Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stát nechal srovnat testy na covlid, ale ty, které poslal seniorům nezkoumal...

    Testy, které "nikdo" neobjednal...

    Je jich tolik, že nařídili " šťourat " se v nose seniorům a personálu v Sociál. zařízeních každých pět dní...

    Jestli pak by si naši "zákonodárci" také nechali každých pět dní strkat štěrku do nosu kvůli testům , které neprošly kontrolou...?!

  • Vím, že se opakuji - ale ze statistiky je známo, že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na kardiovaskulární a nádorová onemocnění. 

    Ze statistických údajů dále vyplývá, že od ledna do konce října v ČR zemřelo  94.820 osob

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo za období leden - říjen 2020  360.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřel více než každý třetí zemřelý občan ČR (36 % všech úmrtí). 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí jsou nádorová onemocnění, na které zemřel každý čtvrtý  zemřelý občan ČR  v období leden - říjen 2020 (260.000 osob, t.j. 26 % zemřelých). 

    Třetí nejčastější příčinou úmrtí jsou onemocnění dýchací soustavy, v důsledku kterých zemřelo  v období leden - říjen 2020 celkem 84.400 osob (tj. 8 % zemřelých). 

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    Co je proti tomu těch 5.872 zemřelých v období leden - říjen 2020 (t.j. 0,2% všech úmrtí)         v souvislosti s ARS (Akutní Respirační Syndrom),  který způsobil zde  diskutovaný virus           2019-CoViD?

    • Chyba se vloudila - na kardiovasklární choroby zemřelo 36.000 obyvatel ČR, v souvislosti se zhoubnými  novotvary zemřelo 26.000 obyvatel ČR.

      Sorry...


    • Od kdy je 360 000, slovy třista a šedesát tisíc, 36 % z  "od ledna do konce října v ČR zemřelo  94.820 osob" ?

      Ty další informace o počtech zemřelých  na druhoui a třetí nejčastější příčinu smrti v ČR v období leden až říjen 2020 svědčí o totálním zmatení mysli  "anton.janak". Co si pícháte, že jste z toho tak zpitomněl?

    • Běžně umírá v České republice každý den 200 až 300 lidí. Takže si to vynásobte počtem dní co je zde koronavirus a zjistíte, že vlastně umírá méně lidí, což je naopak úspěch.

  • A jedna paní povídala, že se posr... 14.11.2020 jsem byl našem 80 tisícovém městě v nemocnici na odběrovém místě a byli jsme tam jenom 3 slovy tři osoby. Takže by mne zajímalo, kde se bere každý den těch 45 tisíc lidí, které nám pak předhazují v televizi. Patrně sprostě lžou, aby nás mohli omezovat. Byl jsem pozitivně testovaný a měl jsem jen slabý pocit bolesti v krku a mírný tlak na prsou. Při delším hovoru se mi chtělo kašlat. Každý den v 10 denní karanténě jsem si dělal inhalaci vodní párou kde byla v 1 litru vody lžíce jedlé sody. Zvýšil jsem přísun vitamínu C na 1000 mg. Jen doplním, že 37 let cvičím s činkami. Ti co se nikdy nevěnovali žádné fyzické námaze nyní sklízí plody své lenosti. Podle v Neděli zveřejněné tabulky je jasné, že se nám všeobecně lže. Přímo na koronavirus zemřelo JEN 19% lidí z celkového udávaného počtu zemřelých. Ostatní zemřeli na své nemoci. To jestli koronavirus urychlil jejich úmrtí je hádání z kávového lógru. Takže jak je vidět všeobecná panika je proto, aby se zničili malí podnikatelé a udělalo se místo velkým korporacím. Ostatně peníze za 16 milionů vakcín také nebudou k zahození.

    • josef.chmela

      Buď rád, že jsi měl lehký průběh a nepiš tu takové hlouposti.

      • Hochu ,hochu už jsi měl dávku na uklidnění? Pamatuju že jsem měl horší chřipky a ještě horší když jsem je přechodil ! Co je proti tomu ten moribundus?!😀😀😀

      • Áááňňo - ano - místní koblihářský Pepek  Vyskoč s nám neopoměl k přísdpěvku s velmi rozumnými a pravdivými údaji zase negativně vyzvracet.


      • V příspěvku jsem neuvedl, že jsem v takzvané ohrožené skupině. Je mi skoro 68 let. Jenže jsem se místo celoživotního válení snažil své tělo posílit právě kvůli podobným nemocem jako tato. Pro mne to byl čajíček. Na začátku roku 2011 jsem dostal takové nachlazení (mám podezření, že to byl již ten koronavirus), že jsem měl teploty a měl jsem suchý kašel ještě 2 měsíc poté. Každý může mít lehký průběh, když nebude čekat na válendě.

        • josef.chmela

          Znám ve svém okolí několik lidí kteří jsou v ohrožené skupině, od mala sportují, otužují se a pravidelně chodí do práce. Někteří z nich se nakazili Covidem 19 a to tak prudce, že je nezajímal ani svět. Nikdo z nich opravdu nebyl gaučingový typ.

          Takže, ono to s tím vaším výkladem o imunitě nebude až tak pravda. Vždyť ani světové imunologické kapacity dosud 100% nevědí proč má někdo lehký průběh a někdo, dosud úplně zdravý a mladý zemře aniž by čekal na válendě.

          • Ono ovšem jde o to co kdo považuje za sport. Já jsem začal cvičit se zátěží poměrně pozdě a to ve 30 letech. V té době jsem vážil na 175cm výšky 50 kg. Takže jsem musel donutit tělo, aby si postupně zvykalo na zvyšující se zátěž a musel jsem překonávat velkou bolest. Proto mám také zvýšený práh bolestivosti. Po operaci žlučníku jsem klidně hned po operaci chodil po chodbách nemocnice. Samozřejmě, že velkou část odolnosti těla mám po rodičích. Máma které je nyní 91 let si zlomila krček stehenní kosti a v tomto věku ji operovali. Po operaci dostala koronavirus. Po 12 dnech ji nyní propouští z nemocnice. Každý by proto měl na své odolnosti a imunitě pracovat. Nikdy totiž neví kdy se mu to bude hodit. Všimněte si jak se mládež po roce 1989 jen bezcílné fláká po ulicích. Třeba je to záměr vychovat hloupou a nijak se nebránící populaci, aby měl nepřítel snadnější zabrání našeho státu.

  • Epidemie si od žádné vlády nedá poroučet.

    Ministerstvo zdravotnictví by se s tím mělo smířit!

    • Ale mohla by tahle globální epideme poslechnout alespoň známé doktory.Všeználky.MUDR Fialu, MUDR Okamuru a všechny doktory od Pirátů. A sednout by mohla třeba na nějaho odpírače, co si říká Klaus!To by nám udělala upřimnou radost.

  • Počet testovaných klesá a počet pozitivních je přitom kolem 6000...

    A vláda chce tzv. rozvolňovat opatření...

    To je přece nelogické...

    Tak jednou bychom měli Vánoce bez hromady dárků, ale bez viru...

    To je podle mě logičtější...

    • Máte pravdu. Bez informace kolik % z testovaných bylo nakažených jsou předkládaná čísla skoro k ničemu. Komu tato manipulace asi vyhovuje ?

    • josef.chmela

      Souhlasím. Doufám, že se to nezvrhne před Vánoci v rozvolňovací mánii.

      Ministr zdravotnictví se chce zalíbit všem a jaksi na pandemii zapomíná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit