Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že nenamastí, protože žádná bytost s mozkem v hlavě se už očkovat nenechá a na těch pár psychopatech ze seznamu, novinek a ČT tolik nezbohatne.

    Buďte zdrávi, ať máte sílu poslat do háje fialový hnus

  • gaheris

    Tu vakcinu si můžou narvat mezi půlky! Jen na smyslích pominutej by se nechal očkovat!

  • goyim

    Jó, chystá se nový cirkus s rouškama a vakcínama na podzim/zimu. Vypadá to tak. Zatleskejme. Zločinecká korporace vydělává miliardy na tom, co způsobila vláda USA a Číny. Kde je teda uvolněný patent, aby si to země mohly vyrábět samy, když to je taková katastrofa, která se musí rychle vyřešit?😂Nikde. O tom to totiž není. Samaritán Bill Gates se totiž sám přimluvil za to, aby tomu tak nebylo, aby se to pěkně zprivatizovalo. No a pak poslal pár vakcín do Afriky z humanitních důvodů. Asi jako když dá dealer první dávku zdarma. Hodný to pán. Je vidět, že mu jde o lidi a ne o kšeft.😂😂

  • vítáme vás ve fajzrkracii , tenhle ksindl jehož uloha na covidu je jednoznačně udivující , kdy neočkovaná populace ale zdravá má potlačená práva a nemocná ale očkovaná fajzrem je bez postihů by zasloužil vyšetřování a to nejen během covidu kdy zcela zneužil svoje postavení ,  ale i během vývoje a zejména vliv na vyšetřování původu a zcela mylné , zavádějící informace šířené Google a Facebookem .Ale tady se ve jménu globalizace pravda nehodí .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit