Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Způsob fungování Pink Floyd je pro mě hrozně zvláštní. Mám je fakt hodně rád. Je to jedna z mých TOP kapel, které jsou pro mě fakt hodně oblíbené. Dokonce jsem kvůli nim a jejich albům zjišťoval i to, jak vybrat klasickou kytaru. Ale na druhou stranu tu vidím jejich fungování, mezilidské vztahy mezi sebou a okolnosti jejich rozpadu a říkám si, že ten Gilmour možná fakt nebude takový Mirek Dušín, za kterého se vydává. ;-) 

  • Ta Gilmourova černá kytara je opravdu legendární. Jako velký fanoušek jak do kytar, tak i Floydů bych samozřejmě rád takový nástroj vlastnil. To je ale bohužel nereálné. :) Té ceně, za kterou se nakonec vydražila se tedy vůbec nedivím. Přecejen se jedná o nástroj, který se skutečně zapsal do historie. :)

  • Mnoho výborných kapel ze šedesátých a sedmdesátých let minulého století skončilo nebo enormně zestárlo a nikdo je už nikdy nenahradí. Tyto kapely byly součástí umělecky mimořádně plodného období. Současné hudební formace či sólisté jen paběrkují. Zbyly jen vzpomínky a fenomenální nahrávky a poznání, že čas je neúprosný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit