Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože to není daleko, položil jsem k výročí tohoto barbarského činu malou kytičku k památníku v Lidicích. Budiž všem obětem země lehká a Bůh milostiv. 

    Ne všichni zapomínají.

    • Pane kolego, k tomu vyjádření se upřímně připojuji. Bohužel to mám do Lidic poněkud "z ruky" a tak tam nemohu každý rok zajet osobně. Na to zvěrstvo, kterého se tam nacisti dopustili nelze zapomenout. Hlavně je třeba chovat se tak, aby se něco podobného nemohlo opakovat.

      • Máte pravdu. Můžeme se přít, nesouhlasit spolu, ale měli bychom vždycky zůstat lidmi. Těm obětem to prostě tak nějak dlužíme. Děkuji. 

        • Naprosto souhlasím s Vaším názorem. 

  • Nacistán, to mi velmi připomíná něco jako Narcistán. Narcistán od slova "narcismus" . To jsou totiž všichni Ti, co jsou zahleděni do sebe, v tomto případě tak do té jediné správné pravdy, jakože byl jen nacismus, fašismus a pak ještě komunismus. Totalitní a krvavé ideje, která například v historii zastávalo Německo, Itálie a Sovětský svaz a to ve velkém. Na to Německo a Itálii nějak zapomínáme, ale na Rusko(nástupní stát Sovětského svazu), tam si pamatujeme z krvavé historie z dob socialismu a vlády komunistů úplně všechno.   A teď tu máme nově "Bruselismus"  (liberalismus - inspirovaný idejí K. Marxe). Také nová  idea, která nám také stále něco nařizuje, selektuje občany a omezuje nežádoucí na právech. Mezičlánkem by pak mohli být Rudí Khmerové v Kambodži, se svým nacismem podloženým Maoismem ( taky velká a krvavá totalita). Lidstvo je nepoučitelné, totality však hýbou vždy dějinami a protože se asi zase musíme někam posunout, zřejmě je tohle další nevyhnutelný krok lidstva. Otázka je, jak bude tento nezbytný krok  krvavý a do jaké míry bude kopírovat nový režim ( NWO) ty režimy minulé. Takže pane redaktore, zpátky do školy. Nacismus byla idea, která vznikla v Německu po první světové válce a jejím propagátorem byl Rakušan Adolf Hitler (nacista, rasista a antisemita), který v roce 1933 vyhrál se svojí stranou NSDAP (Národní socialistická německá strana práce) volby a stal se německým kancléřem. A z toho vyplívá, že zločin spáchali Němci a ne nacisti, protože nacismus ve své formě se zrodil v Německu. Česká republika také za vlády komunistů pouze socialistická, přesto říkáme, zločiny komunistů a ne socialistů. Bohužel si nedokážeme přiznat, i že u nás po válce řadu zločinů na Češích páchali zase Češi, kteří většinou byli členy komunistické strany. A otázka zní, kdo páchá na Češích zločiny v současné době teď? Je to víc EU a nebo spíše vládnoucí strany v ČR už víc jak 30 let?

  • A to se ještě smí? Vzpomenout na zločiny německých nacistů?

    Dnešní média v čele se Seznamem.cz masírují veřejnost v tom stylu, že my jsme naopak hrozně ublížili fašistům, kteří nás celou druhou světovou válku rozmazlovali, a tak to vypadá, že v Lidicích a ležácích spáchali lidé sebevraždu.

    Chudák Heydrich, měl ty smějící se bestie tak rád a naši dědečkové, takové jako byl on, sveřepě a násilně vyhnali do Němec.


  • Milý autore článku,

    prozradím Ti TAJEMSTVÍ ! Druhou světovou válku vyvolali němci, ne nacisti. Odporných zločinů proti lidskosti se dopustili zase němci, nejenom nacisti. Země němců se jmenovala Německo a ne Nacisticko.  Z toho všeho plyne, že i zrůdného činu v Lidicích se dopustili zase němci, z nichž někteří asi byli i členy NSDAP. 

    Raději to ale nikde neříkej, mohlo by Ti to pokazit Tvůj profil kádrové rezervy.  

  • Bylo by dobré při této události zmínit všechny, kteří vyhlazení vesnic Ležáky a Lidice způsobili svým mrzkým jednáním. Ano. myslím tím naši exilovou vládu, která jednala na rozkaz Angličanů. Tito jedinci nikdy nebyli za tuto tragédii odsouzeni a ještě byli oslavování. Opravdu si mysleli, že nám Němci za to poděkují?

  • kampf63


    Paradoxem je, že někteří naši bohužel politici,kladoucí věnce k hrobům vyvražděných, se již zcela veřejně, léta bratříčkují s Berndtem Posseltem, šéfem Sudetoněmeckého krajanského sdružení, Sudetendeutsche Landsmannschaft Bundesverband.Lidické oběti těchto německých vrahounů se musí obracet v hrobě!....

  • A na tupém Seznamu si taky můžete přečíst o "masakru a znásilnování při odsunu Němců po válce" , to je už na žalobu za kroucení minulosti a to v den kdy se vzpomíná vyhlazení Lidic .

    Člověk si pokládá otázku : komu to slouží ? , že by my vám stejně jako vy nám ? Ani náhodou Němci mají na svědomí tolik životů v letech 1939 až1945 že se musí stydět i jejich přisluhovači za svojí historii na věky !!!

  • KIMCID

    Ne byly to Němci! Ne všichni byly nacisté, ale všichni byly Němci!

    • přesně tak nacisté můžou být jakékoliv národnosti stejně jako komunisté či fašisté , ale zde se jedná o činy státu - Německa . Prostě klasická novinářská připossranost aby nahodou neurazili svého živitele , prostě hnus non plus ultra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit