Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odposlechnuto: 

    Americký ekonomický list The Wall Street Journal už v říjnu upozornil, že když byla poptávka po plynu slabší a ceny nižší, tak se Evropské unii vyplácela její strategie ukončit dlouhodobé smlouvy s ruským plynárenským gigantem Gazprom a místo toho nakupovat plyn podle aktuálních tržních cen. Když se ale poptávka zvýšila a s ní i ceny suroviny k okamžitému dodání, Evropa se najednou ocitla v nevýhodné situaci. WSJ v říjnu odhadl, že za tato chybná rozhodnutí Evropa za plyn v letošním roce zaplatí asi o 30 miliard dolarů (přes 662 miliard Kč) víc.

    Dodávám: Zdalipak zařadí naši hlídači medií Wall Street Journal mezi „ruské šváby“? Na druhou stranu, peněz máme naštěstí na rozhazování, že ano?
  • A to skopčák před pár měsíci naříkal, že má prázdné sklady.... Asi to bylo kvůli vyšroubování ceny, aby mohl Polákům a asi krajincům teď prodávat plyn min 3 x dráž...  A nejen jim...

       Z něčeho ty sociální dávky nemakačenkům, které si natahal, platit musí..  A to Ti naši nový zástupci už se vidí v protektorátu EU v podstatě ovládaném skopčáky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit