Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pardon v Norsku....

  • 23 prokazatelných úmrtí po očkování v Dánsku. Pfizer to potřebuje ,,nějak ,, uhrát.....

  • dzixy

    Ironizovat vládu za to, že někdo neplní sliby je více, než předpojatost vůči ní. Že EU uvěřila slibům dodavatele vakcíny "per huba" je problém, protože se smlouvou mohla vyžadovat penále. Jenom doufat, že se podaří sehnat jinou, rovnocennou vakcínu, aby plány vlády mohly být naplňovány ke spokojenosti všech.

  • nechte spekulace spekulacema , poučení je že si to má EU či ČR pokud to jde vytvořit sama , já prostě nevidím problém , nedávno se tady někdo rozčiloval že Německo protlačuje francouzskou vakcínu , proč ne je levnější ale hlavně vyrábí se nedaleko . V tomhle měl Trump pravdu starej se EU o sebe , je jedno zda vojensky či jinak .Tohle zde nebylo a je třeba se poučovat i za chodu . Viz. Babiš a Hamáček čekající poníženě na hadry na hubu co si šikovná i nešikovná ženská ušila za pul hodky ,a české firmy nakonec dodávaly jinam , vše dopadlo jak dopadlo tak se poučím a holt se mi trochu zkrátí žíly ale určitě bude větší jistota .

    • Francouzská vakcína nefunguje a ještě ani nepožádala o registraci. Protlačovat a protlačit něco, co nefunguje, jenom proto že jsou to kamarádi a jsou v tom prachy, je nemorální, když kvůli tomu musí umřít několik desítek tisíc lidí.

      • to není o kamarádech , v případě ohrožení se každý má spoléhat na sebe a až poté na druhé , taky když onemocníte jdete udělat čaj k sousedům , to asi těžko , nebo svoje léky poskytnete někomu jinému když je sama potřebujete ? Zbytečně se neříká že osud přeje připraveným , a je krátkozraké všechno vyrábět tisíce km odtud , nebo budeme čekat až i rohlíky budou chodit třeba z Indie ?😎

  • Ta firma jen reaguje na necekanou poptavku po necem , co jeste pred rokem ( leti to ) , nikdo nepotreboval a neshanel. Za chodu zvetsuje tovarnu aby tim dosahla rozsireni vyroby. Jednoduche. Stejne to bylo s nahubky. Neznam cisla , jen ze zase pred tim cca vic nez rokem bezela ustalena urcita vyroba nahubku a stacilo to. Uzivatele  , nemocnice , dejme tomu lakyrnici , asi jiny druh nahubku nez spitaly tedy , nebylo moc oboru kde by se s nimi clovek setkal. A ted tohle . Vitani predrazenych cinskych suntu na letisti nepotopitelne letadlove lodi , dekovne dopisy za okradeni, smelina s nimi. ... 

    To same bude s vakcinou. Konspirace , teorie o nicem kecy povery zvasty plky. Jak se povede rozjet velkovyrobu , postupne se potreba uspokoji a bude klid . Jako dnes nahubky . Uz se vali snad vsude , ucpava to hajzly misto pesku ... bezna lidska klasika. 

    Napadlo uz nejakeho zaslozeneho rezizera natocit o tomhle vsem nejaky horor? Mam silny pocit jistoty ze neco takoveho take prijde. 

    • ta cedule "nevhazujte použité roušky do pisoáru"😎

      • vlozky kocoure, vlozky.

        • ok s peškem  na damskym , ale na panskym snad ne  tam byly vždycky cedule s vajglem , tak snad ty hadry na hubu jsou vyvážený

  • No jistě America First!!!

    Kšeft je kšeft a český život nestojí za tolik jako jiný. Musíme stát ve frontě a poníženě škemrat.

    Pane Sedláku máte pravdu, ať tam jede Pekarová s Bartošem, ti to umí nejlíp.

    • Nemusíme stát v žádné frontě ! a pokud by ten eštébáckej ksindl nechtěl vydělat tak máme jiné léky a možná si tu vakcínu vyrobíme sami ať v rámci ČR nebo EU , uznávám že problémem bude zkoušení a schválení které je v EU přísnější než v Americe .Na to se mělo myslet když si dělal prču že je to chřipčička a nás se to netýká , ted už je jedno zda to bude o pár dnů jinak a pro nás jedině dobře že se sdílí i problémy , teď jde o to jak se s těmi informacemi budeme nakládat a při takovém množství očkovaných bude problém i u těch vyzkoušených , natož u těch nevyzkoušených.EU zaspala , ale v  procesu schválení bych věřil víc EU než  USA a o Číně se radši ani bavit nebudeme , v Rusku to pojali velkoryse žádný alkohol , no takže nějaké vedlejší účinky můžou pustit z hlavy , neb min mužská populace je jasná a bude to  považováno za nedodržení podmínek . Na druhou stranu nové léky je snadnější získat v USA , každá mince má dvě strany .

  • Pošlete tam s.Bureše, on vše zařídí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit