Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Zelenský opominul důležitou okolnost: Pokud jej nebudou podporovat oligarchové, zůstane sám jako kůl v plotě. A podpora od oligarchů není ani nebude zadarmo.

    Může nastolit vojenský režim - pak bude otázkou času, kdy jej armáda svrhne.

  • Pokud to není jen teatrální gesto, tak je to hrdinský čin! Ale zároveň i Polsko má své opravdové hrdiny.Jsou to osádky 14 Leopardů které odmítli jet nasazovat své životy do války která se jich netýká! A rovnou odešli z armády.Zaškolení na takový tank trvá běžně 1 rok. Říkají vojenské zdroje. Ví to i válečný štváč z Kyjeva.Přes to pochtívá Leopardy okamžitě. Za ČR je zatím k dispozici jediná údatná osádka. K okamžitému nasazení. Ve složení Černochová, Lipavský, Fiala.

    • goyim

      A Babiš je "zrádce", pokud jakože nepomůže štváčskému Polsku, které se na svoje vlastní triko cpe do války, která není jejich. V těchto situacích je krásně vidět, jak nebezpeční jsou všichni ti poskoci, co ohýbají Články NATO. Jako že by obrana byla útokem a válka mírem? Přeci jen, žijeme v Orwellovské době.

      • A to jen před světem se snaží ukázat,jak bojuji proti korupci.Ve skutečnosti jen zakrývaji svoje osvědčené korupční praktiky.Zajímavé je především to,že kradou 

        nejvíce ti,kteří maji ke kořisti nejblíže,vládní politici.Ti silnější se zachraňuji na úkor těch slabších.Na válku jim nezbývá moc času,když musí řešit " pro svou rodinu "

        důležitější věci.

  • Diwo přesně tak. 30 let samostatný stát který chtěli. A výsledek? Nemají peníze,nemají zbraně,žádné sociální zabezpečení,jen oligarchy(Zelenský),korupci,chudobu,žebráky a bídu obyčejných lidí. Suché záchody,které jim budou za peníze českých daňových poplatníků přestavěny na WC.

    • mun.go

      Ukrajinci začali utíkat z Ukrajiny hned po vyhlášení její nezávislosti v roce 1991.

      Rok 1991 ... 51 milionů obyvatel, rok 2022 ... 36 milionů obyvatel = úbytek 15 milionů (tolik jako bývalá ČSFR).

      Ukraine Population 1950-2023
  • goyim

    Je tady bomba přátelé. Ta pravděpodobně největší propadanga v historii lidstva vedená "morálním" západem se nám rozpadá na kousky. Zelenskyho nejvyšší poradce Alexej Arestovič, který musel odstoupit po tom, co řekl pravdu o zasaženém paneláku v Dnipru, začíná mluvit a je to masakr. Už poskytl několik rozhovorů. Tady je video s průřezem:

    https://www.youtube.com/watch?v=wDfDnwM2M_k

    Začíná to v 8:00. Arestovič říká, že Rusko na začátku invaze dělalo všechno proto, aby nebyla jediná oběť. Doslova říká: "Rusko se snažilo provést chytrou, elegantní, rychlou operaci bez ztráty jediného člověka, pokoušeli se dohodnout bez boje". Zelenskyho označil za idiota, který Rusko vyprovokoval a zatáhl ho tak na Ukrajinu tím, že ignoroval útoky a dehumanizaci obyvatelstva na východě. Dále říká, že Zelensky vyhlásil válku křesťanům. Říká, že Ukrajina měla hloupou zahraniční politiku a prakticky jejich Ukrajinská identita na tom byla líp za SSSR, než v období "nezávislé" Ukrajiny. O Rusech prý šíří, že jsou to všichni hajzlové a logicky je tato část obyvatel vidí jako nepřátele.

    Tak co? Bude o tomhle informovat západní mainstream? Asi ne, že? To se totiž nehodí do narativu té tzv. "nevyprovokované války", kterou tady šíří zločinecká a lživá Fialova vláda, která je samozřejmě jen poskokem USA, stejně jako ta gynekoložka.

  • Kdybyste pře pár týdny napsali v diskuzích na různých serverech něco o korupci na Ukrajině, tak budete hned označení za putinovce, ruské trolly a vyše příspěvky budou mazány jako "dezinformační" a "nenávistné.

    Jen to potvrzuje, že rozdíl mezi mnohými pravdami a dezinformacemi může být jen několik dnů nebo týdnů.

  • Česká republika bude ručit majetkem za Ukrajinský dluh soukromým bankám, a bude po dobu několika let místo Ukrajiny splácet úroky z tohoto ukrajinského dluhu soukromým západním bankám. Tento závazek podepsala před pár dny v Bruselu Fialova

  • Diwa

    Co tak najednou ? Do teďka mu to nevadilo, obyčejný lid tam žije jak žebráci a najednou tento pán chce řešit korupci ? Od rozpadu SSSR nikdo z těchto lidí pro svoji zemi nehnul ani prstem!  Této zemi bych se vyhnul obloukem a tomuhle pánovi tuplem, to ať se na mě nikdo nezlobí !

    • Ukrajinci v zoufalství ukazují prstem na Zelenského a celou vládu. Odvolávání politiků zachraňuje Z. sám sebe, aby vypadal čistší a bez viny. Blbec je ten politik, který nemá na koho svést vinu.

    • "Lid tam žije jako žebráci", ale statečná ruská armáda tam krade záchody, pračky, televize, všechno, co se dá odnést. 😀

      • goyim

        To si četl na dezinformačním webu Seznam, nebo na Twitteru Řeporyjce?

        • Na Aeronetu to nepíšou, tak pro tebe jeden čerstvý případ:

          "Ruská armáda dál rabuje a bere vše, co vidí na své cestě.

          V továrně na výrobu lepenky v Rubižném se objevili „Dělníci“. Nedávno tam dorazil autojeřáb, vysokozdvižný vozík a několik kamionů", hlásí OVA pro Luhansk.Probíhá demontáž tří kusů pro výrobu papíru. Toto moderní zařízení je kompaktní, snadno se nastavuje a používá. Technologie podle zaměstnanců poputuje do Kubaně, kde se nachází podobný závod. "
      • Kdyby hloupost nadnášela... (dr. Strossmayer, Nemocnice na kraji města)  

      • Diwa

        No, určitě a dávají si to do zavazadlového kufru u tanku ! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit