Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska je na tom nejhůř jedinec - takovej,kterej nějak vyčuhuje z řady.Takovej ten tulák širokýho srdce, nápadnej a podezřelej tím, že vod nikoho nic nechce.Tvor, o kterým nikdo neví, kdo za ním stojí, protože von za ním nestojí nikdo.A navíc tvor šťastnej a svobodnej,protože nic nečeká a nikoho se nebojí...Jan WERICH
  • To jsou ale hovadiny !!!

    Prezident Pavel nám dělá ve světě jenom ostudu !! O členství Ukrajiny v NATO nemůže být řeč. Nebo snad onen bývalý oficírek si tolik přeje otevřenou jadernou válku Ruska s NATO a asi nikomu netřeba zdůrazňovat, že i s ČR a to se všemi katastrofálními důsledky pro celý svět ?

    • Po speciální vojenské operaci UA nebude. A Polsko bude dvojnásobné

  • Makak
    Zelenského hrdlořezové ze Safari v Buče

    „Mám video vysokého politického představitele, který po odchodu ruských jednotek na sociální síti vyzval obyvatele Buče: „Zůstaňte doma, národní policie uklízí. Nepropadejte panice, zůstaňte doma," zveřejnil Ritter. Tvrdí, že pak náckové v ukrajinských uniformách stříleli civilisty na ulicích, bušili na dveře, a ti, o nichž se domnívali, že spolupracovali s ruskou armádou, bez milosti vraždili. „Máme videozáznam ukrajinské policie, konkrétně skupiny „Azov", která hrdě tvrdí, že je na cestě na safari."

    Ukrajinská speciální policejní jednotka, která vstoupila do Buče, se skutečně jmenovala „Safari". A byli na „safari": čistili město od domnělých či udaných kolaborantů. Očistit znamenalo bezbranné neozbrojené obyvatele zavraždit. Ne třeba zatknout, ale rovnou bez soudu zabít. A tak to oni dělali. A pak jdou, aranžují mrtvoly a říkají, že to udělali Rusové," vysvětluje Ritter.  

    Upozorňuje, že většina těl na videu z Buče má na rukou bílé pásky: „To byl signál pro Rusy: Nebojujeme proti vám, nezabíjejte nás". Poukazuje také na to, že „vedle každého těla je zelená krabice od armádních potravinových dávek, které nesli, když je zabili". „Pokud nemají bílý obvaz, tak proto, že jim jím svázali ruce za zády.“

    Vladimír Zelenskyj a jeho instrukce Banderovcům před masakrem v Buči cz zitulky

  • ....komediant a přiblblou slovenskou nánou....se profrcli .. jestli ji náhodou neoprašuje .. je to všechno možné .. oba dva jsou to stejní hlupci ... IQ velikosti nohy  ... jsou to jen figurky .. člověk se musí stydět za to, mít takového v@o@l@a za prezidenta ..opravdová tragédie:-(!!!

  • goyim

    Soudruh lhář Pávek zapomněl zmímit, že Ukrajinci používají civilní objekty jako jsou kina, nákupní střediska, školy, nemocnice atd. jako krytí pro vojenskou techniku, což je válečný zločin. Zdokumentováno Amnesty International: (schválně kdy přijde místní politruk a tento fakt skryje).

    https://www.amnesty.org/en/latest/news/2022/08/ukraine-ukrainian-fighting-tactics-endanger-civilians/

    Pávek lže, jako vždy. Dále soudruh lhář a poskok cizáka Pávek zapomněl zmínit, jak vypadal Irák po řádění USA. Kompletně vybombardovaná díra, kde nezůstal kámen na kameni. První věc, co tam USA udělaly, že zničili elektrárny a zásoby vody. Rusko začalo bombardovat elektrárny po roce války, po útoku na Krymský most. Soudruh lhář Pávek taky zapomněl zmínit, že víc jak 40% mrtvých v Afganistánu, po bombardování zločineckou USA/NATO, byly děti. Z tohoto chucpáckého farizeje se mi skutečně zvedá žaludek.

  • Soudruha Pávka nelze už brát ani trochu vážně.Toho můžou obdivovat jen bolševici.

  • gaheris

    Jestlipak Pavel taky dá celý plat na dobročinné účely jako to dělal Babiš?

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se psalo v Zemích Koruny České už před dvěma sty lety.

    • Zkus přemýšlet víc vlastním rozumem, pak změníš názor. Ale buďme zcela konkrétní:

      1.Prvním dokumentem, který podepsal po VŘSR, byl Dekret O Míru. Je snad na jmíru něco špatného ?? Pro mne tedy nikoliv !

      2. Druhým dokumentem podepsaným V.I.Leninem byl Dekret o půdě, který rozděloval půdu šlechticů a velkostatkářů těm, kdo ji skutečně obdělávali. Je na tom něco špatně ?? Zajisté NIKOLIV !

      Pojďme do minulosti ne tolik vzdálené:

      3. Psal se rok 1947, Evropu postihla přírodní katastrofa v podobě sucha. Tehdejší SSSR přestože sám měl pro své lidi málo, poslal nám více než 100 tis. tun pšenice. Tehdejší pravičáci si mnuli ruce nad tím, že budeme muset přijmout vyděračský (extrémně úročený) Marshallův plán od USA, který bychom museli dlouhá léta splácet. Nestalo se tak. Naši bratři nám pomohli. Je na tom cokoliv špatného ??!

      4. Psal se rok 1968, zachránila nás internacionální bratrská pomoc socialistických zemí před politickým převratem ne nepodobným tomu, který o pár let později zlikvidoval oficiální vládu na Ukrajině. Od té doby se tam stále bojuje. Kdo není slepý a dokáže vnímat souvislosti, ten moc dobře chápe, co se to dnes na Ukrajině děje. Kdo s kým a hlavně proč tam bojuje ? Kdo tam pokládá své životy ? Američtí hejskové to nejsou, těm jde jen o kšeft se zbraněmi, proto nechtějí ukončit válku. Poláci - to je tatáž svoloč. Už zapomněli, kdo je osvobodil, kdo za ně položil 600 tis. životů.

      A mohli bychom pokračovat...

    • Přesně!!! Proto dnes správně uvědomělý Obcan volí bolševiky a rozvědčíky.😂

      • Nevím, zda jsem správně uvědomělý, ale já je volit budu vždy. To jsou totiž ti ryzí demokraté. Abych to upřesnil - mám na mysli zejména bolševiky. Neboť jak náplň slova "demokracie" říká,  vyhrát by měl VŽDY ten myšlenkový směr, který si získal podporu největšího počtu hlasů. Jinak řečeno většinu čili "bolšinstvo" hlasů. A to mi nevadí, právě naopak. To jsou ti, kteří by měli volby vyhrát - ovšem za podmínky, že u nás vládne skutečná demokracie.

        V ČR si na ni jenom hrajeme. Protože po provedení voleb nikoho nezajímají počty odevzdaných hlasů, ale spěchá se ho hospod, aby se tam v rámci prapodivných povolebních vyjednávání sesmolily jakási uskupení, která budou uzurpovat moc a která nikdo nevolil.

        NENÍ to tak, že by vítěz voleb měl zaručenou účast na budoucí vládě, přestože volby vyhrál. O jaké "demokracii" to tady chcete mluvit ?? Vždyť ty výsledky jsou už dávno před volbami dohodnuty kdesi u piva a podle ekonomických zájmů či síly určitých jedinců. Tam žádné "bolšinstvo" - tedy většina o ničem nerozhoduje. Tam žádná demokracie NENÍ !!! 

        Je to jen jeden velký podvod pro oči zahraničních pozorovatelů a pro sdělovací prostředky.

        Jak z toho ven ??

        Musela by se zákonem ustanovit povinnost, aby vítěz voleb měl automaticky nárok na jakýsi podíl ve voleném orgánu. Aby nebylo možné jej obcházet a přestože volby vyhrál, tak aby jej podílu na moci nebylo možné zbavit.

    • Vždyť má taky Pávek jejich školy 

    • Jj,známe, tvoje nejlepší nahrávka...

  • gaheris

    Jestlipak tam dostane taky medajli za statečnost? To by měl dostat, minimálně s dubovými ratolestmi a brilianty, nebo snad máte jiný názor?

  • Petříku Petříku.Ten rusák je jak ty.Před volbou jsi nám sliboval a sliboval.Lži prý bylo dost.A ty nám nově cíleně promyšleně a systémově lžeš. Lžeš kudy chodíš.Lžeš ještě víc než nějaký Fiala.Jsi už takový nevěrohodný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit