Piráti žalují Babiše za výrok o tom, že chtějí k lidem stěhovat migranty
-
Byl evidován jako spolupracovník StB pod nickem BUREŠ a jistě musel "občas" někoho udat nebo plnit příkazy "řídícího orgánu", jinak by nedostal odměnu. A koho jmenovitě udal a za co, to je jistě uvedeno ve zprávách pro StB. Jestli jsou ty zprávy stále "tajné" nebo je možné do nich nahlédnout, to nevím.
-
Magore!!!!!!
-
Prosím o důkaz udávání?A koho přesně udal?
-
Ano, souhlasím, také jsem také jsem tak byl vychováván.
-
A není??
-
Piráti neví kdy je tomu konec. Nakonec s tím svým udáváním, coby nejznámější žalobníci, u voleb dopadnou jako sedláci u Chlumce. Domnívám se, že by jim to patřilo po právu. Vymýšlejí, vymýšlejí, až to překombinuji. Zda tímto chtějí prokázat své vzdělání coby ITáci?
-
škoda že si to nepřečtu asi pěkný blábol od člověka co neumí háčky/čárky
-
"Označil?" Soukmenovce Habsburka? Hezké.
-
Bureš udával a jeho demagogie na přitroublé spoluobčany funguje!Co řekne führer je svaté.Bureš používá úplně stejný systém jako Zeman při volbě se Schwarzenbergem kdy ho označil za obhájce sudetských Němců.
-
Ale to je Keťasu v pořádku. Vymaštěci tvého formátu nemají nárok. A tak to máš po celý svůj zpackaný život.
-
"kudrnatou kamarádku?"
Nevis o co prichazis, ver mi. Zkus to a na koblihu uz nesahnes.😂
-
👍 😂
-
Mě jako malého učili, že žalovat není nic pěkného. Ale když je to politický program?
-
"Piráti žalují..." Umí také něco jiného? ještě udávat a pomlouvat.
Podivná sekta, tihle bukanýři.
-
Jsou mi sympatický a lituju ze je nebudu moct volit.
-
Okoune dej si ty vidle jinam. Víš že už jsi se o ně kolikrát poranil ty divochu. S tou tvoji rodinou , uznávám , sorry jako ty světáku. Zkusil si sednout zadkem na cirkulárku a potom řekni kterej zoubek te říznul. Tak to bylo s těma tvejma tatínkama.
-
Keťas a dnes tady zas za cizokrajného exota? Jakože z daleké ciziny? A to sedíš přitom na hnoji s vidlema těsně vedle hlavy, co? Marné u tebe už je veřejně prokázáno, že "Zparchantělí rodiče, mají vždy zparchantělá děcka". O tatíncích z tramvají? Tak se ti děcka posmívají celý zpackaný život, co? Ale žere tě to, co? Proč ale sebe vyvrhela prezentuješ tady?
-
"žalují jak stbáci"
Nebrec nad estebakem a poshmakni si dokud jsou, az dojdou 🍩🍩, potom muzes brecet jako Bures.🤣
-
"Udavači a žalobníčci."
Rozsvit si pod tou kapuci, mas pod ni tmu. Udavac je ten, kdo te krmi koblihama 🍩.
-
Keťas nezastávej se extrémní levice nebo ti to zůstane