Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stjopa: často je ve městě kolo (nebo koloběžka) nejrychlejší způsob dopravy. ;-)
  • "...pozitivní i v jiných směrech: Zlepšuje se kvalita ovzduší, ..."
    Jistě, hlavně současným trendem nutit řidiče k neustálému brždění a opětovnému rozjíždění.;-)
  • Jak to chceš udělat ,když havlohujeři zrušili hranice a pohraničníky?Pouze tam ,kde jsou řapíky pro ty neznalé s modrou knížkou bunkry osadit těžkým kulometem s těmi 5ti vojáky na misích a dobře mířit.A na každý 10tý kilometr nasadit překližkového pandura ,ale nepopojíždět mohl by bourat.
  • Nuda na sociálních dávkách.
  • Tak asi chtěji teroristé vlastní zonu?
  • " voliči si zvolili do čela státu jedince, kteří je budou chránit!!!"
    To platí v civilizovaných zemích, ale ne v tom českém Šaškystanu. Tady si voliči zvolili ty co je okrádají, zotročují a zaprodávají cizí mocnosti. *1* *9*
  • Už jsme se zbláznili................Ta degenerace základních přírodních instinktů je hrozná.
  • Třeba dobroseři jednou prosadí zákony, že každý budeme muset do svého domu nebo bytu pustit kohokoliv, kdo o to požádá, protože "je v nouzi". Tzn. že potřebuje na WC, napít se nebo třeba jen odpočinout. No a když se občas objeví nějaké případy přepadení, tak se bude řešit, zda nepřikázat majitelům domů a bytů, aby doma chodili v neprůstřelné kombinéze, na hlavě helmu a povinně chodit do kurzů sebeobrany.
    Že to dnes vypadá jako nesmysl? Pár let mediální masáže a najednou bude spousta sluníček, kteří se toho budou zastávat jako skvělého nápadu. A kdo bude proti, bude automaticky nenávistným xenofobem nebo náckem.
    Ale to už známe, že? *1*
  • Stále se bude přemýšlet, jak řešit následky, ale všichni se budou bát pojmenovat příčinu. To je prrrrrča *1*
  • Je to tak prosté. Když nejsou teroristé není proč stavět zábrany , policii a další "vymoženosti".Tak jako si domů nevpustítě každého kdo zaklepe, tak na území které má uzemní svrchovanost (stát) se nevpouští nikdo kdo by byl potenciálně nebezpečný.Pokud někdo uznává jiné hodnoty (např. ŠARIA,nadřazenost mužů nad ženou, atd.) je nebezpečný a tudíž v rámci zastupitelské demokracie nemá na tomto území co dělat. Protože voliči si zvolili do čela státu jedince, kteří je budou chránit!!! Pokud tak neučiní je to proti platným zákonům. *8*
  • Můžeme za to poděkovat různým Bémům z ODS za stezky a promarněné peníze údajně z EU.Místo oprav chodníků ,silnic a důležitějších věcí.Slovo nejsou peníze,mě irituje a zasílání a žebrání o peníze je nechutné a nebylo to před sametovým podvodem nutné.Komárek mladší se přiznal v televizi,že byl komunista jako fotr v prognostické ulejvárně a za to jsem si ho začal vážit.Vážím si také KSČM,kteří se také přiznávají,že tam jsou,ale ne těch různých Fischerů a pak Fišerů,kteří se za to stydí.ale,že se nestyděl,když tam vstupoval?Je potřeba vrátit se ke gruntu.Zákony v tomto státě jsou hloupé tak jak je stvořila pa demokracie.,které již i tady nikdo nevěří a volby to ukázaly a další ukážou.
  • na kolech po městě v tom smogu jezdí jen sadomasochistický buzzny ,sebermskačský sluníčka a jim podobní úchyláci , aby demonstrovali svůji hloupou a zbytečnou pozu a také aby nějak obhájili svoje naprosto zbytečné a marné životy...Nic jinýho za tím není....normální lidé jezdí na kolech v otevřené krajině a v přírodě.
  • absolutím vrcholem obrany proti terorismu, je bandu která je nečitelná tady prostě nevpustit. Slovem vyfičet každého podezřelého po vzoru USA. Ti kteří už tady jsou lze též léčit. Léky se nazývají - izolace, deportace,absolutní vyčlenění. A najednou nebudou muset být betonové ani železné zábrany. A právě pro to je třeba všem přivandrovalcům připomínat, že naše bezpečnost nás stojí hodně peněz. A už nemá žádné další na jejich pobyt či parazitování na systému. Prostě ONI jsou příčinou problémů. Nikdy jim nebude zapomenuto, ani odpuštěno. Nikdy!
  • sedět doma na prd....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit