Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Říká se, že čert kálí vždy na větší hromadu!!!
  • Pokud by skutečně měli mít současní poslanci zaslouženou odměnu za svoji práci,tak by se jim musela vyplácet na holý zadek bejkovcem
  • Osobně si myslím, že za to co předvádějí si nezaslouží žádné zvednutí platu. Platy by měli spíš zvednout kvalitním lékařům, chirurgům a všem lékařům kteří bezprostředně zachraňují naše životy a zdraví. Raději bych zvedl plat kvalitnímu nebo špičkovému svářeči, než zkorumpovanému soudci.
    • Musím souhlasit - na základě vlastní (opakované !) nedobré zkušenosti. Když Vám při líčení soudkyně položí otázky: "kdo Vám napsal tu žalobu" a potom "co za to chtěl" ? - tak to už považuji za ubohost a drzost !!! Taky jsem si to nenechal líbit.
      Jsou mnohdy tak "nezávislí" (= neprůstřelní), až jsou neskutečně arogantní ... *7*
      • Ano, všichni jsme si rovni, ale někteří si stále jsou rovnější. *16*
        Ono je to tím, že slovo MORÁLKA bylo pro komunisty a pro postkomunisty stále ještě je "buržoasní přežitek". *16*

Když se nějaká nána "prosouloží" právnickou fakultou a pak si "vysouloží" hastrošský talár, tím se ještě nezbaví svého pocitu feministické "nadřazenosti". Je faktem, že muži uvažují spíš na základě faktů a logiky, kdežto ženy spíš podle dojmů a emocí. Což je dáno biologicky, geneticky a má to svůj význam. Proto ne každá žena je vhodná na funkci soudkyně. *7*
  • Za jejich nenažranost by jim to měli lidé správně spočítat. Taková násada od krumpáče je počítadlo které se když dobře míříš nikdy nesplete.
  • jak lidi nas.at *9*
  • Já tvrdím už dlouho, že tady chybí třetí komora parlamentu, tvořená náhodně vybranými lidmi, kteří by rozhodovali jen a pouze o poslancích (teď přidávám i soudce a jiné ústavní činitel).
    Rozhodovali by o pravidlech jejich chování (docházka do práce, pití alkoholu v "práci" atd.) a také by rozhodovali o jejich platech a náhradách.
    Naopak soudci a poslanci by rozhodovali o všem, kromě výše jmenovaného. Prostě by jim nebylo možno rozhodnout o vlastním platu?
    Zdá se vám nemožné, aby poslanci a soudci nemohli rozhodovat úplně o všem?
    A co jste říkali nedávné změně kurzu koruny k euru? Myslíte že o tom rozhodli soudci nebo poslanci? Asi těžko, že? A přesto je to zásah, který se dotkl nás všech.
    Ono by šlo ledasco, jen chtít. Ta třetí komora by samozřejmě musela vzniknout hlasováním lidí. Sami poslanci by to nikdy neodhlasovali. Museli by být postaveni před hotovou věc.
    Koneckonců nejsou tam proto, aby respektovali vůli občanů?
    • To já bych zrušila senát a našim "zákonodárcům" dala průměrný plat bez jakýchkoliv náhrad...

Za to nic, co dělají pro voliče by toho měli ažaž...
    • Ono to chce především, aby se z ovcí stali OBČANÉ, chodili k volbám a pečlivě vybírali, komu dají svůj hlas. A když někdo jednou zklame, tak šlus a v parlamentu má nadoživotí končit. A ono by se to za chvíli vyčistilo, ti co se tam dostanou by si toho vážili a nedovolili by si zneužít svého postavení. Holt jsme si všichni rovní, ale někteří si stále myslí, že jsou rovnější. *2*

Pokud jde o změu kursu koruny vůči euru, mám svůj názor, který mi dosud nikdo nevyvrátil. Už staří latiníci se ptali Qui bono? (komu to prospěje?). A komu prospěje to oslabení kursu koruny vůči euru? No tomu, kdo má své úspory v Euro, žije v ČR a na běžné výdaje si převádí Euro na Kč. A kdo může mít své úspory v Euro? No, občánku?

Ano, jsou to volení zástupci občanů a jsou tam proto, aby SPRAVOVALI VEŘEJNÉ VĚCI Z POVĚŘENÍ OBČANŮ.

Takže, ovečky, až budou volby, tak se zase nechte koupit za koblihu nebo za buřta nebo za slib, že se o vás někdo postará, aby vám pečení holubi létali přímo do h.by.
      • Když já si myslím, že mít vliv na poslance pouze 1x za čtyři roky je málo. Potřebovali by stálejší dohled a taky možnost jejich potrestání za špatné chování (např. nechození do sněmovny, alkohol) a třeba i odvolání. Proto by se mně ta třetí komora líbila daleko víc. Možná by to poslance donutilo k určité zodpovědnosti za svoji práci.
        • Stačí vědomí u ostatních členů jejich partaje, že v případě morálního nebo jiného pochybení některého z jejich to má celá partaj pouze na 4 roky a pak dost na věčné časy a nikdy jinak. To by ovšem u nás muselí být OBČANÉ a nikoli ovce, které se dají utáhnout na koblihu nebo buřta. A ve sdělovacch prostředcích se tak objevily zprávy, že agenti ČSSD vozili v autech do volební místnosti naše snědé spoluobčany a za hlas pro ČSSD jim vyplatili 300 Kč.
          • ... a za co koupili tebe ty ksichte? za doložku na západ....
  • Je neskutečnou ironii a ukázkou pseudodemokracie, když své platy soudcové, politici a ostatní státní zaměstnanci si stanovují a vypočítávají sami. Nespokojenost a nakonec i rozhodnutí soudu se dalo očekávat. Další ukázka, jak se v našem státě hospodaří s našimi daněmi. Měří se jako za Jánošíka "Od buka do buka", ale ne pro "chudé", pouze pro bohaté. Bohužel je to obraz naši pokřivené demokracie. A prý sociální stát *1* *7*
  • není možné papalášům přidávat, pokud se nezvýší životní minimum a existenční minimum.
    je toto evidentní prokázaný třídní boj nomenklatury proti občanům. toto jim dlouho již procházet nebude *16*
  • Čekal jsem jakou formou si přece jen platy zvednou a ejhle,páni poslanci neumějí počítat.I to je způsob jak si polepšit.U maturantů je deficit znalosti matematiky problém kdežto u našich zákonodárců obrovská výhoda.Čeho se v této zemi ještě dočkáme,na poslanecká sněmovna je jedno překvapení za druhým.Je smutné když si spolek lidí neumí spočítat svůj plat který si navíc sám schvaluje a prostřednictvím ministerstva hledá možnost jak jej přece jen navýšit.Kocourkov ale v tragické formě.
    • okamžitě vyhodit ekonomické poradce a asistenty.
      • Co je smutné,že u nás je už ekonom lékař,právník,veterinář atd.I když je pravda,máme nějak přeekonomováno,kdyby vzali lopatu byla by za nimi vidět alespon nějaká práce.Singer se měl jmenovat spíše sígr,co ten vyvádí s naší měnou je neskutečné.Pracující lidé u nás vytvářejí hodnoty,které tvoří naší ekonomiku a právě ti jsou jeho cirkusáckým přístupem ke měně nejvíce bití a to malé procento podnikatelů k vzhledem k populaci si mne ruce.Je smutné,že právě ekonomové udělali z naší země odpad a žumpu evropské unie a ještě jsou na to hrdi.Viz.ministr Němeček,to je příklad ekonoma který vlastně za svá rozporuplná rozhodnutí ještě povýšil a to je živý příklad naší demokracie po česku.
  • ....hele zvoniči, máte co jste chtěli, tak ticho....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit