Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidé kteří zde žijí, už měli dosti času a prostoru procitnout z pohádky a ve většině nemají důvod volit zdejší sebranku neumětelů. Proto je nutné se poohlédnout po jiných voličích , těch kteří ještě nejsou konfrontování s realitou v ČR.

  • Kdo zde nežije, NEMÁ PRÁVO ROZHODOVAT O MÉM ŽIVOTĚ!!!!!!!!! Je to navíc další možnost PODVODU, to není už od demokracii, na kterou stále čekám, a nějak nepřichází, stejně jako nepřišel komunismus, oboje je utopie.

  • korespondenční hlasování je konec demokratických voleb.... to je nástroj jak u moci udržet sorosovské a bruselské lokaje už na věčné časy-

  • https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-tak-rychle-jeste-fico-lidi-nenastval-pise-slovensky-tisk-40453548?_zn=aWQlM0QxMTcyNTMwMjU5OTY0NDgxNTkxMyU3Q3QlM0QxNzAyMDI1ODA3Ljk5NyU3Q3RlJTNEMTcwMjAyNTgwNy45OTclN0NjJTNENjhEQ0FBOTI4QTYzRkJDMUNFMTM2OTlDRDk5NTc3OTk%3D

    netuším, co Slováci čekali.. každopádně ti protestující nejsou určitě Fičovi voliči, na to bych si vsadil. Tzn. té tupé stádní většině to zase dojde až po další vraždě novináře nebo opozičního politika.. Slováci nejsou bohužel národem žádných lumenů, to se ukazuje historicky prakticky pořád..

    • Slovenská verze milion chvilek. Poslední záchvěv  cizích peněz. 

    • Neskutečná komedie Sorosových neziskovek: když jim premiér Fico zatrhl tipce, začaly běsnit, že si nebudou hledat zaměstnání a Michal Šimečka jako vyhozený politik z vlády DEMOKRATICKÝMA VOLBAMA jim poskytl politickou garanci.

      Tisíc, možná dva tisíce lidí, kteří skandovali „Dost bylo Fica“ a drželi transparenty „Nebudeme ticho“ a „Tohle vám neprojde“, žádalo zpět své peníze a posty.

      Atmosféra houstne, premiér Fico se jim vysmál, protože ví, kolik voličů má za sebou a kdo za těmito akcemi stojí.

    • josef.chmela

      Slováci volili dobře. Je to vidět na houfujícím se opozičním tupém stádu.

    • Marcelskrc

      Tak za prvé věc SK.

      Za druhé může je ignorovat jako u nás a označit je za dezoláty.

      A za třetí co nám je dom slovenských MCH.

  • "Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) před středečním jednáním vlády označil korespondenční volbu za jednu z priorit z programového prohlášení, které kabinet chce prosadit."

    Priority od Kuliočka moc dobře známe. V rozporu se zákonem o vládních symbolech plápolá před Strakovkou ukrajinská vlajka. Totéž na Národním muzeu. Loni vyvěsil na státní budově prezidenta velmoci ve vaku na mrtvoly. Aktuálně se hned po Fialovi a tam tomu z Hradu, jeví jako největší škůdce lidu č.3. Nebýt takových horlivých hlupoňů mohli jsme mít levný plyn a ropu od dávno zavedeného dodavatele. Ono platí takové okřídlené rčení: "co je dobré pro pětikolu, je špatné pro lidi".

  • a vy na tiscali se zřejmě nebojíte návratu komoušů.. a měli byste, pač půdu už mají slušnou.. přál bych vám to zažít, některým. úplně bez rozumu

    • Komouši už sedí na Hradu a vůbec nevadilo, že Pávek schvaloval ještě v r. 1988 obsazení naší země vojsky Varšavské smlouvy. A přesto jste ho vy a vám podobní nadšeně volili už od prvního kola.

      Mimochodem já socialismus zamlada zažil a nebylo to děsivé mládí.

    • Co máte na mysli tím "přál bych vám to zažít" 

      Zdravotnictví zdarma bez čekání, školství zdarma pro všechny, nájem za byt 72m2 pouhých 300, Kč při čisté mzdě 3.500 Kč, bezúročné půjčky 200 tisíc na stavbu domu, mám pokračovat?

      • Exiatovaly dokonce i nevratné půjčky, tuším na dvougenerační domy, bylo to jen pár let před revolucí. Ovšem takové informace se dnes už těžko dohledají.

        Ještě jsem našel:

        "Novomanželské půjčky se dále měnily, největší boom zažily v 70. letech 20. století, v době „baby boomu“. Tehdy je získaly přibližně ¾ novomanželů. Úvěr byl až 30 tisíc Kčs, tedy asi 1,5 násobek ročního příjmu. Přepočteno na dnešní platy se jednalo o téměř půl miliónu dnešních korun. Ke každé půjčce museli mít žadatelé ručitele, obvykle příbuzné.

        Úroková sazba byla 1% na pořízení bytu, nebo 2,5% na jeho zařízení. Po narození dítěte se dluh snižoval o 2 tisíce korun a doba splatnosti prodloužila o rok. Ovšem na konci 70. let finance došly a podpora musela být výrazně redukována. V roce 1987 se zvýšila maximální výše půjček kvůli inflaci na 50 tisíc Kčs a prodloužila se doba splatnosti na 15 let."

    • Marcelskrc

      Ano Spolu se chovají jako komouši

      • josef.chmela

        Ne, pětišmejdi se chovají nesrovnatelně hůř. Já to zažil, tak mohu srovnávat.

  • gaheris

    Měli by taky korespondenčně volit i potomci českých legionářů, V Rusku jich je prej hodně, potom volynští češi a taky češi z rumunského banátu! Všichni z eskymáků co jsou potomci eskimo Velzla, samozřejmě všichni slováci vzhledem k tomu, že Československo bylo rozděleno protizákonně, nebylo referendum podle ústavy! Když blázinec tak pořádnej!

    • gaheris

      To zas nejspíš bude stopka na tejden?

  • Korespondenční volby jsou vhodné pro různé politické hochštaplery a další nepřátele demokracie. Proto jsou tyto volby prosazovány vládou Fialy. 

  • To se to pak budou upravovat výsledky voleb.

    Pořád někde čtu o tom, že volební hlas by neměli mít lidé, kteří jsou na dávkách nebo jsou v důchodu, ale zároveň je ohromná nadšení pětikoalice a jejich voličů pro to, aby volili lidé, kteří žijí v zahraničí a jsou odtrženi od místní reality? To má opravdu "logiku". Jako vše, co pětidemolice dělá a její voliči nadšeně podporují-

  • Ten kdo zde nežije by neměl určovat dění v této zemi.  Korespondenční hlasování není transparentní  a zpětně kontrolovatelné , tudíž nepravdivé.

    • Tudíž perfektně vyhovující jediné pravdě liberálních demokratů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit