Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pražští politici nařídili vydat v září 38 hranice bez boje. A pak se náramně divili, když Slováci odmítli sdílet v březnu 39 jejich protektorátní osud. Moravan Masaryk, zakladatel Československa by intenzívně zvracel. 

    Praha, aby toho nebylo málo, ve volbách 1946 vnutila všem Komunisty. Ti okamžitě zlikvidovali zemské zřízení, protože měli z jinak myslící Moravy strach.

    Praha ve volbách 1992 vnutila zemi ODS. Půl roku nato se rozpadlo Československo. 

    Praha letos opět vytáhla z žumpy ODS přes pofidérní tlupu SPOLU. Jsem zvědav, co se bude dál dít......možná nás zaberou znovu Němci s požehnáním USA. 

    No hlavně že se slaví výročí Československa. Takovou schizofrenii aby jeden pohledal.....😉

    • Trošku si vopraš dějepis.

      • Když to říkáš ty "znalče" 😉

  • Politici dnes oslavili výročí vzniku Československa.  Mezi vzácnými hosty oslavujícími toto datum vystoupili s proslovem za ODS Václav Klaus a za HZDS Vladimír Mečiar. Podle posledních zpráv byl na hřbitově u hrobu prezidenta Masaryka zaznamenán zvláštní pohyb zeminy. Vědci spekulují o možnosti že se první československý prezident Masaryk u příležitosti dnešních oslav znechucen v hrobě obrací........

  • Bolševici slavili 28. X. jako den znárodnění. Zaprodanci. Je urážkou, pro celý národ, když se tam producíruje ta šišlavá, rusínská vopice. 

  • Zbytečně se to slaví, když jsme opět v politických kleštích, tentokrát Bruselu a ekonomických Německa. Opět o nás bez nás rozhodují cizinci a vnucují nám své utopické ideologie, jako Green deal. Jak smutné. 

    • Ferdyš máš s těma cizincema pravdu. Dovolim si prosím doplnit . Cizinec , momentálně u pitomích češích rozhodující není ani z bruselu ani z německa. Prespurk se nachází úplně jinde a zatím nebyl nikdy součástí výše jmenovanych oblastí. Ovšem svinstva tam odsud priteklo za ty roky nekonečně. A trvale přitéká. 

    • Opět tady zase máme Slováka, agenta Bureše, zeMANa, ruského švába Nejedlého, Mynáře a agenta Kluka. Dříve to byl Bilak, Husák, Jakeš a ostatní komunistická verbež.

      • mun.go

        Emeritní prezident prof. Ing. Václav Klaus, CSc./*, měl již vyplněnu žádost o vstup do KSČ. Včas zavětřil novým, správným směrem.

        Co máte proti těm pěti milionům Slováků a půl milionu Rusínů, kteří byli občané společného státu - Československé republiky? 

        P.S. Hanobení národa (lhostejno, zda Slováků nebo Rusů či příslušníků národů jiných), rasy, etnické nebo jiné skupiny osob je trestným činem podle § 355 Trestního zákoníku.

        /*: Dotyčná osoba, která by měla chodit kanály za to, že rozbila Československo, dnes promluvila na akci, která připomíná výročí 103 let od vzniku samostatného Československa - viz "Klaus: Česko stojí na klíčové křižovatce, jde o všechno".

        • Slováci nám vrazili kudlu do zad, když rozbili ČSR a přidali se k Hitlerovi. Podruhé si to zvopákli v roce 1993. Dokonce zakázali češtinu a museli se dabovat všechno české. No, a potřetí nám poslali tuhle slovensko - rusínskou, komunistickou svini, která kolaborovala s ruskými okupanty a přísahala věrnost SSSR na věčné časy. Takže jak bys to chtěl ještě hanobit?  Ti si vystačí sami, zmr de

          • To s tím odtržením Slovenska 1939 jako údajnou "zradou" žádný soudný člověk nemůže myslet vážně. Když Praha v září 1938 nařídila vydat hranice bez boje, pak březen 39 by byl už rovnou sebevražda. Co vyčítáte Slovákům? Že se s Vámi nenechali poslušně obsadit Německem a Maďarskem? A co Morava? Zatímco Praha poslušně vítala Hitlera, moravsko-slezský Frýdek-Místek jako jediné ověřené místo v zemi kladl Němcům odpor......Tak kdo to všechno zavinil? Mimochodem Klause a ODS od voleb 1992 opět nám všem tradičně vnucovala  Praha.......stále stejní kolaboranti a republikoví diverzanti, kteří ze svých vlastních chyb falešně obviňují druhé......

            • Frýdek i Místek byly , v té době, Sudety.

              • Reakce na příspěvek:

                NO NEKECEJ......😉 to je pro mne nová informace.....takže československá armáda půl roku září 38 až březen 39 okupovala Sudety ve Frýdku-Místku.......se divím že Hitler neřval.....takže všichni historici, archívy, mapy se pletou....jen ty máš pravdu....😯 prosímtě zkus se aspoň někdy podívat na mapu....Čajánkova kasárna, nesmíš sledovat jen žvásty a slaboduché seriály televize Českoňské Znova a Rýma, tam se kvalitních informací opravdu moc nedovíš....

          • mun.go

            Bez Rusů v roce 1945 byste byl dávno odsunut na Sibiř, aby středoevropský prostor uvolnil místo nadřazené germánské rase.

            • Bez Rusů by nebyla druhá okupace ČSR téměř stejným xindlem jako byli náckové. A to, že vůbec přijeli je díky USA. tyto Ivanům dodaly 650 000 motorových vozidel, 12 000 motocyklů, 3 000 lokomotiv a 15 000 železničních vagonů. 

              • mun.go

                Reakce na příspěvek:

                Až na to, že takzvané druhé okupaci ČSFR (pokud myslíte rok 1968) Rusové odjeli, a to i z východního Německa. Naproti tomu v západním Německu Američané zůstali až dosud a na věčné časy.

      • S těmi 3,14čovinami, co tu furt dokola vypisuješ, jako nějaký mentálně postižený, běž dělat machra mezi sobě rovné do bohnického psychiatrického sanatoria a nemontnuj se mezi normální lidi. Tady nepatříš. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit