Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebyl jsem účastníkem podobné taškařice. Byl jsem ale na místě a vskutku jsem obdivoval tu koncentrovanou stupiditu.

    A držet hubu? Kde Vás tomu učili? 

    Ale i takoví jsme my. 

  • Zásadně s Vaší argumentací nesouhlasím, ale je v tom i kus reality. Asi ani nejde vyhlásit nějaká univerzálně logická a účinná opatření. 

    Když si s něčím nevíme rady, protože to neznáme, tak se k podobným nesmyslům vláda prostě uchýlí.

    Ale zajímalo by mě, když jste odborníkem, jaká opatření, krom vyhrožování revolucí byste navrhoval Vy.

    Asi napíšete, že nedělat nic. Jen sedět a koukat, jak lidi umírají. Za to Vám žádný trest hrozit nemůže. 

  • CHACHACHA Termine.Tak to se povedlo.Ty by jsi stahoval šrouby? Ty by jsi někoho odvolával?Stahovat můžeš tak maximálně kalhoty.To když jdeš tam u vás za kravínem na velkou. Tos tady zas napsal velkou unikátní porci blbosti. A kdo by tak mohl aktuálně kočírovat republikou? Myslíš třeba doktoři všech věd - Fiala,Okamura, Bartoš,Pekarová? Ale kdo by asi tak tyto komedianty respektoval?Nepochybně to jsi byl ty, kdo na Václaváku vyřvával "svobodu" a podobné kraviny.Nyní v době celosvětové pandemie. To můžeš. Zejména až budeš ležet s ventilací na JIPce.A právě to by měla být odměna pro všechny ty umouněné zamindrákované lopaty, co   chodí hulákat bez roušek na náměstí.Dát takovým mudrcům značku na ouško a za žádných okolností nevpustit do nemocnic. Naopak volný přístup do kafilerky. Na co by zabírali lůžka ostatním ukázněným lidem. A cestou k uvedenému záchytnému zařízení by mohli vykřikovat ta hesla z Václaváku.

  • josef.chmela

    Máme tolik zákonů na ochranu občana, ale ani jeden na ochranu před hlupáky.

  • josef.chmela

    Pokud vláda bude neustále poslouchat hlupáky z ulice a z diskusí o nutnosti rozvolňovat, pak se z pandemie nedostaneme ani za rok a jen doufám, že za týden zase vše zavřou. Tady v republice je najednou každý, kdo má v zadku díru, expert na pandemii.

  • A ty jsi tam byl...?😉

  • Pokud jsi na té demonstraci nebyl, tak drž hubu a krok.

  • Vláda samozřejmě sprostě lže a má nás občany za hlupáky. Už aby byli na doživotí v teplákách. Tento údajný nárůst začal v době kdy naopak počty pozitivně testovaných razantně klesali. Takže kde se nakazili lidé, kteří jsou nyní testovaní jako pozitivní? Pravděpodobně nikde a vláda jen lže, aby mohla utahovat šrouby. Tak mi občané tohoto státu, kteří jsem tuto neschopnou vládu volili, také ztáhneme šrouby a vládu okamžitě odvoláme.

  • Jo?A ono to v neděli vypadalo, že mohutná síla demontrujících mas zažene covid. I nepodařilo se!Panečku to zas byla  na Václaváku spartkiáda trapnosti.To se zas sešel výkvět lopat.Mnohé už od pohledu vypadaly, že jejich slovní zásoba cca 64 slov, jim postačuje na celý život.Není se co divit, že úřady práce jsou zavaleny takovými "pracanty". Právě toho druhu, jako hulákači bez roušek. Křiklouni se celý život brodí bažinou vlastní blbosti.A najednou tu byla převeliká šance, sejít se s podobnými lopatami.A ještě si vyslechnou projevy Všeználků. Velká slova namaštěná na upatlaný papír. Slovutní řečníci si tak tak vystačili s vlastní zásobou naučených slov. Takové tady máme statečné protikovidové bojovníky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit