Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Já bych se na to asi nedokázal soustředit tak, jak bych potřeboval. Kromě toho dovolená má být dovolená a práce má být práce. Neříkám, taky občas zapnu na dovče MS Office 2016 a rychle něco vyřídím, když to hoří. Ostatně to, že podnikám sám na sebe, s tím tak nějak kalkuluje už v základu. Ale primárně se snažím věnovat rodině a sám sobě. 

  • Já na dovolené taky pracuju z pláže. Ne teda každý den, ale občas musím něco vyřídit a taky se jednou týdně musím účastnit videokonference . Manžel už si na to zvykl, že svoji práci miluju a nevzdám se jí ani na dovolené, takže mi těch pár hodin odpustí :-D . Jinak se samozřejmě věnuju rodině, ale i tak jsem prostě sem tam myšlenkama v práci.

  • To je jeden z důvodů, proč si nemůžu vynachválit práci z domova. Dokonce jsme nedávno dělali rekonstrukci topení v domě a nebylo možné tam pobývat, tak jsme si s manželem sbalili práci do kufru a odjeli na týden do tepla. Původně nám měli měnit jen směšovací ventily, ale nakonec se to prodloužilo a my jsme si rádi prodloužili i dovolenou :)

  • milacekpublika

    Jako je to zajímavé. Taková nabídka práce by se mi taky docela líbila. Ale víte jak to je. Ono to vypadá hezky první, možná druhý týden, a pak se vám začne stýskat po kanceláři. Ze zkušenosti vím, že člověk by měl zachovávat nějaké pracovní prostředí a dekorum. Ověřil jsem si to, když jsem dělal doma na home office. Prostě jakmile tam není klasická kancelář, tak se mi hůře soustředí a spousta věcí odvádí moji pozornost. ;-) 

  • Neříkám nic, pracovat z pláže musí být určitě super. Já si bohužel takový luxus dovolit nemůžu. Ale práce z domu také není špatná. Jen mě čím dál víc začíná omezovat můj počítač. Například konferenční videohovory už vůbec nezvládá. Právě proto přemýšlím, že si koupím nějaký lepší. Dívala jsem se například na repasované notebooky. Ty nevypadají špatně. Zkusím se poradit s někým, kdo tomu rozumí víc než já a nějaký vybrat. 

  • macinan

    Jo, tak takto pracovat z pláže by se mi také moc líbilo. Momentálně mám možnost pracovat z domu, ale přesunout se do nějaké exotické krajiny je pro mě určitě cíl. Určitě souhlasím s tím, že digitální nomádství je v poslední době na vzestupu. Sama jsem nedávno narazila na blog jedné slečny, která se také takto živí - mrkněte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit