Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ukáčka přece nikoho nepopravují to děkají jen zlí rusové přeci  proto to chtějí zakázat je to ze zlé  komunisty ovládané Číny a nemá to pod kontrolou CIA 

  • goyim

    EU, Kanada... obojí vazalové USA. Klasický západní "kapitalismus" v praxi: odstavovat konkurenci špinavou hrou. Monopol za každou cenu. To, že USA špehuje celý svět přes korporace typu Google nebo FB, kde cenzurují, manipulují algoritmy, vše ve spolupráci s jejich vládou včetně Pentagonu (viz. projekt Signature Reduction), to víme všichni - ale to je z nějakého důvodu v pořádku. Ne moment - to je pro tvoje bezpečí a pro demokracii. Tak se opět zasmějme. A hlavně se zasmějme této kolonii, kde nějaký Facebook aspol. neplatí daně, přesto, že tady mají obří zisky. 😂

  • mun.go

    Podle zprávy deníku Le Figaro z 3. března viceprezident společnosti TikTok odpovědný za evropskou veřejnou politiku v nedávném rozhovoru uvedl, že společnost hledá partnera, který by spravoval data evropských uživatelů odděleně.

    Aby společnost TikTok splnila požadavky americké vlády na bezpečnost dat, ve spolupráci s americkou společností Oracle Corporation investovala 1,5 miliardy USD a pověřila ji ukládáním uživatelských dat a kontrolních algoritmů ve Spojených státech. 

    Společnost TikTok plánuje tento model zopakovat v Evropě a vybudovat zde tři nezávislá datová centra pro ukládání místních uživatelských dat v naději, že se jí podaří rozptýlit pochybnosti orgánů EU o ochraně bezpečnosti uživatelských dat.

    TikTok may copy the US model to manage European user data
  • Máte v telefonu TikTok? Okamžitě ho smažte, je to čínský trojský kůň, varuje český úřad.

    Nebo je to proto, že se tam píše pravda?

    • Zatím nemám,ale uvažuji si ho pořídit.Je to skvělá aplikace.

  • Ale až po té co Ukrajinci zveřejnili videa Jak popravují  Ruské zajatce 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit