestoval i když měl.

      • Vláda by měla stanovit ROZUMNÁ pravidla, která každý soudný člověk pochopí a bude je dodržovat.

        Bohužel ti "bývalí" komunisté a konfidenti StB stále považují občany za nesvéprávné jedince, za "pracující", kterým se vydávají rozkazy a ti jsou povinni je plnit. A pokud je neplní, uloží se jim trest. Ti rádoby "vůdci" (Führerové, voždi) se stále chovají jako za komunismu.

        Naopak se těm "bývalým", když mohou omezovat svobodu a demokracii a restaurovat "rudé pořádky".

        CO SI OVEČKY ZVOLILY...


      • josef.chmela

        Ti však, v souvislosti s Covid 19, s omezením nebudou nesouhlasit, protože jsou omezení.  Proto je je třeba omezit silou aby neomezovali práva druhých. Ona i diktatura je v některých případech lepší než tzv. demokracie.

        • Omezit je především potřeba různé zdegenerované .... jako např. chmelu a podobnou komouš.koblihářskou svoloč v čle s jejich vůdcem - podvodným zlodějským křiváckým STB-konfidentem, křiváckým přivandrovalcem Burešem/bábišem.

          Pak bude v této zemi konečně jakž takž pořádek.

  • Tak doufám, že celou vládu s jejich slavným PSEM zavřou navždy do boudy. Zachutnala jim neomezená moc kdy mohou rozhazovat peníze bez výběrových řízení. Nám všem lžou kolik přibývá nakažených. Jenže pozitivně testovaní lidé většinou nemají žádné problémy a proto nejsou nemocní. Neměli by se proto nikde uvádět a hlavně ne jako klacek na ostatní obyvatele.

    • josef.chmela

      Já naopak doufám, že tato vláda povládne dál. Protože, kdyby tu vládl slepenec ODS, TOP09 a KDU-ČSL s podporou Pirátů a STAN, to by byla teprve katastrofa pro dělný lid, důchodce a chudé.

  • Má to logiku, stejně jako odpor lidí k očkování proti virusu 2019-CoViD, kdy z klinického testování je  zřejmé, že hlavně lidé vyšších věkových skupin jsou náchylnější na vedlejší účinky - zarážející je i výskyt nežádoucích příhod po očkování.

    Některé vedlejší účinky jsou sice očekávatelné, jiné mohou být problémem. 

    Standardní vedlejší účinky jsou ty "lokální" - otok v místě vpichu a lehká bolestivost,  ty ale patří ke každému očkování . Jsou i určitým signálem, že očkování funguje. 

    Ovšem zarážející je vyšší výskyt celkových reakcí na očkování -  vysoké teploty aý horečky, celkové únavy, bolesti hlavy, bolesti kloubů, bolestí svalů - a to v počtu případů a ve frekvenci, ne úplně obvyklé pro běžné očkování jiného typu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit