Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, koukám, že se divíš a nechápeš...🤔

  • Odkud tedy Bureš a spol věděli, jak to bude dál bez výzkumu? Věděli to, nebo účelově lhali? Od toho Čobola je možné vše.

  • josef.chmela

    Všechno se vyvíjí i poznatky o nákaze, vir samotný (různé mutace), výroba a účinnost vakcín. Jen laik se diví a nechápe.

  • kurna když to svinstvo započalo tak říkali že očkování zejména od to Pizeru vydrží nadosmrti , tak to máme posledních devět měsíců , no blbé . A kdo nebude mít očkovačku zapomente na Ježíška v NSRDDR už mají noočka právo jen na chleba  a zubní pastu s mejdlem ,jinak do krámu  -    halt , hande hoch a mimo žrádla a drogerky všechno pustit a dom pěkně pěšky i kdyby to byl sebezdravější Messner😎

    normálně groteska

  • Chování vlády už jasně ukazuje na to, že nebylo její snahou covidovou nákazu utlumit ale pořádně rozjet. Dnes jsou největší přenosy mezi dětmi a mládeží a to jen proto, že se zrušilo testování ve školách. Na jaře potrefený premiér hřímal, že nakoupil Remdesivir a Regeneron nikdo ho nechce. Když ale je možnost použití monoklonální léčby k  přednemocniční péči o nakažené, jsou tito ponecháni na pospas osudu a v případě , že se jim přitíží mají volat rychlou.  Legislativa údajně zakazuje tyto léky k ambulantní léčbě a nemocný si musí dojít do nemocnice. Za dobu mezi poslední vlnou tato vláda neudělala pro přípravu na další vlnu vůbec nic. Jediná starost byla pojistit si korýtka a vyhrát volby. Zdraví občana šlo někam...Když měli shánět roušky pouze deklarovali, že je všeho dost a pak si je lidé museli šít sami a byly dostatečné. Pak ale zjistili, že se na pandemii dá vydělat, tak doma šité už nestačily. Levné roušky také přestaly být účinné a jediná ochrana je dražší respirátor. Údajné antivaxery nechceme pustit do hospod, za kulturou, ani k holiči a nakonec pokutovat za odmítnutí vakcíny. Co si potom zaslouží  naše vláda, která svými kousky je spoluzodpovědná za nynější situaci? 

  • Už na jaře v roce 2020 alternativní, tzv. konspirační weby tvrdily, že nás čeká opakované očkování několikrát do roka. Konspirace se stala realitou stejně jako konspirace s vakcinačními pasy (certifikáty). Zdá se, že i další konspirace s povinným očkováním se brzy stane realitou a to před rokem blb Cemper od manipulátorů se dušoval, že je to hoax. Mainstreamu se fakt dneska nedá věřit ani dobrý den. 

  • Třetí, posilující dávka na dobu neurčitou...?

    Ne ne - za chvíli bude povinná čtvrtá...pátá...atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit