Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Energetická unie vznikla proto, aby byla EU schopna snížit výdaje na dovoz energie. Tyto výdaje činí každoročně přibližně 350 miliard eur. Státy, které jsou závislé na omezeném počtu dodavatelů, jsou zranitelné vůči narušení dodávek energie. Dalším důvodem byla také snaha o naplnění cílů stanovených v rámci politiky v oblasti klimatu a energetiky do roku 2030, které jsou zaměřeny na fosilní paliva a emise skleníkových plynů. EU si také vytyčila jako cíl modernizovat stárnoucí energetickou infrastrukturu, plně integrovat své trhy s energií a zajistit koordinaci vnitrostátních cen energií."

    Viz. Energetická politika na Eurostat

    Tak to se Vám bruseláčci ale hrubě nedaří.

    Pan Zdechovský by nám to měl politicky vysvětlit. Za každé udání totiž dostává tajnou informaci zdarma. 

  • Krásná pohádka od autora tohoto článku. Základní otázka je - Proč cena plynu spadla o 25%?????????????????????????? PROTOŽE NADNÁRODNÍ SPOLEČNOSTI A OBROVSKÉ BANKY NA BURZE PRODÁVALY SVÉ FUTURES KONTRAKTY NA PLYN, KTERÉ PŘED 2 MĚSÍCI NAKOUPILY ZA PAKATEL A HNALY CENU PLYNU NAHORU. TAKHLE SE VYDĚLÁVAJÍ PENÍZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokud by se náhodou někdo snažil zjistit, které banky a nadnárodní společnosti to byly, tak mu bude řečeno, že je to TAJNÉ!!!!!!!!!!! A nikdo z veřejnosti se to nedoví. Takto to skutečně funguje a řadoví občané (ovce) to vždy zaplatí.

  • dzixy

    Dobře načasovaný dárek pro miliony spotřebitelů. Jde ale o to,  kolik % slevy nakonec zůstane na nás, spotřebitele. Domnívám se, že moc radosti z takového dárku mít nebudeme.

  • josef.chmela

    Jeho cena spadla o 25%, proto je třeba pro domácnosti zdražit alespoň o 30%. Tím budou mít dodavatele vyšší příjmy, stát vyšší příjmy z daní a fialová vláda se bude bít v prsa, jak to dobře zvládají s tím snižování schodku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit