Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Už je zde to co jsem předpovídal na jaře tady v tiscali virus mutuje a je agresivnější bohužel i na mladší populaci. Takže držte si klobouky jedeme z kopce který se mění v pád civilizace jak ji doposud známe.

  • works, to zase si utekl z Bohnic? Nauč se řádně česky a bez koktání.

    • vobehni se !!!!! napis moderni informaci !!!! ses nekoktavej rozum !!!!! uhlemeeeee !!!!!

  • mrdeeeee !!!!! sem piiiiico king piiiiiiico mrdeeeee !!!! kdo jako je soudruch bures ????? asi nakej esesak z litvy nebo neeeeeeee ???!!!! uuiiiiiii policajt sezral burta, sem sokovanej jak vylezlo megahovno na kopec a pak se svalilo dolu a ucpalo piiiiiicu debiiiilovi co vysila v cesky televizi jaky bude ojediněle pocasi, mrrrrrd !!!! dejte mi 2@HKS a uvidite jak vobzivne pan buch a pana marie !!!!!!! a hlavne eeeeeee !!!!!!

  • vanhorne

    Zajimavy clanek k tomu ockovani o vecech, o kterych se nam soudruh Bures a jeho parta ani sluvkem zatim nezminili.  

    >https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-v-cesku-vyhody-pro-ockovane-represe-pro-ostatni-ondrej-dostal-pravnik-zdravotnictvi.A201229_134926_domaci_chtl<

  • Pracuji v obchodě, celý den se nám prochází duchodci se dvěma rohlíky, někteří i dvakrát třikrát denně. Chápu že se cítí doma osamoceni, ale nepomohlo by přece jen nařídit zákaz vycházení pro seniory? Místo nesmyslného zavírání malých obchůdků a služeb?

    • Karel

      To nedělají jen staří, taký prodávám ve smíšeném zboží kde jako důchodce vypomáhám za nemocného kolegu, dělají to i mladí, kteří si přijdou pro dva šroubky 3x denně a z toho ty dva vrátí protože je špatně změřili. A když jsou zavřené hospody tak se všichni mladí i staří vykecávají v obchodě s kolegy a prodavači jako do vrby.

    • Také považuji zavírání malých obchůdků a služeb za nesmyslné.

      Ale považoval by snad pisatel za správné, aby každý, kdo odejde do důchodu a tudíž už nepracuje a nepodílí se na budování "šťastné (komunistické) budoucnosti", aby byl umístěn do noclehárny obehnané vysokým plotem (pro jistotu nabitým elektrickým proudem), aby nemohl jít mezi "pracující", kteří budují šťastnou (komunistickou) budoucnost? 

  • Pro pesimisty kteri neveri vakcinaci , nebylo dost casu na testy , dlouhodobe vedlejsi ucinky ...... Je pravda , ze vakcina musela byt usita  " horkou jehlou " .  Tahle pandemie , epidemie , jedno jak to nazveme , je jen jednou z dlouhe rady tech , ktere uz lidstvo prodelalo. A protoze ja mohu tohle psat a Vy cist , je jiste ze vicemene uspesne prodelalo. Jinak tady nejsme. Byly ruzne epidemie , Spalnicky , obrna , detska obrna , TBC  , tyfus skvrnity , Cholera .. A take proti nim byla vyvinuta vakcina . Ta byla aplikovana , plosne ockovani a ty nemoci prakticky zmizely z povrchu zemskeho. Za jakych podminek bylo drive mozne tyto vakciny vyvinout a uplatnit , se zrejme z dnesni dobou srovnat neda. Lekarska veda , chemie a vubec udelalo sileny krok, skok vpred. Takze , kdyby se dejme tomu pred 70 80 lety vedci v tehdejsich podminkach obavali ockovat proti treba te obrne , nevyzkousene co to udela pozdeji , mame tady tu hruzu dodnes.  A jak se tenkrat podarilo vedcum v tom stupni vyvoje predikovat co ta protilatka muze nemuze v lidskem tele udelat za xy let ... Nejake prostredky meli , ovsem oproti dnesku asi skoda mluvit. Hodne protilatek vzniklo vicemene nahodou nebo jako vedlejsi produkt nejakeho jineho vyzkumu. Penicilin treba . 

    Mimochodem , ty zarucene zpravy ze napr. vakcina proti Covidu zmeni lidske DNA . To uz se neda nazvat ani vyplodem silence , to uz nema snad ani nazev. Stejne jako ze Covid se siri pomoci site 5 G... A dalsi nevim jak to nazvat. 

    Muj nazor na vec , nikomu ho nenutim. Jen se snazim racionalne uvazovat , ne vysilovat nesmysly. Osobne se ockovat necham , jiz jsem se registroval u lekare na kontrolni prohlidku , ktera ockovani predchazi. Cim drive , tim lepe. 

    • V pořádku. Každý má svou víru a cestu....přeji mnoho štěstí.

  • No vida jak to očkování funguje.......běží sotva dva dny a už máme eRko pod 1. A to ho různí škarohlídi a konspirátoři zpochybňovali......s takovou bude za týden po covidu.....😯

  • Čím více se testuje, tím více bude registrováno pozitivních případů. To dá snad rozum do hrsti.

    Někteří se testovat nenechají, prodělají nákazu bez závažných příznaků a ty nezapočte žádná statistika. 

    Je to prostě hra čísel a statistika. Někdy trochu vzdálená od reality. 

    Život mnohdy nesešněrujete do čísel, ani když se budete moc snažit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit