Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Bezpečnostní konference by měla být jednáním  o bezpečnosti za účasti všech stran probíhajících konfliktů. Mnichovská "bezpečnostní" konference je jednostranné spolčení všech/*, kteří mají jediný zájem: zničení Ruska.

    /* včetně taktéž přítomného George Sorose, za kterého se Orbán musí stydět.

    Soros: Vítězství Ukrajiny by znamenalo, že Rusko už nepředstavuje hrozbu pro Evropu ani svět / A Ukrainian victory would mean Russia no longer poses a threat to Europe or the world

    • Chybička se vloudila no. Vy toho naděláte.
      Byla to válečná konference, ale bezpečnostní vypadá lépe. 

    • KIMCID

      Zase Mnichov no

  • A prezidentem které země důchodce generál vlastně je? Jaké má pravo-levo-moci když nebyl nikam inaugurován? Touží opravdu tolik vyvraždit Ukrajince do posledního muže?

    Jinde Zelenin uvádí že Rusové postupují z více směrů a mně nejde do hlavy jak to je možné když vojska UA slavně vítězí a zahánějí agresora zpět,tedy k nebo do Ruska.

  • Polský premiér je zcela pod vlivem USA  jako ostatně další státy Evropy v čele s Českem a Slovenskem

  • Tak to je ten řád a pořádek???!  Nevím jak by se tvářil zrovna on, kdyby mu přišli dělat kontrolu a ještě by nebyli do funkce jmenováni. Je to prostě žoldák, bez páteře.

    Ten Mnichov nám vždy vytvoří problém na několik generací, místo zůstává jen paňáci se střídají.

  • KIMCID

    Vtipné je, jak jistým nevadí, že pan Pavel koná už zahraniční návštěvy, ale těm samým vadilo, že Mynář po celou dobu existence na hradě jednu z 23 prověrek nikdy neměl .


  • § 328 Přisvojení pravomoci úřadu

     "Kdo neoprávněně vykonává úkony, které jsou vyhrazeny orgánu státní
    správy, územní samosprávy, soudu nebo jinému orgánu veřejné moci, nebo
    kdo vykoná úkon, který může být vykonán jen z moci úřední orgánu státní
    správy, územní samosprávy, soudu nebo jiného orgánu veřejné moci, bude
    potrestán odnětím svobody až na dvě léta."

    Jen se věří, že někdo odpovědně sedne a konečně kvalifikovaně bude v tr.oznámení definovat koncerty blbostí tady to vetřelce na Hrad.Toho který ještě nyní po bilbordech slibuje, že bude konec chaosu.Nastolení řádu.Zatím předstírá něco jiného a bezostyšně se  vydává  za hlavu státu.Panáčkovi Pinokio z takového lhaní narostl pořádně dlouhý nos.

  • Nevím, jakým bude pan Pavel prezidentem, ale jako člověk je hrozně nedočkavý.
    Bez oficiálního mandátu a nemůže se dočkat? Však si těch opičáren ještě užije.
    Je jako malý kluk, který už se pod stromkem nemůže dočkat. Tohle je důstojný prezident? No, uvidíme. 


    • Obávám se, že uvidíme; i když by bylo lepší "to" nevidět.

    • Diwa

      Problém je spíše jiného rázu. On je bývalý voják a jako voják bude přemýšlet a už přemýšlí ! Tohle bude ještě problém ! On je úplně hladovej po těchto různých operacích a už teď bude řešit Ukrajinu jak jim ještě více pomoci ! Asi trochu zasahuji hlouběji, ale ani bych se nedivil, kdyby byla zase opět braná povinost ! On by byl první kdo by zvednul ruku ! On jako chlap nemusí být vůbec špatný, ale jako nový prezident v něm mám docela obavy. Bude ještě veselo a za tím si stojím !

      • josef.chmela

        Twitter generála Pavla:

        "Jsme ve válce, je povinností každého bojeschopného muže či ženy bránit svobodný svět před agresorem. Jako bývalý vrchní velitel sil NATO doporučím jak Parlamentu ČR, tak ostatním představitelům států zastoupených v NATO navýšení vojenské pomoci Ukrajině, jak v materiálních, tak i v lidských zdrojích. Válka přináší oběti ale pro mě bude každý padlý hrdinou, ne jen číslem. Na změně ústavy umožňující poslat jak českou profesionální armádu, tak ostatní bojeschopné do boje proti zlu se již pracuje a jako prezidentovi mi bude ctí toto podpořit a podepsat."

        Blahopřeji všem bojeschopným voličům s vymytými mozky, že budou moci položit život za své vyvolené.


        • Hele 🐒- nesmíš věřit každé dezinformaci...

          To je patrně od stejného autora, který nedávno psal o úmrtí generála Pavla...

        • Tak tomuhle, nezlobte se, nevěřím.
          Tohle nemohl napsat člověk, který je alespoň částečně při smyslech. 

          Nejsem nějaký přítel konspirací, ale tohle už je trochu moc. 

          • josef.chmela

            A to jaké změny připravuje militantní Černochová o vysílání českých vojáků do zahraničí bez souhlasu parlamentu, že se mají vytvářet jednotky z dobrovolníků (krom jednotek profesionálních a dobrovolných záloh), které se budou moci posílat do války v zahraničí a ještě spousty tzv. "demokratických" změn, o tom jste nikdy neslyšel? A toto vše jejich prezident určitě ihned podepíše. A jinat Twitter Pavla je veřejně přístupný.

            • Já nepracuji na Twitru ani Instagramu. Příliš si vážím soukromí.
              Jen se zdráhám věřit, že něco takového by napsala ikona lidu prostého a mírumilovného, pan svatý Pavel. 
              Chci mu dát čas, aby se ukázal, ale pokud prohlásil tuto nehoráznost, tak je to pomalu na kriminál. Jenže prezidenta nelze. Ale on ještě prezidentem není. Tak by si měl pan Idol dávat pozor na jazyk. 

  • V překladu to znamená. Naše Stará a Nová pumpa na veřejné finance se sešli s tím největším válečným štváčem Evropy. Aktuálně polský premiér boří všechny zdi blbosti. Svými utopickými výkřiky zvedá ze židlí i občany vlastní země. Nejpovedejší konina? Prý "poláci vzbudili Evropu k boji za Ukrajinu". Pokud hovoříte s polskými kluky třeba na benzínce - klepou si na čelo. Za jeho výkřiky pitomostí se za něj upřimně stydí. Priorita běžných lidí zůstává pořád stejná. Klid, pohoda plyn,ropa  a energie za staré ceny. Válka azbukových je v celé EU každému u zadku. A ten z Varšavy? Bude dokola vyhryzovat. Když něco? Bleskově se schová za NATO. "Já nic.Jestem tylko Juzek z pod Waršavy".

    • Pane kolego, Polsko nikdo na nic nepotřebuje. Ale je napojeno na okolní svět smlouvami, proto ho nelze zcela ignorovat.

      • "Polský premiér Mateusz Morawiecki řekl, že ruský svět
        představuje hrozbu pro celou Evropu. Morawiecki dokonce vyzval k
        zničení této 'zrůdné ideologie', která je podle něj 'rakovinou',” .....

        Zatím předváději Juzci z Varšavy koncerty blbosti. Takové pitominy si mohou hulákat  tam doma. Tady nikde není zájem situaci hrotit. Rusák se nevzdá. Nikdy a za žádnou cenu. Ať si to ale odskáčou výhradně ti, co si koledují a prudí. U nás Fiala, Černochová, Lipavský a záškodník Pavel.

        • Juzek Moraewiecki je jen potomkem Poláků, kteří vždy útočili na Rus a Ukrajinu. Vždyť jsme chodili do školy.

          Velkopanské Polsko se svých ambicí nevzdá. Jak je možnost expandovat na Východ, tak toho využije.

          Viz jejich 5% výdaje na zbrojení v příštím roce. Kam chtějí útočit? Na Němce, Dány nebo na nás? To asi ne. Směr velkopolská říše. 

          • Já jsem proto aby jim Černochová dala přednostně povolávák a můžou si chlapci ukojit mindráky přímo na palpostu,né v Kievie.

          • Ono by to vše, co se děje - teď nemám na mysli jen Poláky - zřejmě Ruskem neskončilo. V Číně by si měli dobře promyslet, jak se k tomu všemu dění nakonec postaví. Zatím jen opakují, že USA potřebují Čínu stejně, jako Čína Spojené státy - chovají se tak trochu jako "chytrá horákyně". Ale když se západu podaří rozložit Rusko, řekl bych, že další na řadě bude právě Čína. Japonsko z východu se rádo přidá a Austrálie z jihu také nezůstane pozadu.

            Jsou chvíle, kdy jsem opravdu rád, že ten větší kus života už mám za sebou.😐

  • KIMCID

    A Pavel z jaké pozice jednal? Je nikdo?

  • josef.chmela

    Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit