Přejít na výpis diskuzí
Piráti dostali mořskou nemoc, chtějí odvolávat prezidenta
16.2.2018 | Pavel Jégl
162 příspěvků
-
... ne, pán sere na sračku :)))
-
... jedním z mnoha jasných projevů tvé směšné demence, blbe, je podsouvání homosexuality :)))
-
... já věděl, že jsi zesraný kripl, blbečku, vadilo by mi zmlátit bezmocnou trosku, čau ubožáku :)))
-
Takže pán je i nekrofil,že???
-
Já o tvoji pozornost nestál homosexuále, ale dobře tedy, tam jak šoustáš ty kozly, berany a bejčky - prasáku..
-
... je jasné, že sis ty 3 hlasy dementně udělil sám, tudíž jsi ukázal, jak ubohá jsi sr*čka :)))
-
... hezky ses rozblil, ale nikdy ti nedojde, že po srazu 2 hlupáků stále zbydou 2 hlupáci :)))
-
... blbovi jsem velkoryse věnoval kopec pozornosti, nyní již čekám pouze na místo a čas bitky :)))
-
... kdybys nebyl zbabělá krysa, napsal bys, kde tě zlikviduji, ty zesraný dementní kriple :)))
-
0
-
Ty bukvice, ty ještě nemáš chlapa- S buzeranty na rande opravdu nechodím.
-
To kanál:
Také píši slovo president se "s" podobně jako jiná slova přejatá buď přímo z latiny nebo přes francouzštinu. To že se za komunismu začala taková slova psát foneticky se "z" mělo důvod v tom, že se všude cpaly tzv. "dělnické kádry", přesněji lidé s nedostatečném vzděláním, ne zrovna dobří řemeslníci, kterým nevoněla práce. Chytili se však politiky a chtěli být "úředníky" a "vedoucími pracovníky", aby mohli rozhodovat o jiných a mít se na jejich úkor dobře. Avšak chybělo jim k tomu vzdělání a tak se pro ně pravopis zfonetizoval (zfonetisoval *3* ), aby nevypadali jako nevzdělanci. Kdo získal klasické vzdělání a čte klasickou literaturu, ten s tím nemá problémy. To ovšem nedouk nechápe. A jak bývá u takových jedinců obvyklé, co přesahuje jeho znalosti a chápání. tomu se pro jistotu smějí,co kdyby je to mohlo náhodou ohrozit. *14* -
... férový návrh pro kanál: zítra budu na cestách, tak bych ti mohl přerovnat obličej, napiš, kde :)))
-
... meleš z posledního, dementní kr*ple, u tvého IQ pod 10 ale není vůbec divu :)))
-
0
-
... nečapeš se, jako vždy jsem dostal vola, kam jsem chtěl, ale to troska jako ty nechápe :)))
-
Nedávno jsi zde uvedl, že máš vývod bokem a že to pouštíš do nohavice, něco se snad změnilo a teď máš vývod zátylkem, dle tvého mozkového průjmu???
-
Ty mne nenasereš zdejší imbecilní kreatůro, vše svědčí o tom, že ty máš v palici pouze hřebíky, nikoliv vruty se závity. Asi v tvém mládí nedržela čepička na hlavičce, tak si rodiče pomohli, že?
-
Vivat feťáci a notoráci!
-
0