Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    To ano ale nestačí.

  • vanhorne

    "pomáhat s tvorbou zákonů"

    Maji malo nesmyslnych zakonu kterych je tolik a jsou tak nesrozumitelne, ze se v tom uz ani cert ani advokati nevyznaji. Stacilo by aby se snazili oprasit a privest k zivotu jeden zakon. Zakon na ktery politici maji velice kratkou pamet. Zakon ktery tvrde a bez milosti trestal "Rozkradani narodniho majetku". Nebo takovy zakon o prizivnictvi, 3 mesice bez prace sup s tebou do lochu. Dneska si prizivnici chodi pro vyplatu na urad a kdyz ji probendi jdou pro dalsi, to jsou panecku zakony jedna radost.🤣

  • goyim

    Ano. Těm pak přihodí kšeft až to zlegalizujou. ;}

  • goyim

    Nedávné zakotvení práva na obranu se zbraní do Ústavy je imo solidní úspěch. 

  • goyim

    Doufám, že to nebudou "odborníci" z milion chvilek pro debilitu, rudých elfů nebo eurohujerských dobrot.

  • dzixy

    Kettlingu, že jsi hulvát, ukazuješ, ale také svoji barvu, mírně pobledlou od kouře fetu v klidu, tak jenom v sedě s Bartošem.

  • dzixy

    Odmyslíme-li si, že každé ministerstvo má svůj tým na tvorbu zákonů, podobně i samotná vláda má speciální tým právních poradců, přesto by rádi Piráti a Stan dalších 50 "odborníků". Že se hned namane myšlenka, kdo ti odborníci že budou?? Abych nekřivdil, ale jistě tam nebude scházet dobrá část kamarádů. A přitom jak Piráti  a spol. vykřikují o zbytnění státního aparátu. Lze jenom doufat, že tento fígel, jak pomoct kamarádům, tak i další nápady této koalice nebudou naplněny. 

  • Chtělo by to konečně zavést jeden nový zákon PROVÁDĚCÍ PŘEDPIS OBECNÉHO REFERENDA a zrušit starý bolševický zákon O ZÁNIKU ZEMSKÉHO ZŘÍZENÍ. Věřím že jen ty dva zákony by nastartovaly raketový výstup z téhle třicetileté demokratůrní ž..mpy. Asi proto taky žádnou stranou tyhle dva návrhy neprojdou.....🙂 bude jen to, co si uděláme MY NESTRANÍCI....oproti straníkům je nás 99 procent.....jinými slovy pro srovnání 99  normálních lidí se nechává b..zerovat jedním straníkem.....A NIKOMU TO NEPŘIJDE DIVNÉ.......anebo aspoň to referendum, ať se konečně někam dohrabem.....

  • Keťáku to je zas koncert blbosti. To je tady zas nablito z DDR. Ty zápaďáku z NSR. Jo kdysi bývalo západní Německo. Ale co se tam usadil balast tobě podobný k tomu  vandáci z gumových člunů je to DDR. Nic s tím neuděláš. A přidej vlastní nosnou myšlenku. Opičíš se. Jedině já tě vzorově definuju "holý zadek a vidlák od hnoje". Ale sedí, co?

  • KIMCID

    Co raději revidovat ty staré a zrušit ty bolševické zákony. A ty nové pořádné.Hned mě jich pár napadá.Můj dům muj hrad.A nebo co je na mém pozemku v zemi, je moje.Toto jsou běžné zákony ve vyspělém západě a překvapivě už i na východě.Jen v ČR převládají bolševické zákony.

  • Janaku janaku ty dedku mizerna. Blbejsi než se vubec dál cekat. To dela asi tvoje zavislost na DDR. Kolik krejcaru by ti pirati zdanili ? Asi nemá cenu o tom ani psat vid ty holej hnojovej zadku z vidlakova. 

  • Piráti a STAN chtějí založit při vládě skupinu až 50 odborníků. 

    A to ta sněmovna již nebude potřeba, zase další perla od Bartoše, proboha ať už radši nic neříká. 

  • To asi budou odborníci na hulení trávy

  • Dobrý nápad. Třeba nějaký Ferjenčík přichízí tuhle v rozhovoru s neotřelou myšlenkou: stanovit DPH z přijmu občana! Ovšem vrcholem moudrosti je nápad tady smažek. Zacelíme ránu v státním rozpočtu! Z d a n í m e lidem úspory.Prý to nebude moc.Napsáno v jejich programu.Hoši děkujeme!To jako že si vyzkoušíte řízení státu jako na trenažeru? To náčelnice TOPáků jde do toho natvrdo. Proč bychom tady nepřijali pár ubohých hodňoučkých uprchlíčků? Veřejně deklaruje. A do toho všeho přichází aktuální velkohubá nabídka. 50 profesionálních radílků k vládě. Pracujících beztak jen za byt a stravu v Praze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit