Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to máte vy studenti. Necháte se zblbnout a pak trpí celý národ.
    • .... všechen ten šmejd, co se tu prodává, je ze západu a z dálného východu co nám sem strká západ ... ať je to technika, nebo žrádlo, jinak totiž to žrádlo je těsně před spotřebováním a vhodné pro dobytek ... vozil bych to přímo do ZOO a ještě bych to kontroloval, aby se zvířata neotrávila a špatný házel do Vltavy, ať jim doplave zpátky ...
      • Pomohli by staré normy ČSN
        • ... a nejen na potraviny, hlavně zahozený "katalog prací" zvláště ten ""THP"" *10*
  • je to děsný,já jezdim jako řidič hlavně ven,a nakupuju potraviny a oblečení výhradně v cizině,taky jsem zrušil ůčty v CZ a otevřel jsem si ůčet u německý sparkasse,max spokojenost,0 poplatky 2 karty,taktéž tankuju venku,kvalita je jiná a hlavně ceny bydlim v Liberci a do polska a německa to je kousek,vemte si jen vejce 5-6 kč za kus 10 kusů cca 60kč,čoko vejce 10ks 38 kč,za chvíli budem dělat míchaný vejce z kindervajec.v německu vejce 2-3kč.,nemít děti a nemocný rodiče jsem už dávno z týhle republiky dávno pryč,dřív jsem byl hrdej na to že jsem čech ted se za to docela stydim,všude v evropě si z nás dělaj prdel,levný pracovní síly a smetiště evropy.
    • To je hezké, ale příčinou jsme toho všichni a odchodem to jen zhoršíte. Hlavní úlohu, ale má samozřejmě stát a to především v prosazování morálky - což se mimochodem vůbec neděje. Dnešní modla jsou peníze a mamon. Každý se snaží vydělat všemožně na každém a za každou cenu v čele se státem. Dokut toto hienistické prostředí neskončí, tak to lepší nebude. Je nutné se dohodnout, semknout se v uzavřený celek a chovat se jinak a vyžadovat toto chování i od ostatních! Možnosti jsou.
  • Ano, ceny jak v Rusku a kvalita jak Azerbajdžánu, prostě sem nás dovedli ti naši lodivodi, vzít hole a vypráskat je všechny a ne, aby nám tu vládli další léto.
  • honzali
    Bohuzel tato vlada a dalsi "vladnouci" slozky az prilis sebejiste spolehaji na typicky cesky povahovy rys, remcat pouze v hospode u piva s mentorskym zaverem, ze stejne nema nic smysl. Jenze na druhou stranu, kym tyhle smejdy nahradit, kdyz kazda z dalsich variant je jen volba o neco mensiho zla. A dokud bude vladnouci particka vc. sedych eminenci v pozadi mit "spinave ruce", budou vsichni sesvagreni financnimi a korupcnimi aferami, kazdy bude na toho druheho neco vedet, coz bude duvod zametatat levarny pod koberec, obavam se, ze nebude moc nadeji na zlepseni. *8*
  • Skutečnost je taková, že i zboží stejné značky ,dodávané na trhy EU renomovanými výrobci je rozdělená na východ - západ. Jestliže je návod (složení či podobně) psáno česky,slovensky,polsky či tatarsky buďte si jisti,že je jiné (horší) než to ,co má návod v řeči starých zemí EU.Prakticky ověřeno a vyzkoušeno.
  • Já to říkám pořád, že jsme popelnice Evropy a naši k r e t é n i to kupují a předražují jen to fikne. *11* *12* *16*
  • Jo, jo a co jste volili lidičky. Tak jsou dvě možnosti. Buď je 15.3 vypráskat, anebo držet hubu a krok jako důchodci. Ti jenom reptají a všichni jsou v bídě, ale nikdo se nevzepře tomu bordelu. Tak o co jde.
    • Co asi zmůžou duchodci když budou stavkovat, jim neublížej.Pracující museji!!!ZITRA!!!!!!!!!! *6*
    • ... důchodce vynechejte ... aspoň ty co necinkali klíči ... hlavně si uvědomte, že jsou to důchodci co byli na vojně a leccos umí ... ale "máme hole v ruce" proti těžkooděncům a vodním dělům nestačí ... oni ani naši dědové toho moc 15.3.1939 nezmohli ... *10*
      Bacha na symboliku a pláštěnky sebou *16*
  • Normální potravinový pogrom, ne program ...
  • vážení realita dneška ,národní sport česka není fodbal ani hokej ale SLEVY !!!!!!
    PRVNÍ SLOVA ZÁKAZNÍKA KOLIK MI DÁTE SLEVU ANIŽ ŘEKNE CO CHCE ZA ZBOŽÍ
    tam jsme to dopracovali nezajímá nás kvalita ale pouze cena a to je cesta do pekel.
    je to otázka systému jeho nastavení .a pokud jde o eu kapitola sama pro sebe
    její nařízení normální mozek nebere,samá omezení nařízení jen zhoršují konkureceschopnost firem a zemí .všechny ty europoslance by poslal do fabryky makat za plat pak by je přešlo vymejšlet takové kraviny jako klece pro slepice ,zahnutí banánů ,velikost rámečků pro včely ,emiisní povolenky čína to jasně dala na jevo místo evroských letadel si je koupí jinde a povolenky si strčte do p a tak by se dalo pokračovat eu je to nejhorší co nás mohlo potkat to je akorát velký tunel.
  • Každý tady nadává na EU... Prd EU,ale závistivej,línej českej lempl.... Vždyť se podívejte kolem sebe. Počínaje těma h.vadama nahoře,konče pivníma kecalama dole. Vždyť v tomto českým bordelu chce jen každej každýho odrbat ,dostat se k něčemu po haluzi a zadarmo,brát peníze zadarmo a mít se, jak prase v žitě.... Takže, jaký pán,takový krám.jaká matka,taková Katka,jaký otec,takový syn..... Deno-denně to vidíte kolem sebe,tak nevím,čemu se všichni stále diví....jasně,ideál hodit vše na EU a je to.... Českej člověk,to je cnost sama.největší a nejschopnější pracant v celé Evropě... a ten spolek,co nám tady velí,tak to je pravý obrázek celé té naší slavné, zaprděné, české společnosti....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit