Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to prostě (v  ů  l) !! - tak nějak to řekl o císaři pánu Anton Špelec, dovoluji si tímto jeho výrok zopakovat i v tomto případě.

    Zkusím použít termín našich slovenských přátel: "Ošípaný"   (snad to projde ?)

      (Snad mě nečeká stejný osud ... ??)

  • mun.go

    „Kvůli neudržitelnému tempu zadlužování České republiky jsem se rozhodl dnes podepsat balíček vládních opatření, která nás mají přiblížit ke stabilizaci veřejných financí a snižování státního dluhu. Jeho neschválení by znamenalo neudělat na cestě snižování schodku našeho rozpočtu vůbec nic, a to by napáchalo mnohem větší škody,“ řekl Pavel.

    To říká ten, který se chce dohodnout s Lichtenštejny ... kdyby raději udělal něco proti vyvádění miliard z ČR do daňových rájů ...

  • Když si všichni rozdáme dotace, tak všichni budeme bohatí.


    • KIMCID

      A kdo že je rozdává teď?

  • KIMCID

    Njn je to podržtaška

  • "Odbory vyhlášená pondělní stávka je podle premiéra Fialy nedůvěryhodná."

    To jsou dvě naše pražské pýchy. Oba jsou vyhlášení poskoci bruselského politbyra .Moc krásně jim oběma jsou pamflety blbosti, vynucování si pozornosti a mluvení za nás za všechny.Ale jaksi bez nás.  Zvrhlý balíček nazývají ekonomové "odprůmyslnění" ČR. Odstřižení od levného plynu a ropy nás zažene do záhuby. Všichni okolo berou od RF. Napřímo nebo oklikou.My držíme basu s Kyjevem. Jen se věří že na konci snažení tady těch dvou bude též basa.

    • Ruská ideologie má v jedné věci pravdu. Některé národy mají v povaze vládnout druhým, zatímco jiné mají v povaze poddanství. V dobách míru lze něco předstírat, ale když přijde historická zkouška, pravda vždy vyjde na povrch.

      Když Čečensko bojovalo za nezávislost, zemřelo skoro 100 tisíc lidí z 1.6 milionu tamních obyvatel a hlavní město bylo vybombardováno do základů. Ani to je nezlomilo, tvrdě se mstili na ruském území a prvního dosazeného diktátora do roka zlikvidovali.

      Oproti tomu Češi i po 80 letech přemýšlí, jestli Lidice nebyly moc vysoká cena...

    • Nejhorší jsou ti poskoci moskevského politbyra.

      • KIMCID

        Máte tam chybu je to Bruselského 

        • Pokud se soudruh KIMCID nepovažuje za Evropana, může se odstěhovat do východních stepí, když ho to tam tak táhne.

          • KIMCID

            Tak za prvé soudruh si ty. To už jsi na sebe prasknul, když jsi mohlm za komunistů cestovat do cccp .Za druhé step je v Kazachstánu a nejblíž v Maďarsku.A co s tim pořád dokola máš to nevíme ,ale asi budeš úplně vypatlanej. Když jsi se to do dnes nedoučil .

  • Když se podíváte na to jeho čelo a oči, jsou to rysy křiváka. Kam až to chce tahle parta hlupců dotáhnout.

  • ..osel ... zůstane vždy jen oslem!!!

  • Předseda odborů nyní - před stávkou, kritizoval, co se v jednání s Válkem nepodařilo dosáhnout, co není v konsolidačním balíčku. Opět vláda například "zapomněla" na úpravu příjmů těžce pracujících. Fiala univerzitní pablb se pochvalně vyjadřuje o imigrantech, jak nám tu pomáhají. Ukrajinců je u nás zaměstnaných 115 tisíc. Českých nezaměstnaných je přes 200 tisíc. Oni ovšem  (Ukrajinci) jsou ochotni přijmout místo za nižší peníz než Čech. Co bude mladým Čechům zbývat ? Budou se například přihlašovat do armády a půjdou na Ukrajinu. Přihlašují se ani ne kvůli měsíčnímu příjmu, ale kvůli výsluhám - ty dostane voják za mnohem méně let, než kdyby pracoval v civilním sektoru do důchodu. Ještě před několika lety byla v armádě ovšem praxe, že přijali do armády jen na několik let, právně z důvodu, že tím nevzniká nárok na výsluhy. Propustili je a přijali nové. Kdo má nějakou vojenskou školu, nejlépe vysokou, ovšem může sloužit dlouho. Současní mladí půjdou do důchodu až po sedmdesátce svého věku. U českých firem se zase rozmáhá přijímání pracovníků na živnostenský list.

  • Je čas. Je nejvyšší čas.

    Nalít si čistého konsolidačního vína. Kde a kdy se zasekla ta obří státní sekera? Loni zjara k nám začaly po tisících proudit davy jakože utečenců. Rajtovalo si to po republice i mezi sousedními státy. Zcela zadarmo. Do narvaného vlaku se nedalo ani vlézt. Přeplněn výletníky.Jen tak po lehku Jeli si navštívit známé do sousedního státu.A zpět. Moc se jim ta turistika líbila.Titéž výletníci zahltili zdravotnická zařízení. Všechno zadarmo.Solidárně. Titéž výletníci měsíce  bydleli a hodovali 3 krát denně v restauracích. Velkohubě jsme se odstřihli od levného plynu a ropy. Od nepřítele. Stát ovšem frajersky "zastropoval". Aby jsme byli solidární. Za naše společné peníze. Tyto dvě popsané srandy nás prokazatelně stály 54 + 130 miliard. Nyní nám hluponi ve Strakovce předložili účet.

    • Dotace energií byly jasně v zájmu velkozemědělců a montoven. Na rozdíl od růstu minimální mzdy.

      S vaší logikou bych se ale spíš ptal, proč teda dáváme 100 miliard ročně na armádu, když stejně vždycky uděláme co rusové chcou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit