Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti ale nemají šanci.
  • Ministerstva která k ničemu neslouží jsou zbytečná už od svého vzniku.A daleko lepší bude využívat referendum. Vzlášť co se týče životního prostředí a místního rozvoje nechápu jak mohla vůbec vzniknout
  • http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/co-nesmite-vedet-pravda-o-kolosalni-manipulaci-lidstva-jiz-prosak


    pošli dále
  • Vy už raději o ničem nerozhodujte a táhněte k čertu. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Zas jeden z dobrých počinů této vlády. To se pak socanům bude vládnout, až si je pitomci zvolí.
  • Zrušte raději už jen sami sebe, ať konečně nastoupí vláda skutečných odborníků a ne hnojářů české ekonomiky. *12* *16* *16* *12*
  • Tímto způsobem můžete zrušit v podstatě celou vládu. Co třeba obchod? Neviditelná ruka trhu žádné ministerstvo nepotřebuje. Co se mají co státní úředníci míchat do obchodních záležitostí soukromých firem! V případě průmyslu či zemědělství jakbysmet! A co třeba spravedlnost? K čemu potřebuje nezávislá justice nějaké ministerstvo, beztak si každý soudce či prokurátor dělá co chce. A co obrana, když není nikdo, kdo nás chce napadnout? Beztak jsme úspěšně transformovali armádu pro potřeby koloniálních, čo to trepem, "humanitárních" zahraničních misí a žádné efektivní obrany vlastní země tedy není už dávno schopna. A co ministerstvo zahraničí? Desítky let u nás nikdo žádnou samostatnou zahraniční politiku nedělal a nedělá, nám stačí zvedat ruku podle potřeb našich protektorů. A co Drábkovo ministerstvo asociálních věcí? To by byl pěkný odbor ministerstva financí. Aspoň do doby, dokud je co škrtat. A co škrtnout samotého premiéra? Jakýpak první ministr, když po všech škrtech a slučování takřka žádní ministři ve vládě nezbudou! Pravda, zbývá ještě strážce pokladny Kalousek. Pokladna je však poloprázdná, brzy se vyprázdní dočista. Není na co čekat. Škrtneme i Kalouska. Poslední, kdo zůstane, bude správce rekta, poslední zbylý pracovník druhdy obávaného ministerstva vnitra. Bez policistů, bez hasičů, možná i Kubiceho.
  • A na tom trvám, přesto, že ten Nečas má VŠ, no asi stejně pochybná, jako jeho myšlení! *15*
  • de facto vytvořil "soudruh" Klaus, je potřeba okamžitě rozpustit, nejlépe v kyselině sírové! *3*
  • Zrušte hlavně sebe, trojkolko...
  • Nic nového nebudu vymýšlet, v podstatě vše napsal Petr. Tentokrát se s jeho názorem plně ztotožnuji a dávám mu palec nahoru !
  • Co to je zase za blbost? Je to nekolik stovek zaměstnanců kam snima? Stejne jim platy půjdou dál.
    tak co se ušetří? Další oblbování ovcí. No co se dá dělat ,lidi tomu uvěřía stím oni počítají.
  • Hmm, kulturu není třeba "řídit", jen ne třeba, aby se do ní státní úřednici přestali míchat. Životní prostředí je zasviněné, potřebuje pevné zákony a především orgány, které budou přísně postihovat jejich porušování. K tomu také není třeba ministerstva. A místní rozvoj to samé jako životní prostředí.
    Ještě bychom si měli uvědomit, že za 1.republiky jednak platil zákon o státní službě, takže úředníci byli skuteční odborníci a především nezávislí na politicích, kteří si tam nemohli dosazovat své kamarádíčky a jednak počet ministerských úředníků byl stanoven zákonem.
    Jedno ani druhé se ovšem našim vládnoucím překabátěným komoušům nelíbí. Proto místo toho řeší pseudoproblémy jako je např. přímá volba presidenta.
  • Populismus,
    zrušení ministerstva znamená měnit i zákony. Když zrušíme ministerstvo živ.prosředí (Jsem pro), je třeba změnit zákony týkající se vlivu na životní prostředí, vynětí ze ZPF atd., atd. Tak zapráskanej právní systém jako máme my nelze jentak lehce měnit.
    Takže: Kluci dobrý, ale zase kecáte a kecáte, aby vás blbci volili
  • Hlavně zrušit Nečase a celou vládu. Dělají více škody než užitku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit