Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Nečasi,tomu co předvádíte se říká jak?Bez urážky,prosím,ale jen hlupáci se domnívají,že tohle půjde do donekonečna.
    Jednou jsem měla možnost Vám položit jednu otázku.Váše arogance nezná mezí a stojím stále na svém-ani vysoká škola z člověka inteligenta neudělá.
    Stydíme se za Vás.I když se opet vysmíváte,jste partička ubohých zkorumpovaných tupců.
  • Vše mi to připomíná dobu těsně před sametovou revolucí těsně před pádem totality, s tím rozdílem, že teď lidé jsou více nasraní. *16*
  • Zde už je cenzura jako za komunistů.
    Tak Čest práci!
  • Směšná lůza jsou ti ubožáci, kteří tu blekotají cosi o sockomouších., Stupidní kroky ekonomických diletantů z této vlády kritizují všichni - pravicoví ekonomové, šéf Hospodářské komory spojený s ODS, Klaus. Nejen levice a ČSSD. Na zvyšování daní není nic pravicového, vy tragédi. Navíc je to porušení předvolebních slibů, udusí to ekonomiku a nic krom pár desítek miliard do kasy to nepřinese. Jenže ty zase elimunuje nižší ekonomický růst a menší kupní síla obyvatel. Kdyby se tolik nekradlo při zakázkách, tak by ty prachy přišly do státní kasy jako když luskne prstem a nemusely by se zvyšovat daně. Ten, kdo dneska musí nejvíc kritizovat tuhle vládu, jsou pravičáci. ale to vy nejste Vy jste jen ubohá zfanatizovaná lůza, která ODS a TOP odkejve úplně všechno, i kdyby nařífdila bombardovat česká města, pokud by tomu dala nálepku, že je to reformní a pravicové. Komici. *1*
    • Největší komek budeš, ale asi ty prde. *1*
  • Ja tu slysim jen same plane vykriky, co je spatne, co se nedela dobre v teto vlade, ale zadny z vas nema tu hlavni pripominku...jak by se to melo udelat a napravit chyby, kterych se dopustily minule vlady. Je me z vas vsech na blinkani, kdyz tu ctu jak jste vsichni chytri. ALE SAMI PRO TO NIC NEDELATE.
    • Jde o to, jestli je potřeba napravovat zvyšování DPH, blinkači. To je krok naprosto zbytečný a jde jen o okrádání lidí a zvyšování daní, které nemá jediný důvod, zato má efekt na zhoršení ekonomiky, jde proti podnikatelům a vlastně všem obyvgatelům ČEska. proč to tahle srandavláda dělá, ví bůh.
      A co dělat? No především nelhat před volbama, že zavedu protikoruoční opatření, že nebudu zvyšovat daně apod. a pak to všechno porušit. Pak by na tuhle vládu možná nadávala tak polovina těch, co nadávají ted. A navíc, co a po kom mají napravovat? Vždyt v uplynulíém funkčním období tu vládli úplně ti samí, co vládnou ted (kromě VV a topolánka), tak co? Svpoje chyby asi napraví těžko. Kdyby věděli jak, předtím by je nedělali.
  • Zajimalo by me, kdyz myslite, ze se dockame nove revoluce, jestli byste tam sla i Vy.
  • Když jsem slyšel R.Čecha jak se tady v této republoce krade, kradlo a bude kráct. Jak je prohnilá do základu. Slyším naši amaterskou vládu jak soustavně straší /komunisty, Řeckem, DPH, př. 10 000 kč za neodevzdání sčítacích archů atd./ jsou horší jak církev, ta straší staletí, aby udržela prostáčky v poslušnosti. Když vidím spupnost těch neschopných ubožáků /schopných jen pro vlastní kapsu/ Vidím, Tluchoř, Barták, Vondra, kníže pán, připosraný Nečas, Parkanová. Mužete si sami přidat další jména je jich dost. Slyším o tolika nevyřešených kauzách odjíždím kamkoliv i kdybych tam měl živořit. Ja se za nás stydím.
  • Socialisté jsou před volbami svého vedení všcihni velkohubí a snílci. Není v moci socialistů něco změnit a když reformy, tak jak jinak, než s opasky. Je sice kde ušetřit, ale než se to ujme. bude to chvíli trvat. Socialisté by předščasné volby, ale žádný nepoví s kým byl vládli. Kromě komunistů s nimi nikdo do koalice nepůjde a sami nikdy nedosáhnou přes 50%. Jsou odkázání na věčnou opozici. Tak ať si trošku pokřičí a zasní *4*
  • Už ráno jsem napsal, že parta debilů na úrovni IQ pod sto, pravopis hrůza si umane něco a novináři, vesměs promovaní za socializmu se vrhnou na současné vedení a mají z toho jundu, že opět odstřelili vládu a píšou moudré rozbory, co udělala špatně. Je mi z toho opravdu zle, nevážení bolševici, pseudobolševici, kriptobolševici a kdejaká svoloč, která si říká novináři. A to jsem se hodně brzdil.
    • Miloši češtináři co je to slovíčka "junda" doufám že to není snad k....
      • ... junda je sranda a patří do slovníku starších 70 let *1*
  • Střední třída bude deptána za jakékoliv vlády - t.j. i za vlády ČSSD !!! Pokud se nepodaří vyčistit společnost od korupce , tak vyhlídky na lepší zítřky se rozplynou jak pára nad hrncem . Nevěřím tomu , že strany , které mají ve svých řadách plno korupčníku / t.j. všechny parlamentní strany a to zejména ODS a ČSSD / vyvedou společnost z tohoto srabu .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit