Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde o ten zámek, ale o ty jeho kecy. Je to nedospělej rozmazlenej nezralej fracek s nulovou sebereflexí.

  • KIMCID
    Jean, co to je na ulici za hluk?Průvod gayů, sire.A co požadují?Lásku stejného pohlaví.A kdo jim ji zakazuje?Nikdo, sire.Tak proč tak křičí?Jsou to buzeranti, sire...
    • Pěkné a neagresivní trefná reakce na Prdelko parádu v Praze. 

  • ferda.borek

    Prachy na koupi toho zámku Stropnický prý dostal od maminky. Napadá mně paralela s Grossovou půjčkou na byt od jeho strýčka Františka Vika, chudého invalidního důchodce. Při Grosově vysvětlování původu peněz poslancům padla legendární věta: "Původ peněz je tak křišťálově čistý, že ani křišťál křišťálově čistější být nemůže". Přitom všem tehdy bylo jasné, že se jednalo o nečisté peníze.

  • O zříceném mostě v Itálii Tiscali ani necekne, ale hlavní zprávou dne je o tom, jak si dva buzeranti stavějí doupě.
  • No ono 12 milionů není zase tak moc ale pochybuji,že by to celá jejich familie  ze svých  platu   za devastování státu při jejich způsobu života  a navíc při jejich lakotě  dala dohromady.Tak mě napadá že se strejda  Soros  praštil přes kapsu.Levičácká rebelie,zabírání cizího majetku,čmárání po fasádách a nakonec  i potopení zelených ve prospěch pirátu se cení.Snad si stropnický své feťácké kamarády z kliniky na Žižkově vezme k sobě   na zámek.Takže soudruzi ,co nemáte kde složit hlavu  nebo nehodláte platit nájem po vzoru zelených a pirátů hurá na zámek , bezpohlavní ,pedofilové.zoofilové a ostatní úchylové  mají přednost.

    • Pomalu jim stát bere Kliniku na Žižkově, tak musel guru všech špindír v Praze poprosit maminku o 12 milionů na hračku a přemýšlet jak pumpne stát o další miliony na opravu.

      Navlíkne to přes neziskovku. Tak se to dělá, ne?

    • jenze to je rujna dalsich 20 do toho bude muset vrazit aby to bylo pouzitelny...a kdo to zaplati to uz se ZTRATI....

      • Ale pánové, pominouc jeho mravokárné kecy o majetku z minulosti, je původ zdrojů, které požil na koupi jakési ruiny v Oseku "křišťálově čistý."

        Peníze vydělal jeho dědeček na muzikálech Dracula a Monte Christo. Mimochodem ve své době pěkné kousky.

        Tady vidíte, jak si i nepříliš zdatní komedianti žijí. Kdopak paní Žilkovou ještě dnes považuje za herečku 1. třídy? Nechci krákorat jako Jakeš o Zagorce. Nezávidím jim ani zámek, ani starosti, jen se zamysleme jak si může takový domek koupit špičkový chirurg (i když nežijí v bídě) a komediant III. třídy.

        Nejhorší potom klon komedianta a politika téže kategorie. Užívejte chlapci zámeček ve zdraví a vzájemné lásce. Maminka to zatáhne. 

  • tobro
    Tahle lehce přitroublá homo.kláda ještě někoho zajímá?!!
    • Někdo je zase "přemoudřelá heterokláda¨ (alespoň si to o sobě myslí) a stačí, aby vedle něho ženská zakroutila p.delí a už  toho má delirium tremens. Není každého věc, jestli je "homo" nebo "hetero"? Lepší homo, který si najde přítele stejné orientace než hetero číhající v parku za keřem a přepadávající ženské, které jdou kolem. Nehledě na to, že v dnešní době přelidnění Zeměkoule hrozící katastrofou je orientace "homo" jistým "řešením".

      • Tak se předělej na homo, jestli jím nejsi, nádivo!

        • Ono se dá "předělat" na homo? To jsem nevěděl. Já myslel, že je to vrozené.

  • At si ho užije ten přiblblý trouba.Majetek nikomu nezávidím,protože vím jaká je s tím starost.Stejně člověk nakonec potřebuje jen jednu postel a stůl s židlí.Ale mamon je hrozná diagnoza.Jen nakupujte nemovitosti.S těma cvokama,kteří si hrají na mocné vám budou mít za nedlouho co ničit.Dávám přednost svobodnému životu než hromadění hovadin a ještě se zadlužovat.Tento druh lidí zcela jistě musí trpět nějakou mentální poruchou.A proto kupujte a snažte se,budete velebeni za mamonářství pitomci.Až přijde čas,jako že určitě přijde nám všem zůstane 1+2,metr od cesty a dva metry pod zem.

  • Tak, hoši, abyste se nepobili o Fanku a Kelňu! Přeji hodně pracovních úspěchů při budovatelském úsilí! Pozor, nespadnout do karbovně-pokud ano, zavřít očka!

    (Stejně nevěřím, že Maestro Stropnický bude pracovat ručičkama...Zajisté by vypomohl radou nejlepší zedník v kraji pan Lorenc.)

  • Na co topení, bukvice se vždy dovedou zahřát, a když si ty svý pérka budou třít navzájem ebonitovou tyčí, i elektrika bude!

  • No, tak si koupil "zámek" (v uvozovkách proto, že je prý polorozpadlý) za 12 milionů, to snad za pomoci svého otce herce a pak politika mohl dát dohromady. Tak o co jde? Zase stará česká vlastnost závist?

    • Žádný velkoruský vřed? Putinovský šmejd? Dneska nějak mimo formu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit