Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dearputin.com
  • ...Je mi z českého národa nanic, ale bohužel jsem češka. Necháváme se manipulovat zkorumpovanými médii,reagujeme na vše hned a bez rozmyslu a pokory. To je pak pro lumpy živná půda!!! Babiše jsem nevolila,ale ani Kalouska a tu jeho skupinku také nemusím, ale kdo za slušného člověka by do naší politiky chtěl jít???Nechat se pranýřovat za něco, co jsem ani neudělal a ani nevyslovil?To by musel být obrovský a silný patriot a to mám velké obavy, že tací už v naší společnosti raději mlčí!!! Proč asi???Jsme národ hlupáků a podvodníčků a je mi z toho smutno,ale naděje umírá jako poslední!!! *9* ...
    • Je to pravda, bohužel. V naší zemi byli lidé vždycky samostatní, vzdělaní, oceňovaly se tradiční morální hodnoty. Pak přišli socialisti, nejdřív Hitlerovi a jejich Protektorat Böhmen u. Mähren vystřídal po šesti letech protektorát ČSR (Češskaja sovětskaja respublika). Obojí dohromady trvalo bezmála půl století. Tradiční hodnoty byly zničeny, samostatní schopní jedinci byli likvidováni a z lidí se udělalo poslušné východní stádo, které za koblihu, za buřta nebo za neuskutečnitelné sliby umožní samozvaných vůdcům, aby se měli dobře na úkor ostatních. Bude dlouho trvat než se to napraví, podaří-li se to vůbec. Snad až se budou naši potomci cítit víc jako Evropané než jako obyvatelé nějaké české nebo moravské Horní dolní.
  • "V ČESKÝCH GHETTECH ŽIJE AŽ 115 TISÍC LIDÍ, VĚTŠINA Z NICH JE BEZ PRÁCE "

    U článku chybí diskuse, asi "svoboda slova" v praxi.

    Hlavně, že máme agentury pro "začleňování". Místo motivování k práci, k učení se jim vyplácejí bohaté dávky za to, že se množí. "Výroba dětí" je pro ně velice lukrativní. Chce to na ně přísnost: řádně vychovávat děti, posílat je do školy a když to nečiní, tak jim děti odebrat do výchovných ústavů. To by na ně zabralo. A že nemají práci? A umějí vůbec něco? Když ne, tak sbírat odpadky, kterými je naše krajina čím dál víc zamořená. Nebo konat kanály a jiné pomocné práce. A žádné dávky! Obecní noclehárny odděleně muži a ženy, aby se nemohli množit, jídlo z polní kuchyně a na sebe nutné oblečení. A když se budou slušně chovat tak malé kapesné. Tak jak to fungovalo na vojně. Tam nebyla žádná agentura a všichni jsme se "začlenili".
  • Pět miliard jsou pro StBáka drobné?! To je zase na nasrání...

    Lže - nechtěl do vlády a je tam a má pod kontrolou všechna důležitá ministerstva, aby měl přehled o tom, jak ještě víc vydělat ve své firmě, jaké dotace si přihrát...atd.

    Z některých lidí mi je nevolno a Babiš k nim patří...
    • KOLOBĚŽKO 1. xxx Když kritizujete tak si nejprve přečtěte co kritizujete.Kde jste koupil,že 5 miliard jsou pro Babiše drobné?Nadpis zmanipuloval pisálek tohoto článku v nadpisu.
    • Vážená koloběžka,
      Vy vůbec asi nevíte o co jde.
      V roce 2009 vláda ODS a Kalouskem, na základě rozhodnutí EU kdy se muelo začít přimíchávat do PHM nějaké bioprodukty, a to bez časového omezení,. Jako podnikateskou aktivitu, k tomu p. Babiš postavil továrnu, se zemědělci uzavřel smlouvy na dodávky řepky. Současně začaly být vypláceny dotace EU prodejcům těchto paliv. Vše běželo normálně, zemědělci pěstovali a dodávali řepku, AGROFERT vyráběl příměsy a prodejci inkasovali dotace EU.
      Po posledních volbách byla ODS a TOP 09 odříznuta od politických a ekonomických vlivů a nastalo zděšení. Volební výsledky a následné období ukazuje,že ODS i TOP 09 / tak jak se stalo na Slovensku se stranou SDKÚ /,postupně se ztrácejí z politické mapy ČR jako bezvýznamné politické strany.
      Celé divadlo kolem odvolání vlády je postaveno na jediném dějství. Babiš vydělává 5 mld. ročně na výrobě příměsí do PHM, a to musí skončit. Nejhorší na tom je, že dlouholetí funkcionáři ODS i TOP 09 včera ztratili historickou paměť. Nějak zapoměli jaké maturitní, vysvědčení které po nich zůstalo /Řebíček, Nečas, Čermák a další/.
      Hypotéza pokračuje. Kdyby Babiš příměsy nevyráběl musel by továrnu zavřít, pracovníky propustit, poslat je na úřad práce, zemědělci by zatravnili plochy a příšel on by o 5 mld zisku ročně z jejich výroby. To přece nemůžeme dopustit. Taky ale zapoměli, že podikání p. Babiše případným uzavřením této továrny, na lopatky určitě nepoložilo / vždyť jsou i jiné možnosti využití objektů/.
      Tvrdí absudnosti, že je to místopředseda vlády, který si údajně pomocí zákonů /nevím kdo a proč vlastně v těch poslaneckých lavicích sedí/ vytváří podmínky pro vlasntí obohacování. To je největší blud, který opziční poslanci mohli z úst vypustit. Nejvíc se mi líbili filosofické pláče opzice nad ztrátou politické kultury, demokracie, pravdy. střetu zájmů a dalších nesmysů vypadávajících z jejich hlav. P. Nečas je příkladem všech těchto charakteristik. Je hvězdou a bude navždy stálicí na politickém nebi v tomto směru.
      Včerejší jednání parlamentu a chování opozice vč. argumentace považuji za " tonoucí se i stébla chytá". Jenže to stéblo se pomalu ale jistě láme. Co bude dál, ukáže čas.
      Nejsem žádný příznivec Babiše, ČSSD či KDU-ČSL.Ale zuřivost nad tím, že tzv. opozice byla odstříhnuta od moci a peněz je tím důvodem všech těchto divadel. Mám za to, že je to jijich možná poslední dějství.
      • Idiotům kteří jsou buď nechápaví,nebo nechtějí pochopit je zbytečné něco vysvětlovat.
    • A přesto mu ovce fandí. Asi proto, že dostaly koblihu... bééé
    • Novináři, kteří titulek k článku napsali jsou magoři a jim podobní magoři se toho hned chytnou. Babiš to neřekl. Reagoval na snídani s Čeprem, která prý stála 200 tisíc a když na to přijde tak je zaplatí. A tato suma peněz je pro Babiše drobné, ne tedy napsaných 5 mld.
      • vanhorne
        "Novináři, kteří titulek k článku napsali"
        Díky Vám! Díky Vám, chlapíku statečný,
        za vaši odvahu, rozum a sílu!
        Vy jste náš kapitán – oni jsou zbyteční!
        Přidal jste blankytu do křídel míru.
  • Pro Babiše jsou "Česi" jen levná a tupá pracovní síla, na které pohádkově zbohatne a pak zmizí do USA nebo prostě jinam. Bytostně Čechy nesnáší a dělá všechno pro to, aby z ČR byla jen žumpa zamořená páchnoucí řepkou a jedovatými postřiky. Bude stát miliardy dát krajinu zase do pořádku a zbavit ji svinstva způsobujícího alergie, poškození imunity a s tím související nárust autoimunitních onemocnění, mutací a rakoviny.*11*
  • Nyní nejvíce řvou ODS,TOP a pohrobci Bárta.Když byli u vesla,tak kradli kde se dalo.Pan ex. primátor Sobotka možná rozumí dámskému přirození,ale o politice nemá ani páru. *16* *1*
  • a ještě k veřejnoprávním praktikám…jak se to dělá (ne podle Čapka)

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Nekompromisni-Veleba-K-CT-je-prisata-umelecka-mafie-a-muj-telefonat-s-Vaclavem-Moravcem-376910
  • Tak pro Bureše 5 000 000 000 drobné,no aby ne když už přece sehnal 200 miliard na daních,ha,ha,nebejt slabé koruny tak ma ještě horší výsledky výběru než Kradousek,ted udělá výběr z převodu aut,tam se to poměrně dobře počítá.Zničit malé podnikatele jako to dělá Fico v jeho domovině a nahnat je do fabrik kterej velí kamaradíčkové z Asociace Nenažraných Občanů a mít je pod kontrolou jako spravnej bolševík.Pro lidi par divadel jako nezaplacena dan za kabelku, hubovaní partnerky a tvrzení že už je tak bohat že nemusí kradst a šup po opilcovi na hrad a pak už demokraci ala Putinstat.Bohužel jeho velký kritik z TOP 09 může akorat držet opileckou hubičku,protože je jeden z protagonistů cesty tohohle vyurinalka k moci spolu s Nečasem a pod.Modrý straky a oranžády jen čumí,no rudí bratři již vidí zdarnou kapitalistickokomunistickou společnost když je to jejich soudruh.JInak ten chce sežrat všechno,protože nenažranec nema nikdy dost jinak by nebyl miliardářem. 25 let po ukradene revoluci pekne memento.
  • Stále opakuji jde vždy o systém! I když Rusko je taky kapitalistické tak Putin přinutil ty nové zbohatlíky aby pracovali pro Rusko a ti kteří se cukali tak jim vlastně majetek vyvlastnil a šmitec.
    To samé u nás sice Babiše taky na Putina nemá ale milionkrát lepší než Kalousek a nebo Trautrnberk a nebo ODS Fiala a nebo knihovnice Němcová ale stále málo četla.To už by byl lepší Okamura !!!Jinak jsem zatím vždy volil KSČ a nebo KSČM.
    • Němcová je případ sam pro sebe,ta se služebním autem pro celou rodinu byla slavná,Kalousek,blb a to pořádný,Nečas ten je primitiv dle Nagyové a Fiala,tem měl zůstat učit na vysoké škole a ne se cpát tam,čemu nerozumí.Okamuru že byl poctivý vyštvali a Úsvit jako stranu již neberu.KSČM je jinou stranou,nežli byla v minulosti KSČ,proto na ní nehažme špínu.Já ji volil také.
      • KSČ dosud nezaplatila škody, které za 40 let napáchala. Jen na platech to dělá 20 - 50 000,- Kč na občana měsíčně. Takže dluží min 20 miliónů každému, kdo v minulosti v ČR pracoval. Tento trend odporného okrádání občanů na platech a důchodech dál pokračuje a najdou se i cynické zrůdy, které klidně prohlásí, že je pět miliard je pro ně jen kapesné. A to za tichého přihlížení komunistických pohrobků z ČSSD a KDU-ČSL. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • no tak ty si taky uplně b,l,b,e,j.Putin si sveho majetku neužije nema kam zdrhnout,ale oligarchové okolo jsou davno v Londýně a pod.,nebo tam maj aspon famílie.Vyžrali Rusko a nam nezbejvá než doufat že ne fatalně,protože pak nemaj co ztratit.Když vidim ty Burešovo brejle na fotce tak si vybavuji soudruha Železného,neni to šou volejte vůdce,že ne?
  • sice mnohdy svérázně ale bylo třeba kluka jednoho.Tak aby vyfičeli profláknutí zloději z ODS.Ti kteří kradli na plné pecky a ještě mlaskali.Aby vyfičely kreatury z TOP kteří mohou nyní jen zlostně prskat.Není nic krásnějšího než sledovat bezmocného Fialu jak by řídil, rozhodoval ..... Zatím se může rozhodnout zda si dá svačinu do papíru nebo igelitky.To maximálně. Kašpárkové divadlo.Moc moc hezky vám to kluci opozičníci jde.Fakt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit