Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tentokrát to Hájek odhadl správně a lze s ním jenom souhlasit. ODS s těmi, co se cpou do čela, pořád ti sami, je tím vyčíchlá strana, kterou obroda teprve čeká po debaklu ve volbách. Rozpad a zvovupovstání této strany, ale s novými lidmi, jenom v tom je opravdová obroda této strany a pravicových myšlenek. Jinak "zájde na úbytu" a do ztracena.
  • Klaus Hájek.Oba převelicí frajeři.Přesněji.Certifikovaní a uznávaní - hnoji všech hnojů.Největší špína která tady prudí snad od Husáka.Byli vyfičení.Každý se domníval že nadobro.A ono ne.Pořád vylézají z nory a snaží se být chytří.Málo dostali.Potřebovali by pořádný nářez.Ale takový ten opravdový.Těch webových už dostali.nesčítaně.
  • Mnoho z toho, co se v ODS odehrávalo za doby Mirka Topolánka a Petra Nečase, nebylo za doby Václava Klause vůbec myslitelné. On prostě silou své osobnosti, svou noblesou, svými nenápadnými ale razantními reakcemi na nějaké náznaky negativního stavu, prostě neponechal prostor oněm špatným lidem, kteří ODS ovládli po jeho odchodu,,..
  • Demokraté evropských zemí, vzbuďme se!
    Signatáři (6. září 2013)
    V. Klaus, J. Weigl,P. Hájek, M. Semín,N. Farage, předseda strany UKIP, Velká Británie,J. Laughland, ředitel Institute of Democracy and coop, Paříž,G. Schwarz, novinář, ředitel Avenir Suisse, Švýcarsko,L. S. Christensen, výkonný ředitel Saxo Bank, Dánsko, M. Pojezdný, opat strahovský, F. Debenedetti, ředitel Istitutu Bruna Leoniho, Turín,
    M. Knížák, D. Tříska, ekonom a právník,L. Jakl,
    P. Kolář, profesor, přednosta KRTL Univerzity Karlovy
    J. Bobošíková, O. Hejma,M. Bednář, prof. fil. UK
    Takže samé světové osobnosti
    *12*
    • Kdybys nebyl dal dole toho prasečího smajlíka, myslel bych si, že jsi chytrý demokrat. Ale nejsi. Možná ten smajlík představuje Tvůj podpis, nebo Tebe samého. *15*
  • Klaus i Zeman se obklopují ještě většími blázny a zločinci, než jsou sami, aby mezi nimi lépe vynikli jako jednooký mezi slepými.

    V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Už tě zase pustili na vycházku, blbe korunovaný, nebo jsi jim zase utek??
  • Zločinec Klaus měl dávno viset
  • Psychopatický zločinec Klaus umetl cestičku pro ostatní komunistické gaunery, aby mohli pokračovat v komunistických zločinech.
  • Mnoho z toho, co se v ODS odehrávalo za doby Mirka Topolánka a Petra Nečase, nebylo za doby Václava Klause vůbec myslitelné. On prostě silou své osobnosti, svou noblesou, svými nenápadnými ale razantními reakcemi na nějaké náznaky negativního stavu, prostě neponechal prostor oněm špatným lidem, kteří ODS ovládli po jeho odchodu,,
    • trochu pravdy na tom je,ale tím svým samolibářstvím ale dost ho mělo hodně spolustraníků a také se ho pokusili zbavit,marně nutno dodat *3*
  • Pohřben? Tak odpočívej v pokoji a budiž ti země lehká! Amen.
  • ˇPapaláši si z nás dělají legraci. Klaus a Topolánek odsuzují Nečase. Přitom
    jsou daleko větší gauneři než on. Topolánkova vláda vznikla na základě
    koupených poslanců z ČSSD. Jeho kmotr Dalík si namastil kapsu
    v zakázkách které prošetřuje policie. To však těmto lumpům nebrání v drzém
    volání po slušnosti a nové morálce. *1* *1*
    Bobošíková má také plnou pusu změn ale přitom si partaj naplnila starýma
    kádrama z ODS kteří jsou za dnešní korupci přímo zodpovědní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit