Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl evidován jako spolupracovník StB pod nickem BUREŠ a jistě musel "občas" někoho udat nebo plnit příkazy "řídícího orgánu", jinak by nedostal odměnu. A  koho jmenovitě udal  a za co, to je jistě uvedeno ve zprávách pro StB. Jestli jsou ty zprávy stále "tajné" nebo je možné do nich nahlédnout, to nevím.

• josef.chmela

Magore!!!!!!

• Gorobilypes

Prosím o důkaz udávání?A koho přesně udal?

• Ano, souhlasím, také jsem také jsem tak byl vychováván. 

• dzixy

A není??

• dzixy

Piráti neví kdy je tomu konec. Nakonec s tím svým udáváním, coby nejznámější žalobníci, u voleb dopadnou jako sedláci u Chlumce. Domnívám se, že by jim to patřilo po právu. Vymýšlejí, vymýšlejí, až to překombinuji. Zda tímto chtějí prokázat své vzdělání coby ITáci?

• KIMCID

škoda že si to nepřečtu asi pěkný blábol od člověka co neumí háčky/čárky

• "Označil?" Soukmenovce Habsburka? Hezké.

• Bureš udával a jeho demagogie na přitroublé spoluobčany funguje!Co řekne führer je svaté.Bureš používá úplně stejný systém jako Zeman při volbě se Schwarzenbergem kdy ho označil za obhájce sudetských Němců.

• Ale to je Keťasu v pořádku. Vymaštěci tvého formátu nemají nárok. A tak to máš po celý svůj zpackaný život.

• vanhorne

"kudrnatou kamarádku?"

Nevis o co prichazis, ver mi. Zkus to a na koblihu uz nesahnes.😂

• vanhorne

👍 😂

• Mě jako malého učili, že žalovat není nic pěkného. Ale když je to politický program? 

• "Piráti žalují..." Umí také něco jiného? ještě udávat a pomlouvat.

Podivná sekta, tihle bukanýři. 

• Jsou mi sympatický a lituju ze je nebudu moct volit. 

• Okoune dej si ty vidle jinam. Víš že už jsi se o ně kolikrát poranil ty divochu. S tou tvoji rodinou , uznávám , sorry jako ty světáku. Zkusil si sednout zadkem na cirkulárku a potom řekni kterej zoubek te říznul. Tak to bylo s těma tvejma tatínkama.

• Keťas a dnes tady zas za cizokrajného exota? Jakože z daleké ciziny? A to sedíš přitom na hnoji s vidlema těsně vedle hlavy, co? Marné u tebe už je veřejně prokázáno, že "Zparchantělí rodiče, mají vždy zparchantělá děcka". O tatíncích z tramvají? Tak se ti děcka posmívají celý zpackaný život, co? Ale žere tě to, co? Proč ale sebe vyvrhela prezentuješ tady?

• vanhorne

"žalují jak stbáci"

Nebrec nad estebakem a poshmakni si dokud jsou, az dojdou 🍩🍩, potom muzes brecet jako Bures.🤣

• vanhorne

"Udavači a žalobníčci." 

Rozsvit si pod tou kapuci, mas pod ni tmu. Udavac je ten, kdo te krmi koblihama 🍩.

• KIMCID

Keťas nezastávej se extrémní levice nebo ti to zůstane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit