Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • multi-kulti vítačská a neomarxistická "strana" nic víc, nic míň.....
  • Rovná daň pro všechny? T.zn i pro současný i bývalý tuneláře? Takže Piráty absolutně NE.
  • "Takovou sazbu zdanění chce oproti dnešku snížit o 1,6 procenta.
    Zaměstnanec s průměrnou mzdou podle Pirátů díky tomu ročně ušetří asi 7 500 korun a státní rozpočet to bude stát jednu až dvě miliardy korun. Piráti navíc chtějí dle možností usilovat o další snižování zdanění práce o jedno procento každý rok."

    Z toho vyplyne, že zaměstnanců s průměrným platem je u nás jenom 270000! *14*
    Milí piráti (zloději), takové snížení daní by stálo daleko víc než "jednu až dvě miliardy".
    A to jsem si myslel, že zloději umějí počítat. *14*
  • Některé plány Pirátů mají racionální jádro a jsou přínosné, jiné jsou nesmyslné. A proimigrační záměry Pirátů jsou přímo škodlivé.
  • Tak ona celkove dan z prijmu moc spravedliva neni. Jedna se totiz o dan z obratu, a to pomerne vysokou, navic navysenou jeste o dan z pridane hodnoty...
    Nez mi zacnete nadavat, tak si prosim preberte jaky je rozdil mezi koupi baraku nebo auta na zivnostak, na firmu a jako normalni zamestnanec... Ano rozdil je v tom, ze firma si odecte z prijmu a odecte dph(ocividne auto na firmu nema pridanou hodnotu, ale pro zamestnanace ma) a zamestnanec to zaplati az ze zdanenych penez.
  • Skutečné volební výsledky se už nyní pomalu rysuji.Stačí bedlivě sledovat vývoj politické situace a můžeme počítat. Dlouhodobě se v čele drží ANO,a to do voleb už nikdo nezmění.Další jistotu ve Sněmovně si udrží KSČM, ČSSD a KDU-ČSL,pokud se spojí se STAN.Daleko menší jistotu už bude mít ODS,která sice dnes ukazuje neuvěřitelné preference,ale realita je jiná.Nepochybně nejhůře na tom je Kalouskova TOP09,které k záchraně ve Sněmovně už asi nepomůže nikdo.
    • Čemu se divíme v tomhle Šaškystanu, kde východostepní nájezdníci za půlstoletí své vlády zničili povědomí historické kontinuity a vysoké vzdělanosti naší země; fašista vykřikuje že "všici kradnú" a chce řídit stát jako svůj podnik a přitom nemá ani politickou stranu, ale smečku dobrodruhů, kteří chtějí krást s ním, po hradě se potácí samolibé ožralé strašidlo, které pohrdá zákony, slušností, morálkou, mluv sprostě a dělá ostudu po celém světě, a hrozí premiérovi holí... a tupé stádo ovcí jen spokojeně beká...
  • to jako ta fetka na foto bude vládnout no dobře furt lepší než fašista bureš *10*
    • Souhlasím. Samozřejmě Basmea (= Babišova smečka ÁNO) nemůže snížit daně, protože přece všici kradnú a tak to musí obyčejný občánek zaplatit, že ÁNO.

      Podpora rovných pracovních a ekonomických vztahů je snad samozřejmostí, kterou občany volení zástupci podporovat MUSÍ. Proto jsou voleni a pověřeni občany jejich zastupováním. Pokud to nedokáží, ať dělají něco jiného.

      To co ale nejvíc potřebujeme, to je něco jiného: Podpora VZDĚLANOSTI, ÚCTY ke skutečným hodnotám naší historie, MORÁLKY.
      • A co si presne predstavujete pod pojmem podpora? Dotace, regulace a nebo naopak nechat zit?

        Jak si presne predstavujete podporu vzdelanosti, hodnot historie a moralky? Jakoze po ulicich bude chodit vzdělaná moralni policie(skladajici se z absolventu socialnich, hystorickych, pedagogickych oboru, proste odbornici na tuto problematiku) a trestat za nedodrzovani norem slusnosti? Nebo kdo vypracuje tu moralku, co do ni patri a co ne?
        • Ale ne. Začít ve škole, vychovávat děti tak, aby ctily skutečné morální hodnoty, chovaly se navzájem ohleduplně, ne jako divoká zvěř. Propagovat zásadu, že moje právo končí tam, kde začíná právo jiného. A v tom smyslu by měly postupovat i sdělovací prostředky: ukazovat jako vzory vysoce morální jedince a ty, kteří nedodržují morální zásady presentovat jako jedince opovrženíhodné. A především naši představitelé, politici by měli být vzorem morálky. Základní zásady morálky obsahuje mimo jiné křesťanské Desatero.
          • Ne ze bych byl proti tomu co pisete, ale myslim ze moralka neni otazka toho studovanyho pedagoga, ale rodiny. Ze se mi moralku snazite priblizit pomoci 2tisice let stareho desatera ktere nejde vubec so podrobnosti mi moc nepomahate. Ono totiz moralka vnimana do detailu neni neco univerzalne platneho, ale jsou ruzne moralky, nekdo povazuje za nemoralni predstavu hranic statu, nekdo jiny treba ze sikovnejsi clovek vydelava vic penez, nekdo treba povazuje za nemoralni soukrome vlastnictvi, jiny treba to ze zavreme kriminalnika do vezeni a omezime mu tim svobodu(clovek nema pravo soudit jine). Proste nelze se odvolavat na moralku jako neco obecne platneho... Kdybyste rekl krestanskou moralku, tak to uz je neco jineho.... Tady uz by stavilo rici ktery presne vyklad, jestli evangelicky nebo protestantsky nebo....

            Dale jsou ruzne pristupy z hlediska toho jak moralku vynucovat(kdyz uz tedy vime jestli krestanskou moralku, nebo treba komunistickou). Tedy jak ma moc soudni a vlastne zakony fungovat, druhy pohled je ze moralku urcuji prave formalni predpisy a zakony.

            Snazil jsem se ukazat ze otazka moralky neni jen neporades a nezabijes, je to hodne komplexni zalezitost, kdy se dostava clovek obcas do konfliktu mezi pravidly moralky aniz by sam na to mel vliv.

            A tohle chcete aby stat prostrednictvim nejakyho pedagoga vstepoval mym detem? Aby ucitel ve skole delal z rodicu moralni zrudy v ocich potomku, protoze teď stat rika ze pomlouvat EU je nemoralni?
            Moralku navic nemuze vstepovat nekdo nemoralni, takze udelame z ucitele moralni vzory nasich deti? Jakoze fakt "kdyz to rika ucitel tak to musi byt pravda, on by nikdy nelhal."?
            • Jiste desatero je rekneme uplny zaklad. Ale nerikejte mi, ze fakt si lidi v 18 letech, tedy dospeli neuvedomuji ze ty body 4-10 jsou moralni. Samozrejme ze kazdy koho se zeptas vi, ze zabit nekoho je ohavny cin. Lidi vi ze podvadet partnera je take nemoralni apod. Zakony odsuzuji kradeze a ublizeni na zdravi. Vsichni vedi ze se nekrade a kdo krade je zlodej.
              To ze ve spolecnosti je vzdy nejake procento lidi, kteri se rozhodli chovat mimo dobre mravy nezmenite.... Co se da samozrejme zmenit je, vyobcovavat ze spolecnosti lidi co se rozhodli pravidla spolecnosti a souziti umyslne nerespektovat.
              At budete mit jakkoliv kvalitni vymyvarnu mozku, stejne budou lidi co se chteji chovat mimo pravidla.
              Predstava ze s tim neco velkeho udelate dalsi nebo mocnejsi indoktrinaci je sice mozna lakava, ale neni realna.
            • To Tomas: Proti tomu nelze v podstatě nic namítat. Skutečnost je vždy složitější než ji chápeme, ale ty zásady Desatera jsou koncipovány tak, aby jim rozuměl i člověk prostý s jednoduchým uvažováním. Body 1. a 2. nelze brát doslova, ale mají hluboký filosofický smysl hlavně pro jedince hloubavé. Bod 3. lze chápat jako zásadu, že je třeba střídat práci a odpočinek, občas se v klidu zamyslet nad svými činy, uvědomit si ty špatné a snažit se jich vyvarovat a podle možnosti je napravit. Body 7. až 10. jsou pak naprosto jasné:
              1. V jednoho Boha věřit budeš. 2. Nevezmeš jména Božího nadarmo. 3.Pomni, abys den sváteční světil.

              4. Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi.
              5. Nezabiješ.
              6. Nesesmilníš.
              7. Nepokradeš.
              8. Nepromluvíš křivého svědectví.
              9. Nepožádáš manželky bližního svého.
              10. Nepožádáš statku bližního svého.
  • Piráti co mají technologie Comjutrů tak akorát sde ničí krajina,nejsou ani silnice vyasfaltované srovnými povrchy jako v Rakouských dědinách Z Vyškovca na Kykulu vede hnusně hrbolatá silnice to měli peněz po rozdělení státu na celníky apolicajty,ale silnici tam neopravili povrch za dvacet sedum let ,tak mně piráti řekněte že nepotřebujeme dálniční sít ,aby kdejaký gynekologický utvar si jezdil ryclostně v jejich luxusních autech.Schází auta s bombami na plyn ,neb na auta na naftu i bionaftu sou karcinogení tak benzin je karcinogení apři provozu jedné osoby násoběné množstvím aut sm eopravdu v natom špatně co do ekologičnosti jízd dopravy jen ti pi ko poslanci si pořizují nahrady na dopravu jakjo ten Soborka tak i další senátoři,Hazard presidentem ,jak chcete vyšplouchnout hazard piráti azavest skromnost a ohleduplnost .
    pan Antonín Brachtl nejsu řidič ani pijan ani kuřák
  • sebranka vyfetovanej,valitej bezmozků s marxistickým jádrem.Tato neobolševická strana by měla být okamžitě zakázána a toto vytetované individum postaveno před soud a souzeno za podněcování k nenávisti vůči vlastní zemi a vlastnímu národu.Zrůda,která má za vzor Lenina,Klemu a Marxe patří do kriminálu.
    • omluvám se za chyby,ale pohled na toto zaschlé,smradlavé lidské lejno mě pobouřil.
  • Nejlepší je zeman i když není zdravej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit