Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím , že Fiala je pro současnou, zdevastovanou ODS velmi vhodným kandidátem.Takový nemastný, neslaný flegmatik, který tuto stranu ve velké pohodě dovede do politických sběrných surovin.Tak mu držme palce chlapci, ať se mu to v pohodě a hlavně rychle podaří!!!
  • Díky Tiscali se tady dozvídám stále a stále o ODS, TOP 09 a jiných pravičáckých stran. Připomíná mi to jako zprávy z paleontologie o dinosaurech.
  • Já se Ti divím?
  • ... neoholenej vesnickej křupan ...
  • Škoda komentáře. ODS po zásluze kráčí na smetiště dějin. Zůstává po ní rozkradený
    stát a hromada skandálů.
    • Červená, modrá fiala, fiala,
      kdes ji má milá trhala, trhala,
      kdes ji má milá trhala? A Myrka ji může zalívat. *3*
      • Náš básník, tupý jako poleno.Milá je trhala na hroby komunistů ty pako
  • Jenom jeden další navíc mongoloidní kcicht přece nemůže pranic změnit na zhovadilé podstatě zločinecké organizace ODS=maňáska KGB/StB-áckého majitele země - tak jak jej tupá mongoloidní většina českého pronároda již čtvrtstoletí ochotně toleruje a formou automatické akceptace smluvně opoziční doktríny pořád dokola až na občasné irelevantní kosmetické vložky sveřepě volí... *5*
  • A vždyť to je jedno, kdo bude na potápějícím se Titaniku natírat zábradlí.
  • ODS už podle Fialy na veřejnosti dlouho nehájí zájmy svých tradičních voličských skupin, ke kterým patřili živnostníci a podnikatelé. Je prý tak obtížné definovat, koho vůbec strana zastupuje.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ODS zastupuje sama sebe a své soukromé zájmy. Ale abychom jí nekřivdili, Dělají to všechny stranické sekty. Nic proti nim nemám, Ať si žijou ze svých peněz od svých členů a příznivců, ale necpou se do života mně, který o ně nemá zájem. Až budu chtít někoho sponzorovat pošlu dar Tibetu anebo Svědkům Jehovovým. Já nestojím o ODS a nebudu se jí montovat do existence, ať tedy rovněž ona mne nechá na pokoji.
    • ODS založil erzgauner Klaus a nalezli do ní "bývalí" komunisti, kteří si z ní udělal "státostranu" jako z KSČ. Bývalý komunista je jako bývalý černoch.
      • Není to pravda,nevzali tě, tak jim škodíš. Klaus je osobnost, která se rodí jednou za 500 let!
        Je jasné, že tě nechtěli ani komouši, zřejmě jsi Matlal,Patlal a svádíš svoji neschopnost na všechny kolem!
        • Rád bych tě, milý mongoloide, vzal za slovo... znamenalo by to totiž , že následující genereace by tím dostaly 500 let na 1/ nápravu všeho zla, co Pružinský a Tomis se svou ekipou nosičů vody, trabantů a podvraťáků všeho druhu s touto kdysi prosperující a krásnou zemí jak jinak než osobně prospěšně napáchali, a 2/ přípravu spolehlivé, důsledné a okamžité kafilerní likvidace dalších jim podobných v minutě jejich vrhu! *5*
  • ODS dovolila převlečeným komunistům, aby praktikovali své komunistické manýry a tím zcela zdiskreditovali pravicovou politiku, o niž pouze mluvili, ale ve skutečnosti prováděli politiku levicovou. Vrchol tomu nasadili dva gauneři: Klaus se svou donebe volající "amnestií", která je výsměchem právu, spravedlnosti a cti, kterou Klaus vůbec nemá. Tu "amnestii" mu za zády vlády podepsal druhý gauner Nečas, který zradil svou rodinu, čubčil se s rajdou Nagyovou a zapřičinil pád vlády a předčasné volby. A samozřejmě v nemenší míře k propadu ODS přispěli další gauneři Janoušek, Trpišovský, Bém... a další, kteří si z ODS udělali svou "státostranu" a chovali se jako dřív v KSČ.
    • Pravicová politika v pravém slova smyslu (předváleční agrárníci=strůjci československého hospodářského zázraku, ČSR mezi TOP10 na světě) byla zdiskreditována, resp. nadobro odprásknuta již v roce 1990, kdy mongoloidní pseudorepublikán, "skartovaný" agent StB a "bývalý" cenzor Sládek pod instrukcí svých šéfů=KGB/StB-áckých autorů tzv. "listopadového" scénáře rozkradení země bezprecedentně porušil volební zákon, aby takto nízce zaimponoval tupé české většině a následně spustil politický, pojmový a morální chaos ku prospěchu temných sil, které pak společně se lží a nenávistí zvítězily... byl za to ovšemže odměněn mlčícím nezájmem tzv. orgánů činných v trestním řízení po rozkradení zdrojů "své domovské kvazi-politické" strany! Tímto odpovídám i na nadnesený dohad, komu slouží/la ODS, zdar! *5*

      P.S.: A Nečasovi bych Nagyovou, mimochodem objektivně kočku, nevyčítal, je to osobní věc a nepatří sem!
      • To je pravda. Uvědomme si ale jak vznikla "pravice" a "levice": před dvěma sty lety ve francouzském conventu na pravé straně seděli ti, kdo kladli důraz na tradici, morálku, zachování všeho dobrého z minulosti a vylepšení všeho co vylepšit lze. Nalevo seděli ti, kdo chtěli všechno zbourat, rozkrást, promrhat a radovat se z dneška, protože dnes je dnes a zítra jistě "nějak" bude.

        P. S. Pokud jde o Nagyovou, záleží na vkusu. Mě takové samolibé, panovačné živočišné samice vždy odpuzovaly. Premiér jako vetejný činitel by měl být také vzorem morálky, cti, dodržet slib věrnosti, který dal své ženě a ne se spustit s kdejakou cuchtou. Takže ono to sem patří! Stane-li se někdo veřejně významnou osobností, musí takové osobní úlety jít stranou!
        • Vyjímečně Vám pane dávám za pravdu a uznávám povrchnost svého původního hodnocení té buchty jakkoliv jsem nehodnotil její charakter a morálku nýbrž jen fyzický zevnějšek, což je vlastně jediné, co mě na ženách zajímá, pro mě za mě by ani nemusely mluvit... a asi se lišíme s pohledem na statut tzv. slibu věrnosti manželce, je víceméně vynucován a nemá žádnou faktickou váhu, tím spíše v poměrech, kdy o své vlastní vůli přísahající kvazi-policajti, prokundátoři a soudci objektivně řídí veškerý zločin, tyjí z něj a ničí tak vlastní zemi... *13* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit